Fibaks For Apple Ipad 7. 8. 9. Nesil 2020 /2021 10.2 Inç Şeffaf Silikon Kılıf Soft Arka Kapak

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fibaks For Apple Ipad 7. 8. 9. Nesil 2020 /2021 10.2 Inç Şeffaf Silikon Kılıf Soft Arka Kapak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FiberAksesuar Satıcı Ünvanı: NİYAZİ SARAYDAROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7450475914
    Bu ürün FiberAksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7. 8. 9. Nesil 2020 /2021 10.2 Inç Şeffaf Silikon Kılıf Soft Arka Kapak- 8. Nesil 10.2'' Şeffaf Silikon Kılıf Soft Arka Kapak--

Ürün Özellikleri

  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
  • Uyumlu Model iPad 9. nesil
  • Renk Turuncu
  • Uyku Modu Yok
  • Kılıf Tipi Kapaklı Kılıf
Geri Bildirim Ver

Mobilşube Ipad 8. Nesil 10.2'' Uyumlu Şeffaf Silikon Kılıf Soft Arka Kapak

Teknolojik cihazlara uygun kılıflar, hayat kurtaran aksesuarlardan biridir. Koruyucu özelliği ve çeşitli desenleri ile sıklıkla tercih edilir. iPad 8. nesil tablet modellerine uyumlu Mobilşube iPad 8. nesil 10.2'' uyumlu şeffaf silikon kılıf soft arka kapak MOBİLŞUBE-iPad 8 silikon, koruyucu özelliği sayesinde müşterilere kullanım rahatlığı sağlar. Mobilşube iPad 8. nesil 10.2'' uyumlu şeffaf silikon kılıf soft arka kapak ile tabletler düşmelere ve kırılmalara karşı korunur. Şeffaf silikon kılıf, yumuşak ve sade görünümüyle göze hitap eder. Kaymaz özelliğe sahip silikon kılıf sayesinde müşterilere güvenli kullanım imkanı sağlanır. iPad 10 2 inç kılıf, tabletlere kolay takılıp çıkarılabilir. Kılıftayken şarj özelliği sağlayan bu model, yumuşak ve kaliteli silikon yapıya sahiptir. Siz de güven içinde satın alabilirsiniz.

  • Kaymaz silikon yapı
  • Kaliteli şeffaf malzeme
  • Mükemmel koruma

Mobilşube iPad 8. Nesil 10.2'' Uyumlu Kılıf Özellikleri

Mobilşube iPad 8. Nesil 10.2'' Uyumlu Kılıf Özellikleri

Müşterilere rahat ve güvenli kullanım sağlayan Mobilşube iPad 8. nesil 10.2'' uyumlu kılıf, kalite standartlarına uygun malzemelerden üretilir. Hem kaymayan hem de yumuşak bir yapıdadır. Bu kaliteli kılıf, tabletlere çıkarma ve takılma esnasında yırtılmaz. Ayrıca iPad 8. nesil tabletler için dışarıdan gelen darbelere ve düşmelere karşı yüksek koruyuculuğa sahiptir. Klasik ve sade bir görünümdeki iPad 8. nesil şeffaf kılıf, kir tutmayan silikon yüzeyi ile beğeni kazanır. Tableti, arkasında meydana gelebilecek tüm çizilmelere karşı korur. Esnek ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlar. Kaymaz silikon yapısıyla müşteriler rahat kullanır. Hafif tasarımıyla tablete ağırlık yapmaz. Tüm avantajlı özellikleriyle Mobilşube iPad 8. nesil 10.2'' uyumlu şeffaf silikon kılıf soft arka kapak kullananlardan olmak için ürünü satın alabilirsiniz.

Kaliteli iPad 8. Nesil 10.2'' Uyumlu Kılıf

Kaliteli iPad 8. Nesil 10.2'' Uyumlu Kılıf

iPad 8. nesil 10.2'' uyumlu şeffaf silikon kılıf; kırılmayı, ıslanmayı ve çizilmeyi önleyen koruyucu tasarımı ile dikkat çeker. Kaliteli malzeme yapısı sayesinde birçok avantajlı özelliğe sahiptir. Üstün koruması ve uzun ömürlülüğü ile müşterilerin ihtiyaçlarını iyi bir şekilde karşılar. Hafif yapısı sayesinde uyumlu tabletlere kolay takılır. Aynı zamanda portatif olan bu ürün, kolay bir şekilde taşınabilecek yapıdadır. Zaman içinde solma, sararma ya da salma yapmaz. Birinci sınıf silikon malzemesi ile uzun ömürlü kullanım sunar. Bu üründen memnun kalan müşterilerin Mobilşube iPad 8. nesil 10.2'' uyumlu şeffaf silikon kılıf soft arka kapak yorumları dikkat çeker. Çoğu zaman başarılı geri dönüşler içeren yorumlar, ürün hakkında fikir sahibi olmanızı sağlar. Müşteriler tarafından yapılan güzel ve etkileyici yorumlar sayesinde siz de merak ettiğiniz sorulara yanıt bulabilirsiniz.

Mobilşube iPad 8. nesil 10.2'' Uyumlu Kılıf Fiyatları

Mobilşube iPad 8. nesil 10.2'' Uyumlu Kılıf Fiyatları

Pek çok müşterinin gözdesi haline gelen Mobilşube tablet kılıfı, yararlı özellikleri ve kaliteli yüzeyiyle dikkat çeker. Müşteriler, avantajlı ve uzun ömürlü bu ürünü deneyimleyerek yüksek memnuniyet yaşar. Birinci sınıf kalitede silikon malzeme yapısı ve modern tasarımıyla iPad 10.2 silikon kılıf, uzun süre üstün korunma sağlamayı vadeder. Yumuşak yüzeyi sayesinde müşteriler rahatsızlık yaşamaz. Sağladığı tüm güzel özelliklerinin yanında farklı bütçelere uygun fiyatlarıyla da adından söz ettirir. Müşteri memnuniyetini sağlamak için müşterilerin talep ve isteklerine dikkat edilir. Mobilşube iPad 8. nesil 10.2'' uyumlu şeffaf silikon kılıf soft arka kapak fiyatları, avantajlı bir şekilde müşterilere sunulur. Böylelikle bu silikon kılıf, cazip ve kullanışlı olması açıdan müşterileri mutlu eder. Mobilşube iPad 8. nesil tabletlere uyumlu silikon ve şeffaf kılıfa cazip fiyatlarla Trendyol'dan sahip olabilirsiniz.