Modakapimda Leopar Desenli Kruvaze Yaka Büyük Beden Şifon Elbise

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Modakapimda Leopar Desenli Kruvaze Yaka Büyük Beden Şifon Elbise

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • AYNI GÜN KARGO AVANTAJI Modelin Ölçüleri Boy: 1.78 cm Göğüs: 86 cm Bel: 62 cm Basen: 94 cm Kilo: 56 kg Model Üst: S/36 Model Alt: S/36/27 Ürünün Özellikleri Kumaş Türü: %50 Pamuk - %35 Polyester - %15 Elastan Yıkama Talimatı: Ürünün iç etiket bölümünde gerekli yıkama talimatı yer almaktadır. Yıkama talimatları ve sembolleri ile ilgili gerekli bilgiyi buradan alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Büyük Beden
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Materyal Krep
  • Kol Tipi Volanlı
  • Desen Düz
  • Stil Trend
  • Yaka Tipi Degaje Yaka
  • Renk Kahverengi
  • Dokuma Tipi Şifon
  • Kapama Şekli Kruvaze

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni50% Pamuk, 35% Polyester, 15% Elastan
Geri Bildirim Ver

Modakapimda 3057MKSP Leopar Desenli Kruvaze Yaka Büyük Beden Şifon Elbise

Modakapımda leopar desenli kruvaze yaka büyük beden şifon elbise, şık tasarım detaylarıyla ön plana çıkar. Ürün, geniş beden aralığına sahiptir. Bu sayede farklı vücut yapılarındaki kişiler tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. Elbisenin leopar detayları hem günlük hem de abiye amaçlı kullanımı uygun hâle getirir. Bu ürünü, şık aksesuarlarla destekleyerek çeşitli kombinler oluşturmanız mümkündür. Elbisenin kumaş yapısı, ürünü farklı mevsimlere uygun hâle getirir. Kol kısmında kullanılan astarsız şifon detay sayesinde terleme gibi sorunların önüne geçilir. Şık bir duruşa sahip olan bu elbiseyi, ince düşünülmüş bir hediye seçeneği olarak da değerlendirebilirsiniz. Bununla birlikte kendiniz için satın alarak iddialı bir görünüm de elde edebilirsiniz.

  • Geniş beden aralığına sahiptir.
  • Kruvaze yaka tasarımı mevcuttur.
  • Krep kumaştan tasarlanır.

Modakapımda Büyük Beden Şifon Elbisenin Özellikleri Nelerdir?

Modakapımda Büyük Beden Şifon Elbisenin Özellikleri Nelerdir?

Modakapımda leopar desenli kruvaze yaka büyük beden şifon elbise, krep kumaş kullanılarak üretilir. Bu özelliği sayesinde de hafif bir yapıya kavuşur. Krep kumaşın hava geçirgenliğinin yüksek olması, gün boyu kullanımda bile konfor elde etmenizi sağlar. Leopar desenli bu elbise, uzun kollu olarak tasarlanır. Ürünün bilek kısımlarında yer alan büzgülü detay da elbiseye şık bir hava katar. Kruvaze yaka yapısına sahip olan ürünün beli de lastiklidir. Bu detay, kullanım sırasında konforlu olmanızı sağlar. Elbisenin bel kısmında olan lastiğin çevresinde ise aynı kumaştan şık bir kemer bulunur. Elbise, ayak bileklerine uzanan bir boya sahiptir. Leopar desen, ürüne sıra dışı bir hava katar. Kahve ve krem renklerinin uyumu ise elbisenin ağır bir duruşa sahip olmasını destekler.

Modakapımda Leopar Desenli Kruvaze Yaka Elbise Hangi Ortamlar İçindir?

Modakapımda Leopar Desenli Kruvaze Yaka Elbise Hangi Ortamlar İçindir?

Leopar desen detaylarına sahip olan bu elbise, farklı tarzlara uyum sağlamayı başarır. Ürün, rahat yapısı sayesinde günlük kullanımda tercih edilebilir. Bununla birlikte şık bir görünüm elde etmek istediğiniz davetlerde de üründen faydalanabilirsiniz. Ürün, farklı mevsimlerde kullanılmak için de uygun özelliklere sahiptir. Şifon kumaşın hava geçiren yapısı sayesinde, yaz aylarında da kullanılabilir. Üzerine alacağınız bir ceket sayesinde serin akşamlarda da bu elbiseyi tercih edebilirsiniz. Modakapımda leopar desenli kruvaze yaka büyük beden şifon elbise yorumları incelendiğinde, ürünün geniş bir kullanım aralığına sahip olduğu görülür. Elbiseyi daha önceden satın alan kişilerin yaptığı bu yorumlar, sizin için yol gösterici olabilir. İster günlük isterseniz de abiye bir seçenek olarak bu kaliteli elbiseyi tercih edebilirsiniz.

Modakapımda Kruvaze Yaka Krep Şifon Elbise Kaliteli midir?

Modakapımda Kruvaze Yaka Krep Şifon Elbise Kaliteli midir?

Modakapımda leopar desenli kruvaze yaka büyük beden şifon elbise, dokumasındaki kaliteyle öne çıkan bir üründür. Elbisede kullanılan kumaşın yüksek kaliteye sahip olması, ürünün üzerinizde şık bir duruşa sahip olmasını sağlar. Bu ürün, geniş bir beden aralığında tasarlanır. Kaliteli kumaş yapısı ise elbisenin hatlarınızı saklamasına ve size konfor vermesine yardımcı olur. Elbiseyi uygun yıkama koşullarıyla temizleyerek uzun ömürlü kullanım sağlayabilirsiniz. Bu sayede üründen yüksek verim almanız da mümkün hâle gelir. Yıkama talimatları ise elbisenin etiket kısmında sizinle paylaşılır. Ürünün dayanıklı yapısı, uzun ve sorunsuz bir kullanım imkânı oluşturur. Bu durum, bütçeniz açısından da avantaj sağlar. Bununla birlikte Modakapımda leopar desenli kruvaze yaka büyük beden şifon elbise fiyatının, uygun aralıklarda listelendiğini söylemek mümkündür. Elbisenin kaliteli kumaşı dikkate alındığında, ürünün fiyat/performans açısından başarılı olduğu ortaya çıkar. Bu kaliteli elbiseye, Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.