Mobass Mb-8 8 Inç 4 Ohm 100w-250w 20 Cm Mıdrange

3.270 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.289 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.349,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.400 TL
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.594 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mobass Mb-8 8 Inç 4 Ohm 100w-250w 20 Cm Mıdrange

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CPR SOUND Satıcı Ünvanı: MEHMET NABİ KÜÇÜKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6040048215
    Bu ürün CPR SOUND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mobass MB-8 8'' 4 Ohm 100W-250W 20 Cm Midrange Tanım : Midrange 8 " Orta Kademe Empedans: 4 Ohm 20 Cm Maksimum Güç: 250 Watt RMS Gücü: 100 Watt Kaliteli Tip : Midrange Hoparlör Frekans Tepkisi: 90Hz-10kHZ Siyah renk Model : MB-8

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Hoparlör Şekli Yuvarlak
  • Hoparlör Türü Midrange
  • Hoparlör Boyut (Çap) 20 cm
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Midrange Mb-8 20 cm Hoparlör 250 Watt 100 RMS

Pek çok müziksever ve aracında müziğin ritmini yakından yakalamak isteyenlerin tercihleri arasında yer alan Mb-8 20 cm Midrange hoparlör, pek çok müzik severin tercihidir. Aynı zamanda pek çok ses sistemi ile de uyumlu olan ürün yüksek ses kalitesi ile beğeni kazanır.

  • Temiz ve Net Ses
  • Kaliteli Rms
  • 250 Watt Maksimum Güç

Midrange Hoparlör 250 W 100 RMS ile Net Ses

Midrange Hoparlör 250 W 100 RMS ile Net Ses

Pek çok müziksever ve arabasında müziğin tadını yüksek seviyelerde çıkarmak isteyenlerin yakından takip ettiği hoparlörlerden birisi olan Mb-8 20 cm Midrange hoparlör, pek çok müzik sever tarafından sıklıkla tercih edilir. Tercih edilme sebepleri arasında ilk sıralarda yer alan temiz ve net ses kalitesi, pek çok müzik sever için önemli bir noktadadır. Özellikle aracında kullanmak isteyenler için oldukça kaliteli ve net sesler sağlayan hoparlör aynı zamanda pek çok ses sistemi ile de bağlantı kurması yönüyle oldukça fazla tercih edilir. Sadece araç içerisinde değil farklı alanlarda kullanmak isteyenler için de en uygun seçeneklerden biri olan ürün hem kolay kullanımı hem de ses kalitesi ile beğeni kazanacaktır. Siz ve sevdikleriniz için en ideal Mb-8 20 cm Midrange hoparlörü Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.

Mb-8 20 cm Midrange Hoparlör Özellikleri

Mb-8 20 cm Midrange Hoparlör Özellikleri

Özellikle müzikseverler ve hoparlör konusunda sıkı takipçi olanların özellikle dikkat ettiği Rms özelliği Mb-8 20 cm Midrange Hoparlör ile çözüme kavuşuyor. Mb-8 20 cm Midrange Hoparlör 100 Rms özelliği ile pek çok müzik severin dikkatini çekmekle kalmıyor, aynı zamanda sunduğu yüksek ve temiz ses ile de tercih edilme sebebi haline geliyor. Genellikle arabalarda kullanılan bu hoparlörlerin Rms’si çok daha önemli oluyor. Rms özelliği için ses çıkış gücü demek oldukça yeterli olacaktır ve Midrange hoparlör ile yüksek seviyede Rms oranına sahip olur ve müziğin tadını doyasıya çıkarırsınız. Siz ve sevdikleriniz Mb-8 20 cm Midrange hoparlörün keyfini doyasıya çıkarırken aracınız da yüksek bir performans harcamaz.

Mb-8 20 cm Midrange Hoparlör ve Yüksek Güç

Mb-8 20 cm Midrange Hoparlör ve Yüksek Güç

Hoparlör konusunu yakından takip edenler için oldukça önemli olan bir diğer özellik ise hoparlörün kaç watt olduğudur. Midrange hoparlör genellikle araç içlerinde kullanılması sebebiyle harcamış olduğu elektrik gücü de oldukça önem taşımaktadır. Ancak bu gibi sorular için Mb-8 20 cm Midrange hoparlör 250 Watt’tır. Özellikle müzik severlerin daha çok dikkat ettiği ses kalitesi ise oldukça yüksek seviyededir. Aynı zamanda aracınız içersisinde yer alan müzik platformu ile de kolayca birleştirebilir ya da parçalar ile destekleyebilirsiniz. Aracınıza uygun Mb-8 20 cm Midrange hoparlör 250 watt 100 Rms dilediğiniz gibi seçebilir ve kaliteli müzik dinleme imkanına sahip olabilirsiniz.