Evony Bebe Alez 70x140 Cm Sıvı Geçirmez Micro Kumaş

395,55 TL
Tükeniyor!
Beden: 70 X 140
70 X 140
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Evony Bebe Alez 70x140 Cm Sıvı Geçirmez Micro Kumaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Taç Ev Tekstili Satıcı Ünvanı: ŞÜKRÜ YİĞİTER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1072404048000011 Vergi Kimlik Numarası: 9800045662
    Bu ürün Taç Ev Tekstili tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evony Bebe Alez 70x140 cm Sıvı Geçirmez Micro Kumaş Özellikleri: Sıvı Geçirmez Ve Nefes Alabilen Son Teknolojik Bir Üründür. Sıvı Geçirmez Micro Kumaş Alez Üst Yüzey Malzemesi: %100 Micro Kumaş Alt Yüzey Malzemesi: Membranlı Sıvı Geçirmez Kumaş Üst yüzeyine Micro Kumaşdır Micro gözenekleri sayesinde sıvıyı hızlı emer göllenme yapmaz Alezin dört köşesi lastiklidir yataktan kaymasını önler Alezin dört tarafı biyelidir, kenarlarından tiftiklenmemesi için biyelidir. Micro Kumaş sıvı geçirmez hava geçirir yatağın hava almasını engellemez. Yıkana bilir , hijyen açısından kullanımı önerilir. Deterjanla yıkana bilir, Hava geçirgenliğini kaybetmemesi için bol su ile durulanır. Kuru temizleme ve asitli kimyasallar kullanılmaz Sıvı geçirmez Alezler en fazla 60 derecede sıcaklığa kadar yıkana bilir ütü yapılmaz. Ürünün nefes alma özelliğini kaybetmemesi için, yıkama sonrasında bol su ile durulayınız. Microfiber bezler saç telinden bile kat kat ince ipliklerden meydana gelen bezidir. Microfiber kumaş, oldukça ince liflerden oluşur liflerinin binlerce metre çekilerek inceltilmesi ile üretilmektedir. Bu şekilde çok hafif ve ince bir doku elde edilir kumaş yüzeyi son derece yumuşaktır. ürünlerimizde yüksek kaliteli membran kullanılmakta olup yıkama sonrası deforme olmaz. hışırtı ve benzeri rahatsız edici ses oluşumu yapmaz. ürünümüz en sağlıklı materyallerden oluşmakta olup standartlara uygun kaliteli malzemeler kullanılıp ve ince işçiliğe sahiptir Hafif ve esnek yapısı nedeniyle zahmetsizce takılıp çıkarılması açısından da , oldukça kolay bir kullanım sağlar. Sıvı geçirmez ve leke tutmayan yapısı ile yatağınızda dış etkenlere karşı koruma sağlar. Yatağınızı komple kaplayarak lekelerden korur ve yatağın kullanım ömrünü uzatır. Hafif ve yumuşak yapısı ile konforlu bir koruma deneyimi sunan Bebesi Lastikli Alez, su geçirmez microfiber kumaşı sayesinde özellikle hasta ve çocuk yatakları için uygundur. Sağlıklı rahat Konforlu uyku için idealdir, İyi Günlerde Kullanın .

Ürün Özellikleri

    Materyal Bileşeni

    • Materyal Bileşeni100% Micro
    Geri Bildirim Ver