Mojang Ps4 Minecraft Bedrock Edition

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mojang Ps4 Minecraft Bedrock Edition

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MOOD OYUN Satıcı Ünvanı: MOODOYUN OYUNCAK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622168454600001 Vergi Kimlik Numarası: 6221684546
    Bu ürün MOOD OYUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Platform
Geri Bildirim Ver

Minecraft Bedrock Edition PS4 Oyun Mojang Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Yeni çağın getirilerinden olan bilgisayar oyunları her gün gelişir ve değişir. Bilgisayar ile oynama seçeneği gelişerek yerini uzaktan oynama imkanı sunan cihazlara bırakır. PS4 gibi konsollar, cihazların uzaktan kumanda ile komut verebilme seçeneği ile keyifli ve konforlu bir deneyim yaşamanızı sağlar. Mojang Minecraft Bedrock Edition PS4 Oyun 711719344100 kodlu ürün PS4 cihazlarına uyumlu olan sürümlerden biridir. Minecraft ürününün Mojang isimli karakterinden yola çıkarak tasarlanan PS4 Minecraft Bedrock Edition serisi çevrimiçi oynama imkanı sunması sayesinde oyun seven müşteriler tarafından sık sık tercih edilir. Minecraft Bedrock Edition PS4 bulunan her yerde kolayca oyun oynamanızı sağlar. Siz de zengin oyun içi aktivite ve yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesi sayesinde keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz.

  • Çevrimiçi oynama imkanı
  • Oyun içi aktivite seçenekleri
  • Kaliteli görüntü

Eğlenceli Minecraft PS4 Bedrock Edition Özellikleri

Eğlenceli Minecraft PS4 Bedrock Edition Özellikleri

Minecraft PS4 Bedrock Edition serisinin seçeneklerinden olan Mojang isimli sürüm birçok oyun seven müşterinin tercihleri arasında yer alır. Bunun nedeni ise yüksek görüntü kalitesi ve keyifli vakit geçirme imkanıdır. Oyun içinde sunduğu birden fazla aktivite seçeneği sayesinde keyifli bir deneyim yaşamaya fırsat verir. PS4 konsoluyla uyumlu olması sayesinde uzaktan komut verilerek oynanabilir. Bu sayede konforlu bir alanda daha keyifli vakit geçirilmesine imkan sunar. Birçok eğlenceli özelliği ile Minecraft Bedrock Edition PS4 oyun seven insanların beğenisini kazanır. Çevrimiçi modda oynayabilme seçeneği de bu özelliklerden biridir. Aynı anda farklı konumlarda bulunan birden fazla kişi ile hem iletişim halinde olup hem de eğlenceli dakikalar yaşayabilirsiniz. Yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesi sunan oyun içi görsel tasarım ile siz de keyifli vakitler geçirip eğlenebilirsiniz.

Oyuncu Yorumları ile Minecraft Bedrock Edition PS4

Oyuncu Yorumları ile Minecraft Bedrock Edition PS4

Mojang Minecraft Bedrock Edition PS4 oyun yorumları değerlendirildiğinde görüntü kalitesi ve eğlenceli temasıyla birçok müşteriyi memnun ettiği görünür. Daha önce satın alan müşterilerin yazdığı yorumlar sayesinde siz de sürüm hakkında detaylı bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz. Kolay kurulumu, kaliteli görüntü sunması, çevrimiçi oynayabilme imkanı sunması, zengin oyun içi aktivitelere sahip olması gibi özellikleri müşteriler tarafından tercih edilmesini etkileyen önemli ve ayırt edici özelliklerdir. Mojang Minecraft Bedrock Edition PS4 oyun kullananların fikirlerini ve deneyimlerini belirttikleri yorumlar, satın almayı düşünen diğer müşterilerin fikir sahibi olması için oldukça önemlidir. Bu nedenle yapılan iyi veya kötü bütün yorumlar, ürün hakkında size doğru ve güvenilir olan bilgiyi verir. Siz de işlevsel özellikleri, sade ve eğlenceli modlarıyla Minecraft serisinin bir sürümü olan Mojang isimli oyunu satın alıp hemen oynayabilirsiniz.

Mojang Minecraft Bedrock Edition PS4 Oyun Fiyatları

Mojang Minecraft Bedrock Edition PS4 Oyun Fiyatları

Bir ürünün fiyatındaki belirleyici unsur aynı kategoride olduğu ürünler arasında bulunan ayırt edici özellikleridir. Mojang Minecraft Bedrock Edition PS4 oyun fiyatları incelendiğinde yüzlerce marka arasından seçilmiş bütçe dostu bir oyun olduğu görülür. Sahip olduğu oyun içi avantajlar, eşsiz görsel tasarım, çevrimiçi oynama imkanı gibi özellikler sayesinde müşterilerin dikkatini çekerek çokça tercih edilir. Birden fazla eğlenceli moda sahip olan Mojang Minecraft Bedrock Edition PS4 oyun ekonomik olması nedeniyle müşteriler tarafından sık sık tercih edilir. Mojang isimli oyuna fiyat açısından bakıldığında işlevsel özellikleri ve estetik oyun tasarımıyla çoğu bütçeye uygundur. Her yaş grubuna hitap eden eğlenceli modu sayesinde hem kalabalık hem de tek başınıza oynayabileceğiniz bir sürümdür. Siz de Trendyol sayesinde bu sürüme kolayca ulaşabilir, bütçenize uygun fiyatla satın alabilirsiniz.