Modadil Yayınları Makalelerle Yds Soru Kitabı

305 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
326,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Modadil Yayınları Makalelerle Yds Soru Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anemon Satıcı Ünvanı: PANEM YAYINCILIK TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721081378900001 Vergi Kimlik Numarası: 7210813789
    Bu ürün Anemon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Modadil yayınları makalelerle yds Ürün adı : modadil yayınları makalelerle yds yayınevi / marka : modadil yayınları kategori : yds - Toefl - Ielts kitapları Stok kodu : 9786057986757 kağıt türü : 69. Hamur dili : türkçe modadil yayınları makalelerle yds

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi Mesleki Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 1000+
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Ders Yabancı Diller
Geri Bildirim Ver

Modadil Yayınları Makalelerle YDS Soru Kitabı

Sınavlar, eğitim hayatınız boyunca oldukça önemlidir. İstediğiniz okula girebilmek, okulda yükselebilmek ya da istediğiniz işi yapabilmek için sınavlara girersiniz. Sınavlarda başarılı olabilmek için birçok farklı yardımcı kaynak kullanarak sınavlara çalışırsınız. Önemli sınavlardan biri de dil sınavlarıdır. Yurt dışında bir okula yerleşebilmek ya da eğitim aldığınız yerde yükselebilmek için dil sınavları oldukça önemlidir. Dil sınavlarına hazırlanırken kullanabileceğiniz kaynaklardan biri de Modadil Yayınları Makalelerle YDS Soru Kitabıdır. Hazırlandığınız sınavlara yönelik hazırlanmış soruları ile öğrendiklerinizi pekiştirebilirsiniz. Size sınavda kolaylık sağlayacak ipuçları veren ve sınav sorularına göre hazırlanmış testleri ile kolaylık sağlayan Modadil Yayınları Makalelerle YDS test kitabı isınavlarda yüksek bir başarı elde edebilirsiniz.

  • YDS, TOEFL, IELTS sınavlarına uygun sorular
  • Pekiştirme testleri
  • Sınavlara yardımcı

Modadil Yayınları Makalelerle Yds Soru Kitabının İçeriği Nedir?

Modadil Yayınları Makalelerle Yds Soru Kitabının İçeriği Nedir?

YDS, TOEFL, IELTS gibi önemli dil sınavlarına hazırlanmanız için hazırlanan bu kitap ile sınavlarda istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. İngilizce sınavlarına yardımcı makaleler ile bilmediğiniz konuları öğrenebilir, öğrendiğiniz konuları ise pekiştirebilirsiniz. Sınavlarınız için size ipuçları veren kısımları ile de bilgilerinizi kolayca tazeleyebilirsiniz. Sınav formatına uyumlu soruları ile kendinizi deneyebilir ve sınavlarınızda başarılı olabilirsiniz. Eğitim hayatınız için önemli olan dil sınavlarını kolayca geçebilir ve öğrenim hayatınızda başarılar elde edebilirsiniz. Özenle hazırlanmış makaleler, test soruları ve ipıuçları ile YDS’ye kolayca hazırlanabilir ve hedeflediğiniz başarıyı elde ederek kendinizi mutlu edebilirsiniz. İleri seviyede hazırlanmış makaleleri ile size alanınızda yardımcı olur. Zorlandığınız konuları öğrenebilmek ze bildiklerinizi pekiştirebilmek için alacağınız yardımcı kaynak ile sınavlarda istediğiniz başarıyı kolayca yakalayabilirsiniz.

Modadil Yayınları Makalelerle Yds Soru Kitabı Kimlere Hitap Eder?

İngilizce sınavına hazırlanan her öğrenci için uygun olan Modadil Yayınları Makalelerle YDS Soru Kitabı ile sınavlarınızda istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. İngilizce sınavlarına hazırlanan herkes için uygun olan bu kitap ile konuları kolayca öğrenebilirsiniz. İleri düzey İngilizce ile hazırlanmış makaleleri okuyarak ve soruları çözerek sınav konularını pekiştirebilirsiniz. Sınavlarınızda istediğiniz başarıyı elde edebilmek için ihtiyacınız olan yardımcı kaynak ile kendinizi ve çevrenizdekileri memnun edebilirsiniz. Eğitim hayatınızı etkileyecek ve sizi istediğiniz yere taşıyacak önemli bir sınava bu kitap ile hazırlanabilir ve istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Sınav formatına uygun önemli makaleler ve sorular olan bu kitap ile konularınızı kolayca bitirebilirsiniz. YDS, IELTS, TOEFL gibi sınavlara en doğru ve verimli şekilde hazırlanmak için Modadil Yayınları Makalelerle YDS kitabını tercih edebilirsiniz.

Modadil Yayınları Makalelerle Yds Soru Kitabı Kaliteli midir?

İçerisinde uzmanlar tarafından hazırlanan birçok farklı konuda makaleler ile sizi sınavlara hazırlayan soruların olduğu Modadil Yayınları Makalelerle YDS Soru Kitabı kaliteli bir basımdır. Sınav formatına uygun içeriği ile sizin sınav pratiği yapmanızı sağlar. Zorlandığınız konuları öğrenmek ve iyi olduğunuz konuları pekiştirmeniz için birçok farklı makale bulunan bu kitap ile sınavlarınıza kolayca hazırlanabilirsiniz. İleri seviyeye uygun olan bu kitap ile sınavlarınızda istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Kitabı seçmek konusunda zorlandığınız anlarda Modadil Yayınları Makalelerle YDS soru kitabı yorumlarına bakabilir ve seçimlerinizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Sizden önce kitabı satın almış ve deneyimlemiş kişilerin yorum ve tavsiyeleri size rehberlik eder ve istediğiniz kitabı kolayca satın almanızı sağlar. Sınavlarınızda başarılı olmak için tercih edeceğiniz bu yardımcı kaynak ile hedeflerinize istediğiniz şekilde ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olacak ve sınav formatına uygun hazırlanmış içeriği ile kaliteli bir çalışma sunar. Modadil Yayınları makalelerle YDS soru kitabı, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.