Modamix Dubai Krom Batarya Duş Seti, Tepe Yağmurlama Duş Seti Batarya

1.230 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.230 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.899 TL

Ürün Bilgileri

Modamix Dubai Krom Batarya Duş Seti, Tepe Yağmurlama Duş Seti Batarya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MOONSHOP Satıcı Ünvanı: MOONSHOP OTOMOTİV ELEKTRONİK KUYUMCULUK GIDA VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622188624200001 Vergi Kimlik Numarası: 6221886242
    Bu ürün MOONSHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 25 mm paslanmaz krom boru
  • Kromlu ABS tepe ve el duşu
  • 150 cm den 180 cm ye uzayabilen, çift kenetli, EPDM iç hortumu, uçları ve somunları pirinç, kromlu paslanmaz çelik duş hortumu
  • Pirinç yönlendirici
  • Krom kaplama ABS kurulum ekipmanı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Akrilik
  • Parça Sayısı 5 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Modamix Dubai Krom Tepe Yağmurlama Batarya Duş Seti

Günün yorgunluğunu atmak için alınan bir sıcak duştan elde edilecek niceliği yükseltmek adına üretilen, Modamix Dubai krom batarya duş seti kalitesi ile öne çıkar. Üretiminde paslanmaz çelik kullanıldığı için uzun süreler boyunca, verim kaybı yaşamadan kullanılabilir. Çift kenetli iç hortumu 150 santimetreden 180 santimetreye kadar uzayabilir. İç hortumunda EPDM plastik kullanılmıştır. Bu nedenle ısıya ve oksidasyona oldukça dayanıklıdır. Kısa sürede eskimez. Uzun ve kaliteli bir kullanım için üretilen Modamix Dubai krom batarya duş seti, rahatlatıcı ve keyiflendirici duş seansları sağlar. Üretiminde kullanılan materyaller, ürünü oldukça dayanıklı ve kullanımı güvenli bir hâle getirir.

  • Modamix Dubai tepe duş seti kromlu ABS tepe ve el duşuna sahiptir.
  • Kromlu, paslanmayan çelik duş hortumu vardır.
  • Pirinç yönlendirici bulundurur.

Modamix Dubai Krom Batarya Duş Seti Özellikleri Nelerdir?

Modamix Dubai Krom Batarya Duş Seti Özellikleri Nelerdir?

Genel olarak kalite ve dayanıklılık üzerine geliştirilen Modamix Dubai krom batarya duş seti, bu doğrultuda özelliklere sahiptir. Öncelikle öne çıkan niteliği, üretiminde kullanılan krom kaplama ve paslanmaz çeliktir. Ürünün hem hortumunda hem de başlığında bulunan bu maddeler, Modamix Dubai krom batarya duş setinin uzun yıllar boyunca kullanılabilmesini ve kısa sürede bozulmamasını sağlar. Bozulmanın ve eskimenin önüne geçen bir başka özellik de iç boruda kullanılan EPDM plastiktir. Bu plastik türü oksidasyona veya ısıya karşı oldukça dayanıklıdır. Bu sayede kısa süre içerisinde aşınmaz ve eskimez. Kolay kuruluma sahip olan ürünün yönlendiricisi pirinçten yapılmıştır. Seramik diskli 40’lı kartuşa sahip olan batarya, tüm duş setleri ile uyumludur. Tüm bu özellikleri sayesinde kullanışlılığı ve şıklığı banyonuzda buluşturur.

Modamix Dubai Krom Batarya Duş Setinin Basıncı Nasıldır?

Modamix Dubai krom batarya duş seti, uzun kullanımının haricinde yaşanılan deneyime de önem verir. Kullanıcıların, istedikleri duş deneyimini elde etmesine yardımcı olmak amacıyla oluşturulmuştur. Her kullanıcının memnuniyet standardı da farklı olduğu için, kişilere göre ayarlanabilir bir basınç sistemine sahip olmasıyla herkes için özel bir deneyim sağlamayı amaçlar. Bu nedenle farklı kullanım modlarına sahip olan ürün, kişisel ayarlamalar yapmaya da uygundur. Güçlü basınç sistemini farklı yoğunluklarda ayarlayarak kullanabilirsiniz. Bu sayede ürün basıncı, yalnızca duş için değil banyo temizliğiniz için de önemli bir oynar. Sahip olduğu tasarımsal ve maddesel özellikleri ile kullanıcılara iyi bir duş deneyimi yaşatmak, ürünün temel amacıdır. Ürünün, vadettiklerini ne kadar yerine getirdiğini öğrenmek için internet üzerinden Modamix Dubai krom batarya duş seti yorumlarına göz atmak yeterlidir. Böylece hem farklı kullanıcıların üründen ne kadar memnun kaldığı anlaşılabilir hem de ürünün sağladığı deneyim ile ilgili çeşitli fikirlere göz atılabilir.

Modamix Krom Batarya Duş Seti Kaliteli ve Uzun Ömürlü mü?

Temel olarak kaliteli bir kullanım sunabilmek amacıyla tasarlanan Modamix Dubai krom batarya duş seti, bu özellikleri sağlamasına yardımcı olacak maddeleri bünyesinde barındırır. Hem dış borusunda hem de bataryasında kullanılan maddeler, ürünün hızlı bir şekilde eskimesinin önüne geçer. İç boruda kullanılan EPDM plastik ise sürekli maruz kalınan ısıdan ve oksidasyondan hasar almasının önüne geçer. Böylece daha ürün, yıpranma, aşınma veya eskime sorunları ile karşılaşmadan, uzun dönemler boyunca kullanılabilir. Bu da ürünü oldukça kaliteli bir hâle getirir. Kaliteli, ergonomik ve dayanıklı bir kullanıma sahip olan Modamix Dubai krom batarya duş setine Trendyol üzerinden kolayca erişim sağlayabilirsiniz.