ModernAVM Kapıaltı Süngeri 5 Adet Rüzgar ,böcek Ve Koku Önleyici Izolasyon Süngeri

105,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ModernAVM Kapıaltı Süngeri 5 Adet Rüzgar ,böcek Ve Koku Önleyici Izolasyon Süngeri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: modernAVM Satıcı Ünvanı: ÖMER İNKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1127308529800018 Vergi Kimlik Numarası: 4780518442
    Bu ürün modernAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kapı Altı Süngeri (YAPIŞKANSIZDIR) Soğuk hava, rüzgar, toz, kurum, gürültü ve dışarıdan gelebilecek haşerelere çözüm Soğuğu ve Rüzgarı Keser Böcek girmesine mani olur Ölçüler: Sünger Boyu : 90 cm İç Genişliği : 4 cm Sünger Kalınlığı : 1,2 cm Rüzgar Kesici Kapıaltı Izolasyon Süngeri Kapı Altı Süngeri Eşik Süngeri Soğuk havalarda, dışarıdaki soğuk havanın içeri girmesini yada mevcut sıcak havanın dışarı çıkmasını engellemek için kullanılan yapı ürünüdür. Hava sirkülasyonu en çok yapıların en alt yani zemin kısımlarında meydana gelir, ve kapı altlarından bu soğuk hava içeri girer. Kapı izolasyon ile sadece soğuk hava değil beraberinde, Ses - Gürültü, Haşere, Toz ve Kurum gibi diğer faktörlerinde önemli ölçüde içeri girmesini engeller. Bununla birlikte ısı / yakıt tasarrufu da yapmış olursunuz. 5 ADET FİYATIDIR. Ürün Özellikleri Pimapen, Ahşap, Mdf, Demir - Çelik kapının kenarlarında kullanılarak ısı, ses, toz geçişini engeller. Soğuk hava, ses gürültü, haşere, toz, kurum ve polen gibi dışarıdan gelebilecek diğer partikülleride engeller. Isı Yalıtımı sayesinde yakıt tasarrufu yaptırır. Üzerinde herhangi bir yapışkana gerek yoktur kolayca monte edilir, ustalık gerektirmez. Ürün Teknik Detayları Ürün Yapısı : Sünger ( Yapışkansızdır ) Ürün İçeriği : 5 Adet Kapı Altı Bandı Yapışkansız İzolasyon Süngeri GÜNEŞE MARUZ BIRAKILMAMALIDIR. Modern Avm
Geri Bildirim Ver

Modern AVM Kapı Altı Süngeri 5 Adet

Sünger, delikli bir yapıya sahip temizlik malzemesidir. Sadece temizlik için değil çeşitli farklı amaçlar içinde kullanılabilmektedir. Genel olarak temizlik amacıyla kullanılan süngerler yüzeylerdeki kirleri çıkarmak için kullanılırlar. Kapı altı süngeri ise kapının altından gelebilecek soğuk havayı önlemek amacıyla sıklıkla tercih edilir. Kapının arkasına ve önüne direkt olarak giren bir üründür. Soğuk havalarda dışarıdan gelen rüzgarın, soğuğun iç alana girmemesi için kullanılan oldukça önemli bir ürün çeşididir. Bu ürüne eşik süngeri de denilmektedir. Eşik süngeri aynı zamanda kullanılacak odanın içerisinde bulunan mevcut sıcak veya soğuk havanın dışarı çıkmasını engeller. Kış aylarında oda içerisindeki sıcak havanın çıkmasını engelleyerek ısı yalıtımını ortaya koyar. Yaz aylarında ise soğuk havanın dışarı çıkmasını engelleyerek odanın serin kalmasını sağlar. Bu sayede kullanıldığı alana oldukça iyi yalıtım yapar.

