Mobee Manyetik Lego Mıknatıslı Denge Oyun Çubukları 37 Parça

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,95 TL

Ürün Bilgileri

Mobee Manyetik Lego Mıknatıslı Denge Oyun Çubukları 37 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MOBEE Satıcı Ünvanı: MOBEE TEKNOLOJİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0368042391300001 Vergi Kimlik Numarası: 3680423913
    Bu ürün MOBEE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fizik prensiplerine dayalı bu muazzam Manyetik lego , amerika ve avrupa’da milyonlarca evin vazgeçilmezi halinde!
  • Okullarda bile fizik prensiplerini anlatmak için kullanılan bu mükemmel oyun, elinizden bırakamayacağınız bir oyun olacak.
  • Ürün özellikleri:
  • Kolayca takip çıkarabileceğiniz manyetik özelliğe sahiptir.
  • Toplam 37 parçadan oluşmaktadır.
  • Çelik küreler ve manyetik çubukları kullanarak sonsuz şekiller yapabilirsiniz.
  • Çubuklar 4 farklı renktedir.
  • Yapması kolay ve eğlencelidir.
  • Nasıl kullanılır:
  • küreyi çubuğa yaklaştırdığınızda kürenin direkt çubuğa yapıştığını göreceksiniz.
  • bu şekilde devam ederek her yaştan herkes hayal gücü ile inanılmaz şekiller oluşturabilir.
  • Çelik küreler ve manyetik çubuklar ile harikalar yapın!
  • 3 yaşından büyüklerin herkesin oynayabileceği bu oyunda, küreleri ve çubukları kullanarak sonsuz şekiller yapabilirsiniz. Bu ürün 2 ana parçadan oluşuyor. Nikel kaplı çelik küreler ve içerisinde sabit bir mıknatıs sistemi olan plastik kaplı çubuklar. Küreyi çubuğa yaklaştırdığınızda kürenin direkt çubuğa yapıştığını göreceksiniz. Bu şekilde devam ederek her yaştan herkes hayal gücü ile inanılmaz şekiller oluşturabilir.
  • Mıknatıslı lego ile çocuklar meydana getirdikleri figürler ile hem el becerilerini geliştirecek hem de saatlerce oynayabilecekler. Tabii ki sadece bununla sınırlı kalmayarak farklı tasarımları da yapabilecekler. Böylece hayal güçlerini kullanmış, zekalarını geliştirmiş olacaklardır.
  • Bu ürün şekiller dizayn etmek için üretilmiş orta düzey bir manyetik zeka oyunudur. El ve zeka gelişiminde yardımcı olmakla birlikte keyifli oyun zamanlarını da beraberinde getirir. Toplam 37 parçadan oluşmaktadır. Bu ürün kolayca takip çıkarabileceğiniz manyetik özelliğe sahiptir. Bu özelliği ile ustaca kurulmuş dev yapılarda oldukça sağlam bir özellik sergiler. 37 parça manyetik lego seti.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 36'lı
  • Yaş 9+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Mobee MBMTKLMDOCOYP 37 Parça Manyetik Lego Mıknatıslı Denge Oyun Çubukları

Mobee manyetik lego oyun çubukları, 37 parçadan oluşur. Kolayca takıp çıkarılabilen manyetik özelliğe sahiptir. Mobee manyetik lego mıknatıslı denge oyun çubuklarının 37 parçası çelik küreler ve manyetik çubuklardan oluşur. 3 yaşından büyük çocuklar için kullanılması uygundur. Denge oyun çubuklarıyla sonsuz şekiller yapabilirsiniz. Çocuklar 37 parçadan oluşan Mobee manyetik mıknatıslı lego oyun çubuklarıyla farklı şekiller oluştururken el becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirirler. Çocukların dikkati saatlerce bu denge oyun çubukları üzerinde olur. Yüksek kalite içeren malzemelerden üretilen 37 parçalık mobee manyetik lego oyun çubukları içerisinde herhangi zehirleyici bir madde bulundurmaz.

  • Çocuklarda yaratıcılığı geliştirme
  • Zehiri olmayan, yüksek kalite
  • Manyetik toplar ve renkli çubuklar

Mobee Manyetik Lego 37 Parça Oyun Çubuklarının Özellikleri Nelerdir?

