Modauyum Lavabo Küvet Su Sızdırmazlık Bantı 320 Cm (BEYAZ)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
78 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %20 İndirim
Kurumsal Fatura
73,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Modauyum Lavabo Küvet Su Sızdırmazlık Bantı 320 Cm (BEYAZ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Koza Gift Satıcı Ünvanı: KOZA AKADEMİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582048590300015 Vergi Kimlik Numarası: 5820485903
    Bu ürün Koza Gift tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lavabo Küvet Su Sızdırmazlık Bantı 320 Cm (beyaz)
Geri Bildirim Ver

Modauyum Lavabo Küvet Su Sızdırmazlık Bantı 320 cm (BEYAZ)

Bant, çeşitli alanlarda kullanılabilen bir yapışkandır. Bantların sadece tek yüzü selüloz adı verilen yapışkanlar ile kaplıdır. Yapışkan bulunan kısım yüzeye yapışma özelliği gösterir. Birden çok bant modeli ve çeşidi bulunur. Klasik bantların yanı sıra daha farklı alanlarda kullanılabilen büyüklü küçüklü bant çeşitleri vardır. Küvet su sızdırmaz bant modeli de bu farklı çeşitler içerisinde yerini alır. Bu bantlar suya dayanıklı ürünlerdir. Küvet içerisinde çatlayan, kırılan veya sızdırma yapabilecek herhangi bir alanda kullanılabilir. Sadece küvet içerisinde değil lavabolar içerisinde lavabo su sızdırmaz bant olarak da rahatlıkla kullanılabilir. Kullanılacak zemine direkt olarak yapışmaktadır. Güçlü bir yapışma özelliği bulunduğu için uzun süreli kullanım sağlar. Ürün mutfak lavabolarında da rahatlıkla kullanılabilmektedir. Sızdırmaz özelliğinin yanı sıra beyaz renkli olmasından dolayı da oldukça dekoratif bir görünüm sağlar.

  • Uzun Süreli Kullanılabilirlik
  • Dekoratif Görünüm
  • Güçlü Tutuş Özelliği

Modauyum Lavabo Küvet Su Sızdırmazlık Bant Özellikleri

Modauyum Lavabo Küvet Su Sızdırmazlık Bant Özellikleri

Bantlar, günlük hayatta sıklıkla kullanılan ürünlerdir. Üretim amaçları arasında sarma, yapıştırma veya sargı yapmak için kullanılır. Bunun dışında banyolarda, mutfaklarda kullanılmakta olan çeşitli bantlar da bulunur. Banyo küvet su sızdırmaz bant bu ürünlerden biridir. Banyoda bulunan küvetler içerisinde zaman zaman çatlamalar, kırılmalar meydana gelebilmektedir. Bu kırılmalar veya herhangi bir su sızdırma durumu oldukça olumsuz durumları ortaya çıkar. Tam da böyle zamanlarda kullanılan sızdırmaz bantlar üstün koruma özelliği sağlayarak oluşan olumsuz durumu ortadan kaldırır. Kendinden yapışkanlı olan ürünler yapıştırıldığı an itibariyle zemini sımsıkı tutar. Mutfaklarda bulunan lavabolarda ise lavabo küvet su sızdırmaz bant sıklıkla tercih edilir. Özellikle lavabo önlerine veya içlerine şerit gibi çekilerek suyun farklı alanlara sızması engellenir. Bu sayede sorunsuz bir kullanım sağlar. Çoğunlukla çevre dostu olacak şekilde üretilmektedirler.

Modauyum Lavabo Küvet Su Sızdırmazlık Bant Kullanımı

Modauyum Lavabo Küvet Su Sızdırmazlık Bant Kullanımı

Sızdırmaz bantlar oldukça uzun ömürlü ürünlerdir. Uzun ömürlü sızdırmazlık sağladıkları için mutfak ve banyolarda sıklıkla kullanılmaktadır. Bu alanlarda profesyonel bir görünüm elde etmek amacıyla da sıklıkla tercih edilir. Bu bantlar hem iç hem de dış mekanlarda oluşan herhangi olumsuz bir durumun onarımında oldukça etkilidir. Su sızdırmaz bant lavabo küvet kenar bandı olarak da kullanılır. Özellikle küvet ve duvar arasında oluşabilecek boşlukları kapatmak için son derece sıkça tercih edilir. Bu boşluklarda oluşabilecek nemi ve küfü engeller. Su sızdırmaz bantları küvet ve lavabo dışında pencere kenarlarında, su borularının ve hortumların tamiratında da tercih edebilirsiniz. Bu alanlarda da oldukça başarılı bir kullanımı bulunur. Modauyum lavabo küvet su sızdırmazlık bandı 320 cm (beyaz) renk ile kullanıcıların tercihine sunulan bir üründür. Güçlü yapışma özelliği gösterir.

Modauyum Lavabo Küvet Su Sızdırmazlık Bant Yorumları

Modauyum Lavabo Küvet Su Sızdırmazlık Bant Yorumları

Su sızdırmazlık bantları yalıtım bantları olarak da bilinirler. Yapıştırıldığı yüzeye sıkıca yapışır ve suyun dışarı çıkmasını engeller. Binalarda veya çeşitli alanlarda su ve hava girişlerini önlemek amacıyla kullanılırlar. Özellikle pencere, lavabo ve küvet gibi sonradan eklenen yerlerin iç mekana su ve hava girişini engeller. Modauyum lavabo küvet su sızdırmazlık bandı 320 cm (beyaz) TD341016MD kodu ile ürüne hızlı bir şekilde ulaşabilmek mümkündür. Modauyum lavabo küvet su sızdırmazlık bandı 320 cm (beyaz) yorum açısından incelendiğinde ise ürünü daha önce tecrübe eden pek çok kişi tarafından yazılmış olan fikirler ön plana çıkar. Fikir dışında ürün hakkında çeşitli bilgiler de bulunur. Modauyum lavabo küvet su sızdırmazlık bandı 320 cm (beyaz) satın al seçeneği ile Trendyol'dan satın almak mümkündür.