  • Isı Yalıtımı Sağlayıcı
  • Uzun Süre Kullanılabilir Yapı
  • Kolay Kurulum

Modern AVM Kapı altı Süngeri 5 Adet Özellikleri

Modern AVM Kapı altı Süngeri 5 Adet Özellikleri

Kapı soğuk önleyici olarak kullanılan eşik süngerleri evlerde sıklıkla kullanılmakta olan bir üründür. Sadece ev içlerinde değil bunun yanında ofislerde, dükkanlarda, iş yerlerinde ve daha pek çok yerde rahatlıkla kullanım sağlar. Kapı altlarından gelebilecek her türlü soğuğu veya rüzgarı bu ürün sayesinde kesmek mümkündür. Özellikle büyük evleri veya büyük ofisleri ısıtmak oldukça zordur. Isınan havanın oda içerisindeki kapıların altından çıkması mevcut havanın değişmesine sebep olmaktadır. Soğuyan alan tekrar aynı sıcaklığa ulaşabilmek için ekstra enerji veya gaz harcar. Bu da hem enerji, gaz israfına hem de ısınmak için ekstra çabaya gerek duyulur. Modern AVM kapı altı süngeri 5 adet rüzgar böcek ve koku önleyici izolasyon sünger çeşidi soğuğu kesmekle kalmayıp bunun yanında alan içerisinde oluşabilecek rüzgar sirkülasyonunu ve kötü kokuyu engeller.

Modern AVM Kapı altı Süngeri 5 Adet Kullanımı

Modern AVM Kapı altı Süngeri 5 Adet Kullanımı

Kapı altı süngeri genel itibariyle en sık kullanıldığı alanlar evlerdir. Kapının tam alt kısmına geçirilen bu ürünü evlerde bulunan oda kapılarının altında sıklıkla görebilirsiniz. Sadece soğuğu veya rüzgarı engellemekle kalmayıp bunun yanında kapının istenilen aralıkta rahatlıkla bırakılmasını sağlar. Özellikle sürekli olarak açılan veya düzensiz açılım gösteren kapılarda sıkça tercih edilir. Modern AVM kapı altı süngeri 5 adet rüzgar böcek ve koku önleyici izolasyon süngeri kampanya dönemlerinde çeşitli kampanyalarla beraber piyasaya sürülür. Bu kampanyalar ürünün fiyatıyla veya çoklu satışıyla ilgili olur. Modern AVM kapı altı süngeri 5 adet rüzgar böcek ve koku önleyici izolasyon süngeri yorum açısından incelendiğinde ise ürün hakkında çok çeşitli fikirler görebilmek mümkündür. Bu fikirler genellikle ürünü kullanırken yaşanılan çeşitli olumlu veya olumsuz durumlar, ürünün genel özellikleri ile ilgilidir.

Modern AVM Kapı altı Süngeri 5 Adet Fiyatları

Modern AVM Kapı altı Süngeri 5 Adet Fiyatları

Ev veya küçük alanlarda hava sirkülasyonunun en fazla olduğu alan zeminlerdir. Bu da kapı altlarından soğuğun odaya girmesi demektir. Ürün pimapen, ahşap, mdf ve demir gibi yapılarda rahatlıkla kullanılır. Isı yalıtımı sayesinde tasarruf yapılmasına yardımcı olur. 5 adet olacak şekilde satışa sunulmuştur. 90 cm sünger boyu, 4 cm iç genişliği, 1,2 cm sünger kalınlığına sahiptir. Yapışkansız bir ürün olduğu için güneşe maruz bırakılmamalıdır. Modern AVM kapı altı süngeri 5 adet rüzgar böcek ve koku önleyici izolasyon süngeri indirim zamanlarında bu ürüne çok daha avantajlı fiyatlarla sahip olabilmeniz mümkündür. Ayın veya yılın belirli günleri bu şekilde indirimler uygulanmaktadır. Modern Avm kapı altı süngeri 5 adet rüzgar böcek ve koku önleyici izolasyon süngeri satın almak için siz de hemen Trendyol'a göz atabilirsiniz.