Mobee Manyetik Lego 37 Parça Oyun Çubuklarının Özellikleri Nelerdir?

Öğrenme oyuncağı olarak görülen Mobee manyetik lego mıknatıslı denge oyun çubukları çocukların favori oyuncağıdır. Oyun çubukları ve kürelerle sonsuz şekiller oluşturulur. Bu ürün 2 ana parçadan oluşur. Nikel kaplı çelik küreler ve içerisinde sabit bir mıknatıs sistemi olan plastik kaplı çubuklar. Küre çubuklara yaklaştırıldığı anda birbirlerine yapıştıklarını gözlemleyebilirsiniz. Mobee manyetik lego mıknatıslı denge oyun çubukları 37 parçadaki çubuklar 4 farklı renkten oluşur. Yapılması son derece eğlenceli ve kolay bir oyundur. Mobee manyetik lego mıknatıslı oyun çubukları 37 parça yüksek kaliteli ABS plastikten ve kalıcı mıknatıslardan oluşturulur. Birbirlerine bağlanmaları ve sökülmeleri son derece kolaydır. Pürüzsüz yüzey küçük çocukların hassas ciltlerine zarar vermez. Dayanıklı malzemeler seçilerek oluşturulan Mobee manyetik lego mıknatıslı denge oyun çubukları 37 parça yorumlarını Trendyol’dan görüntüleyebilirsiniz.

Mobee Manyetik Lego Mıknatıslı Oyun Çubukları Kimlere Hitap Eder?

Mobee manyetik lego mıknatıslı denge oyun çubukları 37 parça, 3 yaşından büyük olan herkes oynayabilir. Çocukların hayal gücünü ve el becerilerini ortaya çıkarma konusunda destekleyicidir. Renkli manyetik bloklar, çocuklarınızın eğlenirken temel renkleri, şekilleri tanımalarına, yaratıcılıklarını, sembolik düşünmelerini ve problem çözme yeteneklerini geliştirme konusunda yardımcı olur. Kız, erkek, küçük çocuk ve okul çağındaki çocuklar için uygundur. Evlerden okullara kadar birçok alanda Mobee manyetik lego mıknatıslı denge oyun çubukları kullanılır. Anaokullarında çocukların yaratıcılıklarını güçlendirme amacıyla kullanılırken okulda fizik derslerinde ise manyetiğin gücü kanıtlamak amacıyla kullanılır. Mobee manyetik lego mıknatıslı denge oyun çubukları 37 parça birçok eğitim alanında tercih edilir. Yetişkinler ve çocukları için etkileşimleri için doğru bir tercih. Çocuklar çalışmalarını ebeveynlerinin yardımlarıyla daha şevkle gerçekleştirir. Beraber paylaşılan zamanı arttırır.

Mobee Manyetik Lego Oyun Çubukları Zihin Gelişiminde Etkili midir?

Mıknatıslı oyun çubukları farklı şekiller alarak çocukların el becerilerini geliştirirken yaratıcılıklarını da ortaya çıkarır. Sınır tanımayan farklı tasarımlar oluşturan Mobee manyetik lego mıknatıslı denge oyun çubukları, her yaştan ilgilenen herkesin hayal gücünü inanılmaz ölçüde geliştirir. Bu ürün şekiller tasarlamak için oluşturulan orta seviyede bir zeka oyunudur. El ve zeka gelişimine büyük ölçüde katkısı vardır. Bunun yanında keyifli bir oyun zamanı sağlar. Öğrenme oyuncağı olarak kabul edilen Mobee manyetik lego mıknatıslı denge oyun çubukları 37 parça çocuklara farklı modeller yaratma konusunda sonsuz olasılık sağlar. Kendi hayal güçlerine göre 2D ve 3D modeller oluşturabilirler. Mobee manyetik lego mıknatıslı denge oyun çubukları 37 parça, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir. Geniş kitleler tarafından kullanılabilir olması Mobee manyetik lego mıknatıslı denge oyun çubukları 37 parçalık bir set ideal hediye haline getirir. Bu ürün hakkında kullanıcı yorumlarını Trendyol’un Mobee manyetik lego mıknatıslı denge çubukları 37 parça sayfasından görüntüleyebilirsiniz.