Mmctech Iphone Android Samsung Manyetik Mıknatıslı Şarj Kablosu Micro Usb Type-c Uyumlu

110 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mmctech Iphone Android Samsung Manyetik Mıknatıslı Şarj Kablosu Micro Usb Type-c Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Watch&Bag Satıcı Ünvanı: YAVUZ ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4581796253000001 Vergi Kimlik Numarası: 2400551732
    Bu ürün Watch&Bag tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün özellikleri
  • * 3 in 1 manyetik mıknatıslı şarj kablosu
  • * Kopmaz naylon örgü kablo ve bükülmelere karşı kuvvetlendirilmiş başlıklar ile normal şarj kablolarına göre daha sağlam ve uzun ömürlü tasarım
  • * Samsung, lg, htc, sony, xiaomi, lenovo, casper, vestel, huawei, iphone, nokia t Üm android, apple, type-C şarj girişli cihazlarla uyumlu
  • *T Ek elle kullanım kolaylığı sayesinde araç içerisinde kolay şarj edebilme özelliği
  • * kutu içeriğinde 1 adet kablo ve 3 adet ( iphone + micro usb + type-C ) Uç gelmektedir

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Gri
  • Garanti Süresi 6 Ay
Geri Bildirim Ver

Mmctech Iphone Android Samsung Manyetik Mıknatıslı Şarj Kablosu Micro Usb Type-c Uyumlu

Şarj kabloları, telefon ve diğer akıllı cihazlar için gerekli veri aktarımını sağlayan ekipmanlardır. Mmctech şarj kablosu donanımsal özelliği ile dikkat çeker. Akıllı cihazlara enerji transferi sağlamasının yanı sıra data kablosu olarak da kullanılabilir. Bir cihazdan diğerine dosya aktarmak için de sıklıkla tercih edilir. Ürünün bir ucu akıllı cihaza, diğer ucu bilgisayara bağlanacak şekilde tasarlanır. Böylece telefon, tablet gibi cihazları bilgisayara bağlayabilir, bu cihazdaki bilgileri bilgisayarda görebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz dosya, fotoğraf, video gibi verileri bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Bir adaptör yardımıyla cihazlarınızı hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. Evde, dışarda, ofiste ve elektriğin olduğu her yerde rahatlıkla ürünü kullanabilirsiniz. Bu ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz. Ürünün diğer özellikleri şöyledir:

  • Bükülmelere karşı naylon örgü kablo
  • Farklı uçlarla işlevsel tasarım
  • Araç içinde şarj özelliği

Kullanışlı Mmctech Şarj Kablosu Micro USB Type-C Uyumlu

Kullanışlı Mmctech Şarj Kablosu Micro USB Type-C Uyumlu

Akıllı cihazlarınızı kesintisiz kullanabilmek amacıyla şarj aletlerine ihtiyacınız olur. Bu aletlerin kablo kısımları yoğun elektrik akımını adaptörler aracılığıyla azaltarak cihazınıza ulaştırır. Mmctech iPhone Android Samsung manyetik mıknatıslı şarj kablosu micro USB Type-C uyumlu tüm cihazlarla yüksek performans gösterir. Samsung, HTC, Sony, tüm Android ürünler, Apple ve Type-C şarj girişli cihazlar ile mükemmel uyum sağlar. Bazı yerlerde adaptör olmadan da bu ürünü kullanabilirsiniz. Özellikle araç içerisinde kolaylıkla cihazları şarj edebilirsiniz. Böylece dışarıda telefonunuzun şarjı bittiğinde enerji problemi yaşamadan günü bitirebilirsiniz. Bu özellik tüm gün telefon görüşmesi yapanlar için büyük kolaylık sağlar. Kaliteli tasarıma sahip ürün, dakikalar içinde transfer yapar. Bu kablo yardımıyla bataryanın yüksek güçle dolmasını sağlayabilirsiniz. Böylece priz başında uzun süre beklemeden cihazınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu kolaylıklardan faydalanmak için ürüne sahip olabilirsiniz.

Donanımsal Tasarıma Sahip Mmctech Şarj Kablosu

Donanımsal Tasarıma Sahip Mmctech Şarj Kablosu

Akıllı cihaz modelleri farklılık gösterdiği için şarj kablolarının uç kısımları da değişebilir. Mmctech manyetik mıknatıslı şarj kablosu micro USB Type-C uyumlu şarj kablosu 3 farklı uç tipi ile birlikte sunulur. Özellikle farklı cihazlara sahip kişiler için büyük avantaj sağlar. iPhone, Micro USB ve Type-C uçlarından cihazınıza uyumlu olanı kullanabilirsiniz. Kablonun giriş kısmında manyetik özelliği bulunur. Dilediğiniz mıknatıslı ucu bu girişe takarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Güçlü manyetik tasarımı sayesinde çıkmadan rahatlıkla ürünü kullanabilirsiniz. Ürün, 1 metre kablo uzunluğu sayesinde geniş kullanım alanı sunar. Mmctech iPhone Android Samsung manyetik mıknatıslı şarj kablosu micro USB Type-C uyumlu kullananlar sizlere ürün hakkında fikir verebilirler. Satın alma işleminizi müşteri tavsiyeleriyle kolaylaştırabilirsiniz. Acil dışarı çıkmanız gerektiğinde hızla telefonunuzun pilini şarj edebilir, ürünün yüksek performansının avantajlarını deneyimleyebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Mmctech Şarj Kablosu

Avantajlı Fiyatlarla Mmctech Şarj Kablosu

Mmctech iPhone Android Samsung manyetik mıknatıslı şarj kablosu micro USB Type-C uyumlu fiyatları ürünün tüm özelliklerine, tasarımına, kullanılan malzeme ve materyallere göre belirlenir. Ürün her bütçeye uygun fiyat aralığında sunulur. Ayrıca ürünün içerisindeki farklı uçların bulunması da fiyatı etkileyen faktörler arasındadır. Kablo, naylon örgü ile tasarlanır. Böylece kopma ve yıpranma gibi problemler önlenmiş olur. Ayrıca başlıklar, bükülmelere karşı kuvvetlendirilir. Bu sayede sağlam ve uzun ömürlü bir tasarıma sahip olabilirsiniz. Ekonomik açıdan da bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Ürün, işlevsel özelliklerinin yanı sıra estetik tasarımıyla da ilgi çekicidir. Siyah ve beyaz renklerin kombinasyonu ile oldukça etkileyicidir. Mmctech iPhone Android Samsung manyetik mıknatıslı şarj kablosu micro USB Type-C uyumlu yorumları ile ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bu donanımsal ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.