MK Renault 9 R9 Broadway Spring Flash Kapı Fitili Takımı ( 4 Kapı )

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
3.000 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

MK Renault 9 R9 Broadway Spring Flash Kapı Fitili Takımı ( 4 Kapı )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEMİR OTOMOTİV OTO YEDEK PARÇA Satıcı Ünvanı: DURMUŞ ALİ DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2063008382200001 Vergi Kimlik Numarası: 2751229103
    Bu ürün DEMİR OTOMOTİV OTO YEDEK PARÇA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENAULT 9 - SPRING - BROADWAY KAPI FİTİLİ ÜRÜN EŞDEĞER MALZEMEDİR. ARACINIZLA UYUMLU OLDUĞUNDAN EMİN OLMAK İSTİYORSANIZ
  • BİZİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ. SATIN ALMIŞ OLDUĞUNUZ ÜRÜNLERİN ADINIZA FATURASI KESİLMEKTEDİR. ZENGİN ÜRÜN ÇEŞİTLERİMİZ İLE HİZMETİNİZDEYİZ.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Renault Premium
Geri Bildirim Ver

MK Renault Fitil Takımı Ürünleri Trendyol'da!

Kapı fitilleri hem arabada hem de evde dışarıdaki havanın iç kısma geçmemesi için kullanılır. Araçlarda yolculuk sırasında gürültü ve hava sirkülasyonu olmaması için tercih edilir. Sağlam bir yapıya sahip olan MK Renault 9 R9 Broadway flash kapı fitili takımı, aynı zamanda kilit sistemlerinin de düzgün çalışmasını sağlar. Söz konusu ürün, amatör ve profesyonel kullanım için uygun bir yapıdadır. Dilerseniz kendi başınıza ya da alanında uzman bir kişinin yardımıyla bahsi geçen ürünü takabilirsiniz. MK Renault 9 R9 Broadway flash kapı fitili takımının genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Arabanın hava, kir, toz ve su geçirmemesi için kullanılır.
  • Siyah renklidir.
  • Kaliteli ve sağlam plastikten üretilmiştir.

MK R9 Spring Broadway Flash Kapı Fitili Takımının Özellikleri

MK R9 Spring Broadway Flash Kapı Fitili Takımının Özellikleri

MK Renault 9 R9 4 kapı spring Broadway flash kapı fitili takımı, çeşitli özellikleri ile ön plana çıkar. Araç kapı kenarlarında bulunan fitiller, dış mekândan hava ve tozun içeriye girmesini engeller. Söz konusu ürün, kapı fitillerinin yenilenmesi ve çok daha iyi bir işleve sahip olabilmesi için tercih edilir. Takım içerisinde arabanın 4 kapısına da uyum sağlayan fitil ruloları yer alır. Aracın ön ve arka kapılarında bulunan fitil alanı boyutları farklı olduğu için paket içerisinde ikişer adet olmak üzere büyük ve küçük parça bulunur. Bahsi geçen ürün, Renault Broadway arabalar için uygun bir tasarıma sahiptir. Eğer farklı bir arabanız varsa uyumluluk durumunu öğrenmek için satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Ürünü ilgili alana yerleştirmek için ekstra bir yapıştırıcı maddeye ihtiyaç duyulmaz.

MK R9 Spring Broadway Flash Kapı Fitili Takımı Kaliteli midir?

MK R9 Spring Broadway Flash Kapı Fitili Takımı Kaliteli midir?

MK Renault 9 R9 Broadway flash kapı fitili takımı, son derece kaliteli bir üründür. Kalın plastikten imal edilmiş olan bu ürün, uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Aynı zamanda araç kapısının da tam kapanmasına olanak sağlar. Bu sayede yolculuğunuz sırasında araçta uğultu duyulmaz. Ayrıca ürün, ısıtma ve soğutma fonksiyonları olan klimanın da yüksek performansta çalışmasını sağlar. Fitil takımını değiştirdikten sonra tam oturması için kapıları birkaç gün boyunca sert bir şekilde kapatmakta fayda vardır. Yerine tam uyum sağlayan kapı fitilleri, arabanın kilit sistemi için de yararlıdır. MK Renault 9 R9 Broadway flash kapı fitili takımı, tüm bu özellikleri sayesinde konforlu bir sürüş deneyimi sağlar.

MK R9 Spring Broadway Flash Kapı Fitili Takımı Nasıl Takılır?

MK Renault 9 R9 4 kapı spring Broadway flash kapı fitili takımı, pratik bir şekilde takılabilir. Yenileme işlemi için ilk aşamada eski fitillerin çıkarılması gerekir. Kapının alt kısmındaki fitilleri çıkarmak oldukça kolaydır. Üst bölmelerde ise fitil, döşeme altında kaldığı için sökme işlemi gerekir. Araç iç döşemesinde bulunan vidaların hepsi önden arkaya doğru bir sırayla çıkarılır. Arka koltuk sökülerek bu bölmenin altında kalan vidalar çıkarılır. Bu işlemlerden sonra eski fitillerin hafif hareketlerle kaldırılarak çıkarılması gerekir. Yeni fitilleri takmadan önce bölmeler, kirden ve tozdan arındırılır. Bu sayede iyi bir tutuş sağlanır. Yenileme yaparken öncelikle fitiller yerleştirilir. Ardından tokmak gibi bir aletle fitillerin üzerine yavaşça vurularak sabitleme işlemi yapılır. Son aşamada çıkarılan araç parçaları, arkadan öne doğru geri takılır. Dilerseniz MK Renault 9 R9 4 kapı spring Broadway flash kapı fitili takımı yorumlarını inceleyebilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.