MOBAX Ipad Mini 5 Uyumu Kılıf Tablet Hibrit Silikon Case A2133 A2124 A2125 A2126 Şeffaf

239 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MOBAX Ipad Mini 5 Uyumu Kılıf Tablet Hibrit Silikon Case A2133 A2124 A2125 A2126 Şeffaf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kılıf garajı Satıcı Ünvanı: UFUK GÖLTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4070540600
    Bu ürün kılıf garajı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Başlıkta yazan renk gönderilecektir:-Siyah, buzlu, şeffaf renklerden oluşmaktadır.- Pürüzsüz yüzey ile tabletinize farkli bir görünüm kazandirir.- Ultra ince yapılı ve ultra esnek- Tablet ön ekranı ile arka kamera kısmı koruma amaçlı hafif yükselti ile koruma altına alınmıştır.- Mükemmel kalıp, cihazinizla eslesen harika bir dizayn.- Cihazinizi çiziklerden, kirden ve darbe ve soktan tamamen korur.- Kapagi çikarmadan bütün slotlara(yan tuslar,sarj,kulaklik girisleri vs) erisilebilir. - harika kalibiyla cihaziniza mükemmel uyar.- Uzun ömürlüdür, darbelere karsi maximum korur.- Kolayca takip çikartilabilir.- Içeriginde sagliga zararli bir materyal bulunmamaktadir.

Ürün Özellikleri

  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
  • Uyumlu Model iPad mini 5. nesil
  • Renk Beyaz
  • Uyku Modu Yok
  • Kılıf Tipi Arka Kapak
Geri Bildirim Ver

Mobax Kılıf iPad Mini 5 Uyumlu Tablet Hibrit Silikon Case Şeffaf Fiyatı - Trendyol

iPad’inizi kazalara karşı korumak ve çizilmesini engellemek için en iyi çözüm, modeline uygun bir koruyucu kılıf edinmektir. Mobax iPad mini 5 uyumlu şeffaf tablet kılıfı da tam olarak bu ihtiyacınıza yönelik olarak üretilmiştir. Ürün, yalnızca iPad mini 5 ile uyumludur. Ayrıca şeffaf olma özelliği sayesinde cihazınızın renk ve tasarımına da gölge düşürmez. Cihazınız, ultra ince yapılı Mobax iPad mini 5 şeffaf silikon kılıf sayesinde yepyeni bir tarza kavuşur. Söz konusu ürünün özellikleri ise şu şekildedir:

  • iPad Mini 5 Silikon Kılıf
  • Düşme ve Çizilmelere Karşı Koruyucu iPad Mini 5 Silikon Kılıf
  • Dayanıklı iPad Mini 5 Silikon Kılıf

Mobax iPad Mini 5 Silikon Kılıfnın Materyali Nasıl?

Mobax iPad Mini 5 Silikon Kılıfnın Materyali Nasıl?

Mobax iPad mini 5 uyumlu hibrit silikon case, dayanıklı materyaller kullanılarak üretilmiştir. Esnek bir yapıya sahip olan silikon materyali; iPad cihazınızı toz, kir ve darbelere karşı en iyi şekilde korur. Mobax iPad mini 5 uyumlu şeffaf tablet kılıfın üretiminde insan sağlığına zarar verebilecek herhangi bir madde kullanılmamıştır. Ürün, silikonun sahip olduğu pürüzsüz yüzey sayesinde tabletinizin şık görüntüsünü bozmayacak bir kılıftır. Mobax iPad mini 5 uyumlu şeffaf tablet kılıfın materyali, uzun yıllar boyunca sağlamlığını korur. Böylece esneme gibi problemler de yaşanmaz. iPad mini 5 silikon kılıfın kalıbı, cihazınıza tam olarak oturur. Bu sayede kılıfın cihazdan kazara çıkması gibi bir durum da söz konusu olmaz.

Mobax iPad Mini 5 Silikon Kılıfın Koruyuculuğu Nasıl?

Mobax iPad Mini 5 Silikon Kılıfın Koruyuculuğu Nasıl?

Mobax iPad mini 5 uyumlu şeffaf tablet kılıfı, üretiminde kullanılan özel silikon maddesi sayesinde üst düzey bir koruyuculuk sunar. Ürünün arka yüzeyinde kamera kısmı için tasarlanmış hafif bir yükselti mevcuttur. Bu yükselti sayesinde kamera lensinin korunması sağlanır. Mobax iPad mini 5 uyumlu şeffaf tablet kılıfı, kaliteli tasarımı sayesinde kullanıcılar tarafından tam not alır. Kılıfın üretiminde kullanılan silikon materyali, uzun yıllar boyunca ilk günkü hâlini korur. Cihazınızı kirli bir yüzeyin üzerine koysanız dahi iPadiniz bu kılıf sayesinde her zaman temiz kalır. iPad mini 5 şeffaf kılıfı herhangi bir ıslak mendil ya da bez yardımıyla kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra söz konusu kılıfın koruyuculuk açısından sunduğu pek çok avantaj olsa da yine de elektronik aletlerin temkinli bir şekilde kullanılması gerektiği unutulmamalıdır.

Mobax iPad Mini 5 Silikon Kılıfı Kullanışlı mı?

Mobax iPad Mini 5 Silikon Kılıf Kullanışlı mı?

Mobax iPad mini 5 uyumlu şeffaf tablet kılıfı cihazdan çıkarmadan yan tuşlar ve girişleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu ürün sayesinde iPadinizi ıslak bir yüzeye koysanız bile su, cihaza temas etmez ve yalnızca kılıf yüzeyine bulaşır. Bu sayede cihazınızı mutfak gibi kolay ıslanabilen mekânlarda da gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Mobax iPad mini 5 uyumlu şeffaf tablet kılıf, yalnızca cihazın arka kısmını kaplar. Dolayısıyla cihazın ekranında herhangi bir koruma mevcut değildir. Bunun için ayrıca bir ekran koruyucu da satın almanız gerekir. Cihazın gövdesinde kullanılan alüminyum, kolay çizilip ezilebilen bir maddedir. Silikon kılıf, bu gibi durumlara karşı güçlü bir korunma sağlar. Dilerseniz Trendyol’da yer alan Mobax iPad mini 5 uyumu şeffaf tablet kılıfı yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini tamamlayabilir, güvenli alışveriş deneyiminin tadına varabilirsiniz.