Model Eğitim Yayınları Model Çocuk 3. Ve 4. Sınıf Fen Köyü Hikaye Seti [10 Kitap]

250 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Model Eğitim Yayınları Model Çocuk 3. Ve 4. Sınıf Fen Köyü Hikaye Seti [10 Kitap]

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Selvi kitap evi Satıcı Ünvanı: YUSUF SELVİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7600314982
    Bu ürün Selvi kitap evi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Model Çocuk Yayınları 3. ve 4. Sınıf Fen Köyü Hikaye Seti 10 Kitap Kumsaldaki Adam Dönen Küreler Besin Tanıma Robotu Beş Duyu Kuvvetli Gemi Maddenin Hâlleri Gece Aydın Ses ve Ötesi Çevre Temizliği Her Yerde Elektrik

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Yusuf Çağlar
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver

Model Eğitim Yayınları 3. ve 4. Sınıf Fen Köyü Hikaye Seti [10 Kitap]

Çocuklar öğrenirken ek kaynaklara ihtiyaç duyarlar. Bu seçenekler konuları anlamaları konusunda yardımcı olur. Her sınıf grubu için ayrı materyaller bulunur. Ayrıca her ders için özel olarak hazırlanan kaynaklar da vardır. Her dersin anlatılış ve öğrenme biçimi farklıdır. Bu derslerden birisi fen bilimleridir. Fen bilimleri ilk defa karşılaşan 3. sınıf ve 4. sınıf öğrencileri ilk zamanlar biraz zorlanabilir. Tam bu noktada ek kaynaklar devreye girer. Fen Köyü Hikaye Seti de bu kitap setlerinden birisidir. Fen dersine yeni başlamış çocukların dersi sevmesi ve adapte olması konusunda hem öğrencilere hem de velilere çok yardımcı olur. Çocuğunuzun fen dersine daha kolay adapte olabilmesi için bu kaynağı ile kullanabilirsiniz.

  • Renkli basım ve yüksek kalite
  • Zengin, çocukların anlayabileceği içerik
  • 3. ve 4. sınıf uyumlu

Fen Bilimleri Dersi Fen Köyü ile Daha Eğlenceli

Fen Bilimleri Dersi Fen Köyü ile Daha Eğlenceli

Çocuklar, konuların hikayeleştirilerek aktarılmasından her koşulda keyif alır. Öğrenmeleri de çok daha hızlı olur. Çocuk zihni her şeyin oyunlaştırılmasını daha eğlenceli bulduğu için konuların, anlatılması gerekenlerin oyunlu hikayeye dönüştürülmesi onlar için çok yararlıdır. Fen Köyü Hikaye Seti 3. sınıf ile çocuklarınız zorlandıkları fen bilimleri konularında bu hikayelerden yardım alabilirler. Bu hikaye seti fen bilimleri dersinin konularını oyunlaştırarak daha kolay ve eğlenceli hale getirir. Hikaye okumak başlıca çocukları geliştiren aktivitelerden birisidir. Model Eğitim Yayınları Fen Köyü de hem zengin görsel içeriğiyle hem de içerisinde bulunan birçok hikaye ile çocukların zihinlerinin gelişmesinde onlara yardımcı olur. Anlatılan hikayeleri bu ders ile bağdaştırarak anlamaya çalışan çocuklar, olaylar arasında bağlantı kurma ve olayları anlama konusunda gelişirler. Çocuklarınız üzerinde etkili bir set almak isterseniz bu kitapları tercih edebilirsiniz.

Etkili Öğrenme Metodu ile Fen Köyü

Etkili Öğrenme Metodu ile Fen Köyü

Model Eğitim Yayıncılık Fen Köyü hikaye seti toplamda 10 kitaptan oluşur. Bu kitaplar çocuklarınızın gelişiminde ve fen derslerinin iyileştirilmesinde aktif rol oynarlar. Her biri oyunlaştırılmış ve hikayeleştirilmiş olan öyküler ile konuyu daha iyi anlayıp hikaye sonlarında bulunan testleri çözerek konuyu ne kadar öğrendiklerini test edebilirler.Çocuk zihni, okudukça ayırt etmeyi öğrenir ve zihni genişler. Ufku genişleyen çocuk ise konuları daha hızlı kavrar ve öğrenir. Fen Köyü Hikaye Seti 4. sınıf ile bu sınıfa uygun hikayeler hazırlandığı için çocukların anlamaları kolaylaşır. Bu durum da onların derslerinde daha başarılı öğrenciler olmaları konusunda yardımcı olur. Model Çocuk 3. ve 4. Sınıf Fen Köyü hikaye seti [10 kitap] ile çocuklarınızın fen bilimleri konusundaki eksik noktalarına takviye oluşturabilirsiniz.

Model Eğitim Yayınları 3. ve 4.Sınıf Fen Köyü Fiyatları

Model Eğitim Yayınları 3. ve 4.Sınıf Fen Köyü Fiyatları

Model Fen Köyü Hikaye Seti içerisinde bulunan on kitabın her biri 64 sayfadan oluşur. Bu sayfa sayısı üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerinin rahatlıkla okuyabileceği seviyededir. Bu hikaye seti ile çocuk, fen bilimleri dersini daha eğlenceli ve aktif şekilde öğrenir. Kağıdın baskı kalitesi 1. sınıf hamurdur. Oldukça sağlam ve kaliteli bir şekilde üretilmiş ve dayanıklı bir kapak tasarımı ile desteklenir. Her öykünün sonunda bulunan hikaye değerlendirme testleri de çocuğun neyi nasıl anladığını analiz etmek için mükemmel bir yöntemdir. Fen Köyü Hikaye Seti yorumları da bu avantajları destekler niteliktedir. Fen Köyü Hikaye Seti fiyatları her bütçeye uygun olacak şekilde ayarlandığı için siz de uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Model Çocuk 3. ve 4. Sınıf Fen Köyü Hikaye Seti [10 Kitap]‘ne kolayca ulaşabilirsiniz.