Mizon All In One Snail Repair Cream - Salyangoz Özlü Hepsi Bir Arada Bakım Kremi 75 g

859,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mizon All In One Snail Repair Cream - Salyangoz Özlü Hepsi Bir Arada Bakım Kremi 75 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Justin Beauty Satıcı Ünvanı: JUSTIN BEAUTY KOZMETİK ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484104171200013 Vergi Kimlik Numarası: 4841041712
    Bu ürün Justin Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • All In One Snail Repair Cream - Salyangoz Özlü Bakım Kremi Mizon'dan hepsi bir arada çözüm! Dünyada en çok satanlar arasında çoktan yerini alan salyangoz özlü bakım kremi All In One Snail Repair Cream milyonlarca insanın tercihi! Sebebi basit: hepsi bir arada çözüm... Mizon'un meşhur "Snail Repair Solution" serisinin baş aktörü All In One Snail Repair Cream cildinize bir çok konuda destek sunacak: Etkili formülündeki salyangoz sıvısı özü, cildin yenilenmesi ve beslenmesi için en çok aranan destek içeriklerden. Adenozin ve peptit gibi ince çizgiler ve kırışıklığa karşı destek sunan içerikler üstün formülünün bir parçası... Düzenli kullanıldığında cilt tonunun dengelenmesinde etkilidir. Yeşil çay özü, beta-glukan, peptit ve salyangoz özü sinerji oluşturarak cildinizi ve gözeneklerin sıkılaşmasına, cildin elastik yapısının gelişmesine de etki gösterir. 75g Nasıl Kullanılır? Temiz yüze ve boyun bölgesine uygun miktarda ve masaj yaparak uygulayın. Snail Repair Solution kullanım sırası tavsiyesi: Snail Repairing Foam Cleanser - All In One Snail Repair Cream - Snail Repair Intensive Ampoule - Snail Repair Eye Cream - Snail Recovery Gel Cream - Snail Repair Blemish Balm İçerik Başlıca içerikler ve etkileri: Yenileyici destek: Snail secretion filtrate, Centella Asiatica Extract Koruyucu: Hydrogenated Vegetable Oil Yaşlanma karşıtı: Adenosine Nemlendirici: Hyaluronic Acid, Dimethicone Elastikiyet: Beta-Glucan, Copper Tripeptide-1 Besleyici: Hyaluronic Acid, Dimethicone

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF Korumasız
  • Hacim 51 - 75 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Mizon All In One Snail Repair Cream Bakım Kremi

Stres, yorgunluk, yetersiz beslenme ya da sağlıksız alışkanlıklar sürekli yıpranan cildimizin ilgiye ve özene ihtiyaç duymasına neden olur. Göz alıcı güzellikte pürüzsüz bir görünüm elde etmek istiyorsanız Mizon multifunction formula all in one snail repair cream aradığınız ürün olabilir. Doğal bir içeriğe sahip olan bu ürün, cildinizi onarır ve lekelerin giderilmesine yardımcı olur.

  • Güçlü bir antienflamatuar olan salyangoz sıvısı özütü ve yeşil çay özünün birlikteliği yaralarınızı onarır ve cildinizdeki ton eşitsizliklerini giderir
  • Ürünün temel bileşenlerinden olan adenozin ve peptitler, cildinizin sıkılaşmasına yardımcı olur.
  • Mizon all in one snail repair cream, cildinizi yeniler ve daha pürüzsüz bir görünüm elde etmenizi sağlar.

Mizon Salyangoz Özlü Hepsi Bir Arada Bakım Kremi İçeriği

Mizon Salyangoz Özlü Hepsi Bir Arada Bakım Kremi İçeriği

Mizon multifunction formula all in one snail repair cream, özel içeriği sayesinde etkili bir cilt bakımı deneyimi sunar. Kremin içeriğinde yer alan salyangoz sıvısı özü, güçlü bir iltihap önleyicidir. Ürün, bu özelliği sayesinde cildinizin kendisini onarmasına yardımcı olur. Kremin içeriğinde yer alan temel bileşenler, tepkimeye girerek sağlam bir yapı oluşturur ve ciltteki yaraların iyileşmesini sağlar. Bunun dışında Mizon multifunction formula all in one snail repair cream, enerjini veren adenozin ve kolajen üretimini tetikleyen sentetik peptitler içerir. Bu bileşenler; cilt dokusunu iyileştirir, cilt sıkılığını artırır ve yaşlanmayı geciktirici bir etki yaratır. Kolajen üretimini de hızlandıran krem, cildin elastikiyetini artırır. Ürünün içeriğinde bulunan yeşil çay ekstresi ve salyangoz sıvısı özü sağlıklı bir kullanım imkânı sunar.

Mizon Salyangoz Özlü Hepsi Bir Arada Bakım Kremi Etkileri

Mizon Salyangoz Özlü Hepsi Bir Arada Bakım Kremi Etkileri

Mizon all in one snail repair cream, zengin formülü sayesinde kırışıkları önlemekten yaraların onarımına kadar pek çok konuda kullanıcılarına yardımcı olur. Birçok olumlu etkisi bulunan bu krem, doğal içeriği sayesinde cilde zarar vermez. Mizon multifunction formula all in one snail repair cream, yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Ürünün onarıcı etkisi sayesinde hayalinizdeki görünüme kısa sürede kavuşabilirsiniz. Ciltteki sivilce yaralarının giderilmesi ve sedef gibi cilt hastalıklarının tedavisi için kullanılabilir. Ancak böyle bir uygulama yapmadan evvel doktorunuza danışmanız tavsiye edilir. Mizon snail repair cream, uzun süre boyunca düzenli bir biçimde kullanıldığında tendeki ton eşitsizliklerinin giderilmesine yardımcı olur. Bu sayede güzelliğiniz ön plana çıkar.

Mizon Salyangoz Özlü Bakım Kremini Kimler Almalıdır?

Mizon Salyangoz Özlü Bakım Kremini Kimler Almalıdır?

Mizon salyangoz özlü bakım kremini cildindeki yaralardan kurtulmak isteyen herkes kullanabilir. Krem, ciltteki sorunları onarırken daha parlak ve canlı bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olduğu için bir hayli fonksiyoneldir. Doğal içeriğe sahip ve sağlıklı bakım ürünlerini tercih eden kullanıcılar, bu kremi gönül rahatlığı ile kullanabilir. Mizon all in one snail repair cream kullananlar uzun süredir ciltlerinde bulunan sorunlardan kolay bir biçimde kurtulduklarını ifade eder. Ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde herhangi bir sağlık problemine yol açmaz. Ancak ciddi bir cilt hastalığınız varsa kremi kullanmadan önce hekiminize başvurmanız gerekir. Ürünün doğal içeriği, bir hayli güçlüdür. Bu nedenle kısa süre içerisinde etkisini gösterir. Bu krem hem sıkı ve güzel bir cilde sahip olmak hem de cilt sorunlarından kurtulmak isteyen kişiler tarafından tercih edilebilir. Ürün, Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Mizon all in one snail repair cream yorumlarını inceleyerek bu bakım ürününü kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.