Mobel Selülozik Tiner 10 Lt 8,5 Kg

778 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mobel Selülozik Tiner 10 Lt 8,5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cangülyapımarket Satıcı Ünvanı: ESRA CANGUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzincan Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4260325147
    Bu ürün Cangülyapımarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • T anım: Selülozik sistemlerin inceltilmesi için özel olarak hazırlanmış bir solvent karışımıdır. Uygulama Alanı : Selülozik Tiner, Selülozik Sistem tatbikatlarında ürünü uygulama viskozitesine inceltmek, ayrıca uygulama araçlarını temizlemek için kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Mobel Selülozik Tiner 10 lt 8,5 kg

Tiner; boya gibi malzemelerin yoğunluğunu azaltan, aseton ve neft yağı gibi kimyasallardan üretilen bir maddedir. Nitelikleri değişiklik gösteren farklı kimyasalları inceltmek için özellikle inşaat ve sanat alanlarında sıklıkla kullanılır. İnşaatlarda boya kalıntılarının temizlenmesinde de üstün performans gösteren bu ürün, birçok kullanım alanına sahiptir. Oldukça etkili bir performans gösteren selülozik tineri aynı yapıda boyalar ile karıştırınca ortaya üstün özellikli bir kimyasal çıkar. Vernikleri ve boyaları inceltmek için kullanılan bu ürün, ham maddesinden kaynaklı yanıcıdır ve ağır bir kokuya sahiptir. Bu nedenle kullanım sırasında dikkatli olunması gerekir. Eğer güçlü bir çözücü istiyorsanız, Mobel selülozik tiner 10 lt 8,5 kg, sizin için ideal bir tercih olup ihtiyaçlarınız doğrultusunda işlerinizi kolaylaştırarak size iyi bir yardımcı olur.

  • Güçlü çözücü
  • Üstün performans
  • Kolay kullanım

Kullanışlı Mobel Selülozik Tiner 10 lt 8,5 kg Özellikleri

Kullanışlı Mobel Selülozik Tiner 10 Lt 8,5 Kg Özellikleri

Solvent bazlı boyaların inceltilmesi ve kullanılırken rahat sürülmesi için kimyasal bir madde olan tiner kullanılır. Elinizde bulunan boyaya göre uygun bir tercih olan ve uçuculuğu oldukça fazla olan bu selülozik tiner, vernik çeşitlerinin veya selülozik boyaların inceltilmesinde sıklıkla kullanılır. Burdan yola çıkarak selülozik boyanın kullanıldığı hemen hemen her ortamda selülozik tiner de kullanılabilir. Dolayısıyla boya sektöründe, çokça tercih edilen ürünler arasında ilk sıralarda yer alır. Boyanın gösterişli bir hal almasını sağlayan selülozik tineri belirtilen ölçülerde kullandığınız sürece dilediğiniz inceliğe ulaşabilirsiniz. Siz de boya sektöründe veya inşaat alanında kullanmak için tinere ihtiyaç duyuyorsanız Mobel selülozik tiner kullanabilirsiniz. İnsan sağlığını ön planda tutarak üretilen bu ürün, son derece kaliteli yapısı ile ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayabilir. Siz de bu ürünü tercih ederek amatör ya da profesyonel işlerinizde kullanabilirsiniz.

Mobel Selülozik Tiner 10 lt 8,5 kg Avantajları ve Yorumları

Mobel Selülozik Tiner 10 Lt 8,5 Kg Avantajları ve Yorumları

Boya sektöründe boyaları inceltirken, inşaat sektöründe boyaların kalıntılarını temizlerken ve bunun gibi pek çok alanda ihtiyaç duyulan bir kimyasal olan tiner, kullanıldığı alana göre oldukça fayda sağlar. Boya uygulamalarında işleri kolaylaştırmak için seçeceğiniz tiner kullandığınız boya ile aynı olmalıdır. Bu sayede boyadan alacağınız verim tinerle olan uyumundan kaynaklı olarak artar. Kimyasallardan üretilen bu sıvı çözücü, boyaların inceltilmesini sağlayarak sürülmesinde yumuşak ve kolay bir deneyim yaşatır. Selülozik tinerin etki mekanizması, uçucu olması ve tahriş etme oranının yüksek olması nedeniyle oldukça yüksek performans gösterir. Eğer güçlü bir çözücüye ihtiyacınız varsa, Mobel markasına ait selülozik tiner sizin için idealdir. Ürünü tecrübe etmiş müşterilerin fikirlerini Mobel selülozik tiner 10 lt 8,5 kg yorumları kısmından inceleyerek ihtiyacınıza uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz.

Uygun Mobel Selülozik Tiner 10 lt 8,5 kg Fiyatları

Uygun Mobel Selülozik Tiner 10 Lt 8,5 Kg Fiyatları

Selülozik tiner, sahip olduğu özelliklerden kaynaklı piyasada çok satılan ürünlerdendir. Birçok kullanım alanı olan tiner, özellikle selüloz bazlı boyaların inceltilmesinde kullanılır. Dolayısıyla bu boyaları selülozik tinerle kullanmanız, alacağınız verimi artırır. Selülozik boya berrak ve parlak bir görüntü sunduğu için günümüzde sık kullanılan bir boya çeşididir. Bununla beraber selülozik tiner kullanımı da fazladır. Sık tiner kullanımının ortaya çıkardığı bir durum da bütçeye uygunluğudur. Bu ürünün fiyatları belirlenirken özellikleri, kullanım şekli ve çeşidi göz önünde bulundurulur. Ek olarak satışa sunulan miktarı da fiyat konusunda belirleyicidir. Mobel markasının bu işlevsel ürünü, her bütçeye uygun ve kaliteli olmasıyla sık tercih edilenler arasında ilk sıralarda yer alır. Mobel selülozik tiner 10 lt 8,5 kg fiyatına ve ürünle ilgili detayları bilgilere ulaşmak için Trendyol'dan yardım alabilirsiniz.