Modanoiva Kaymaz Dot Taban Yıkanabilir Yolluk

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Modanoiva Kaymaz Dot Taban Yıkanabilir Yolluk

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kalınlık : 8.5 mm DOD Taban Kalınlığı : 3.20 mm Ara Sünger : Polyester 4 mm Üst Kumaş : 1.3 mm Kadife Kumaş Nano Teknoloji İle Üretilmiş Olup İpeksi, Pürüzsüz Yüzeye Sahiptir. Dertsiz Leke Tutmaz Kumaşa Sahiptir. 30°Çamaşır Makinesinde Yıkanabilir Lekeleri Sabunlu Bezle Silinebilir Kullanım Kolaylığı İle Pratik Ürünlerdir Alt Zemin :DOD TabandırHiç Bir Zeminde Kayma YapmazToz Ve Hava Yapmaz*Ürünlerimiz Çamaşır Makinesinde 30 °C Yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Üretim Şekli Dijital Baskı
  • Özellik Kaymaz Taban
  • Taban Dot
  • Tema / Stil Klasik
  • Renk Gri
  • Şekil Kare
Geri Bildirim Ver

Modanoiva Kaymaz Dot Taban Yıkanabilir Yolluk

Yolluklar, önemli ev eşyaları arasında yerini alır. Katlanabilir yapıda olduğu için çok yer kaplamaz. Evde şık durur ve makinede yıkanabilir. Modanoiva kaymaz dot taban yıkanabilir yolluk 80x350 cm nano teknoloji bir üründür. Model, leke tutmaz bir yapıya sahiptir. Çamaşır makinesinde yıkanabilen bir üründür. Kadife kumaşa ve ipeksi, pürüzsüz bir yapıya sahiptir. Tabanının özelliğinden dolayı hiçbir zeminde kayma yapmaz. Gönül rahatlığı ile evin her yerinde kullanılabilir. Ürün, sabunlu su ile silindiğinde lekesi çıkar. Kullanım kolaylığı olan ve zahmetsizce temizlenen bir üründür. Evin her yerinde istenildiği gibi kullanılabilir. Konumlandırıldığı alana şık bir görüntü katar. Kibar ve yer kaplamayan bir üründür. Çocuk odası, salon, vestiyer gibi yerlerde kullanılarak konfor sağlar.

  • Nano teknoloji
  • Çamaşır makinesinde yıkama
  • Leke tutmaz kumaş

Modanoiva Kaymaz Dot Taban Yıkanabilir Yolluk Özellikleri

Modanoiva Kaymaz Dot Taban Yıkanabilir Yolluk Özellikleri

Yıkanabilir kaymaz halı yolluk, birçok kullanım kolaylığı sağlayan özelliklerle sunulur. Hem kolay temizlenebilir hem de toz toplamayan bir özelliğe sahiptir. Kalınlığı 8.5 mm olan ürünün dot taban kalınlığı ise 3.20 mm’dir. Ara sünger, 4 mm polyesterden oluşur. Üst kumaş 1.3 mm’dir. Kadife kumaştır ve nano teknoloji ile üretilir. İpeksi, pürüzsüz bir yüzeyi vardır. Dertsiz leke tutmaz bir kumaşa sahiptir. Çamaşır makinesinde, 30°C’de yıkanabilir. Kolay temizlenebilen bir kumaşa sahip olduğu için temizlik işlemi çok zaman almaz. Alt zemini dot taban olduğu için herhangi bir kayma yapmaz. Ölçüsü 80x350 cm olan model, klasik bir görünüme sahiptir. Kaymaz taban özelliği sayesinde koyulduğu yerde sabit durur. Modanoiva halı, gri renkte olduğu için farklı stilde mobilyalarla uyum sağlar. Dijital baskısı temizlik işlemlerine karşı dayanıklıdır.

Modanoiva Kaymaz Dot Taban Yıkanabilir Yolluk Avantajları

Modanoiva Kaymaz Dot Taban Yıkanabilir Yolluk Avantajları

Kaydırmaz yıkanabilir yolluk, birçok avantaj ve kullanım kolaylığı sağlayan özelliklere sahiptir. Ürün hem kolay temizlik imkanı hem de evin şık görünmesini sağlar. Toz toplamayan özelliği sayesinde küçük çocuk ya da evcil hayvan bulunan evlerde de rahat bir kullanım sunar. Ürün, evin çok fazla kir ve toz tutan yerlerinde gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Yumuşak ve hafif bir dokuya sahip olmasından dolayı taşıması kolay olur. Leke tutmaz yapısından dolayı çocuk, bebek ve misafirlerden kalan kirler kolaylıkla temizlenir. Kaymaz özelliği ile evde yaşanacak herhangi bir kazadan kaçınılır. Ani kirlenmeler halinde çamaşır makinesinde kolay ve çabuk bir şekilde yıkanır. Ürün, tasarruf sağlayan bir özelliğe sahiptir. Büyük halı kullanmak istemeyenler için ideal bir üründür. Boyutundan dolayı çok fazla yer kaplamaz. Estetik özelliklere sahiptir ve evin her köşesinde uyum içerisinde kullanılabilir.

Uygun Modanoiva Kaymaz Dot Taban Yolluk Fiyatları ve Yorumları

Uygun Modanoiva Kaymaz Dot Taban Yolluk Fiyatları ve Yorumları

Modanoiva kaymaz dot taban yıkanabilir yolluk 80x350 fiyatı, tüm özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Model, estetik görünümüyle evinizin ambiyansını destekler. Çocukların oyun yerlerinde, çocuk ve bebek odalarında rahat bir şekilde kullanılabilir. Günlük yaşantıda kullanılan teknolojik özelliklere sahiptir. Temizlik konusunda hassas olan kullananlar için ideal bir üründür. Yaşam alanında geniş halılara ek olarak ince olanlar da sıklıkla tercih edilir. Çamaşır makinesinde yıkama özelliğine sahiptir. Model, kolay temizlenen ve leke tutmayan yapısıyla sevilerek kullanılır. Halıdan küçük olduğu için evin her köşesinde kullanılabilir ve evde çok fazla yer kaplamaz. Trendyol’dan Modanoiva kaymaz dot taban yıkanabilir yolluk 80x350 yorumlarını görebilir, görsel ve özellikleri inceleyerek kararınızı kolayca verebilirsiniz. Modeli istediğiniz zaman avantajlı fiyatlarla kendiniz için ya da sevdiğiniz insanlara armağan olarak alabilirsiniz.