Moje Bebek Banyo Yıkama Süngeri 4lü

69,63 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
79,90 TL
3 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL

Ürün Bilgileri

Moje Bebek Banyo Yıkama Süngeri 4lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Merve Bebe Satıcı Ünvanı: ABDULLAH UZUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4748503182200015 Vergi Kimlik Numarası: 9020360339
    Bu ürün Merve Bebe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek kalite pamuklu kumaşa sahip bebek ürünleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bebeğinize uygun yenidoğan bakım ürünlerine, giysilere, elbiselere, takımlara ulaşmak istiyorsanız mağazamızı kontrol etmeyi unutmayın. Ürün Bilgileri: %100 Pamuklu. Yüksek ısıda ütüleme yapmayınız. Sağlığına zararlı kimyasal içermez. Kaliteli antialerjik kumaştan üretilmiştir. 30 C derecede yıkama yapabilirsiniz. Not: Mağazamız bir çok farklı kaliteli bebek ürünleri markasının satışını yapmaktadır. Ürünlerimizi bizim güvencemiz ile aldığınızı hatırlatır kalite konusunda şüphe etmemenizi rica ederiz. Moje Bebek Yıkama Süngeri 4'Lübebeğinizi Yıkarken Kullanabileceğiniz Şekilli Yumuşacık Sünger. Bebeğinizin Cildini Tahriş Etmeden Rahatça Kullanmanız İçin Tasarlanmıştır. Ayıcık Şeklinde Soft Renkleri İle Bebeğinizi Eğlendirir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

Moje Bebek Banyo Yıkama Süngeri 4'lü

Bebekler için kullanılan ürünler, onların rahat hissetmesi ve sağlıklı olması açısından önemlidir. Banyo sırasında çocukların vücudunu temizlemek amacı ile kullanılan materyallerin ise çeşitli özellikleri barındırması gerekir. MOJE markası, bebeklerin cildine uygun, yumuşak dokulu ve kolay köpüren banyo yıkama süngeri üretir. Markanın sevilen ürünü 4’lü set olarak satılır. Farklı renklerde 4 süngerden oluşan set uzun süre kullanılır. Ürünlerin tasarımı da oldukça ilgi çekicidir. Banyo yaparken çocuğunuzun dikkatini çekebileceğiniz ayıcık figürleri ürüne farklı bir görünüm katar. Kolay kuruyan yapıya sahip olan süngeri dilerseniz çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. MOJE markası çeşitli ürünlerini çevrim içi alışveriş avantajı ile satışa sunar. MOJE bebek banyo yıkama süngeri 4'lü paketi inceleyerek bebeğinize uygunluğuna kendiniz karar verebilirsiniz.

  • Dayanıklı yapıya sahip tasarım
  • Bebeklerin ilgisini çeken hayvan figürü
  • Kolay köpüren yumuşak doku

İlgi Çeken Tasarımı ile MOJE Bebek Banyo Yıkama Süngeri

İlgi Çeken Tasarımı ile MOJE Bebek Banyo Yıkama Süngeri

MOJE markası tarafından tasarlanan bebek yıkama süngeri kullanışlı özellikleri ile dikkat çeker. MOJE bebek banyo süngeri dörtlü set olarak satışa sunulur. Ürün paketinde 4 adet süngerin yer alması uzun süre kullanım sağlar. Ürünün materyal yapısı ise oldukça yumuşaktır. Hassas olan bebek cildine uyumlu yumuşak süngerler tahriş etmeden cildi temizler. Sünger, ıslakken sabun ile temas ettiğinde çok kolay köpürür. Bebekler için kullanılan ürünlerin temiz olması da oldukça önemlidir. Marka, çamaşır makinesinde yıkanabilen ürünle her an temiz bir sünger kullanma imkanı sunar. MOJE bebek banyo yıkama süngeri tasarım olarak da oldukça şıktır. Ayıcık figürlü tasarım sayesinde çocuğunuz banyoda keyifli anlar geçirir. Ürünü detaylı bir şekilde inceleyebilir, yorumlar kısmında sizden önce MOJE bebek süngerini kullanan müşterilerin düşüncelerini, deneyimlerini ve tavsiyelerini okuyabilirsiniz.

Bebek Cildine Uygun MOJE Banyo Yıkama Süngeri

Bebek Cildine Uygun MOJE Banyo Yıkama Süngeri

Banyo sırasında çocuklar için kullanıma uygun yıkama süngeri sunan MOJE markası, ürünündeki kalite ve dayanıklılık ile dikkat çeker. Sünger yapısının kolay köpürmeye uygun olması ise ürünün beğenilen özellikleri arasında yer alır. Banyoda uzun süre kalmak istemeyen çocuklar açısından avantaj sağlayan bu özellik ebeveynlerin beğenisini kazanır. Ürünün çamaşır makinesinde yıkanabilir olması temiz kullanımı desteklerken, yıkama sonrasında yıpranma olmaması da dayanıklılığı gösterir. Ürün 4’lü paketlerde satışa sunulur. Dört farklı rengin kullanımı ile tasarlanan paket içeriği canlı ve dikkat çeken renklere sahiptir. Ayıcık figürünün tasarıma yansıtılması ise bir başka beğenilen özelliktir. MOJE bebek banyo yıkama süngeri 4'lü kullananlar tarafından yapılan yorumları inceleyerek satın alma konusunda objektif bir karar verebilirsiniz. Beklentinizi karşılayan süngerleri kullanarak hem kendinizi hem de bebeğinizi mutlu edebilirsiniz.

MOJE Bebek Banyo Yıkama Süngeri Fiyatı ve Yorumları

MOJE Bebek Banyo Yıkama Süngeri Fiyatı ve Yorumları

Çevrim içi alışveriş imkanı ile satışa sunulan MOJE bebek banyo yıkama süngeri birçok farklı özelliğe sahiptir. Çocukların cildine uygun şekilde özel olarak hazırlanan ürün, yumuşak malzeme seçimi sayesinde cildi tahriş etmez. Müşterilerin beklentisine göre şekillenen ürün, her yaştan çocuk için kullanılır. MOJE bebek banyo yıkama süngeri 4'lü fiyatları müşterilerin erişimine uygundur. Ürün incelendiğinde ise fiyatın belirlenmesinde süngerin kullanım ömrü ve kalitesi gibi konuların etkili olduğu görülür. Bunun yanı sıra paket içerisinde 4 adet ürün yer alması da fiyatı etkiler. MOJE bebek banyo yıkama süngeri 4'lü yorumları ise ürünü satın alan müşterilerin izlenimlerini yansıtır. Ürünü görselleri yardımıyla detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Çocuğunuz için güvenle kullanabileceğiniz ürün, banyo süresince eğlendirici bir oyuncağa dönüşür. MOJE bebek yıkama süngerini Trendyol’dan satın alabilirsiniz.