Mitr Sandal Agacı – Öd Ağacı Ve Palo Tütsü Paketi 60 Gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mitr Sandal Agacı – Öd Ağacı Ve Palo Tütsü Paketi 60 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mitr Satıcı Ünvanı: İHSAN TEKECAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1566590271200001 Vergi Kimlik Numarası: 8340742856
    Bu ürün Mitr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Eşsiz koku özellikleri Mitr Sandal Agacı – Öd Ağacı ce Palo Tütsü Paketi 60 gr aynı pakette! • Paket 60 gram olup her ağaç tütsü 20 gram ağırlığındadır. Elde kesim yapıldığı için bazen tek çubuk 20 gram gelmektedir. • 10 – 20 cm arasında çubuk uzunlukları vardır. • Palo santo Peru’dan, sandal ağacı Avustralya’da, Öd ağacı ise Hindistan’dan ithal edilmiştir. Ağaç tütsü çeşitleri arasında hepsini bir arada bulmak istiyorsanız Mitr Sandal Agacı – Öd Ağacı ce Palo Tütsü Paketi 60 gr doğru tercih olacaktır. Tütsüleri kullanmak için uç kısımlarından alev alıncaya kadar yakıp ardından oluşan alevi söndürmek yeterlidir. Kokuları ortama yumuşak ve tatlı bir şekilde dağılacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

Mitr Sandal Agacı – Öd Ağacı ve Palo Tütsü Paketi 60 gr

Etrafa güzel kokular saçan tütsüler, konsantrasyon gerektiren yoga, meditasyon, reiki çalışmalarında odaklanmaya yardımcı olduğu için sıklıkla tercih edilir. Bazı ritüellerde ise bulunduğu ortamdaki kötü enerjileri temizleme özelliği için kullanılır. Mitr sandal ağacı – öd ağacı ve palo tütsü paketi 60 gr 3 farklı çeşidiyle aynı pakette birleştirilir. Her bir ağaç tütsünün, hem birbirine benzer hem de kendine has özellikleri bulunur. İthal edilen bu ürünler, elde kesim yapılarak hazırlanır. Çubukların uzunlukları 10 ila 20 cm arasında değişiklik gösterir. Kullanımı oldukça pratiktir. Ağaç tütsüyü uç kısmından alev alıncaya kadar yakıp daha sonra söndürmeniz yeterlidir. Tütsünün kokusu ortama yavaş ve hoş bir şekilde yayılır. Böylece ortamdaki kötü kokuları gidermenizi de sağlar.

  • Tek pakette 3 farklı ağaç tütsü
  • Hoş koku özelliği
  • Rahatlatıcı ve olumlu etkiler

Mitr Sandal ve Öd Ağacı, Palo Tütsü Paketi 60 g Faydaları

Mitr Sandal ve Öd Ağacı, Palo Tütsü Paketi 60 g Faydaları

Mitr sandal ağacı tütsü yakıldığı andan itibaren ortama hoş ve rahatsız edici olmayan yumuşak bir koku yayar. Öd ağacı tütsüsü eşsiz, odunsu bir kokuya sahiptir. Ortamdaki kötü enerjinin uzaklaşmasını sağlayarak yaydığı iyi enerji ile stres gibi olumsuz duygulardan uzaklaştırır. Palo tütsü çam, nane, limon kokularını anımsatan hoş bir kokuya sahiptir. Depresyon, anksiyete gibi durumlarda sizlere yardımcı olur. Gevşetici özellikleri ile uyumakta güçlük çekenler için uyku bozukluğunu gidermeye olanak sağlar. Eski zamanlarda şifa verdiğine inanılan bu kokular, solunum yollarını açmaya yarar ve bu sayede grip gibi enfeksiyonları rahat atlatmanızı sağlar. Ayrıca kuru ciltlerin daha parlak bir görünüm kazanmasına olanak sağlar. Mitr sandal ağacı – öd ağacı ve palo tütsü paketi 60 gr yorum ve incelemelerine bakıldığında müşteriler tarafından büyük bir beğeni toplar.

Mitr Sandal Ağacı, Öd Ağacı ve Palo Tütsü Paketi Kullanımı

Mitr Sandal Ağacı, Öd Ağacı ve Palo Tütsü Paketi Kullanımı

Tütsü çeşitleri sahip oldukları eşsiz kokular ile gergin, kaygılı, sinirli gibi olumsuz ruh hallerinden arınmanıza olanak sağlar. Böylece tüm negatif duygulardan uzaklaşarak huzur bulmanıza ve mutlu olmanıza imkan tanır. Mitr sandal ağacı – öd ağacı ve palo tütsü paketi 60 gr FRNSA07 eski zamanlardan beri sağlık açısından hem psikolojik hem fizyolojik olarak birçok fayda sağladığına inanılır. Dikkat dağınıklığı yaşayanların odaklanması gerektiği durumlarda ihtiyaç duyulur. Meditasyon yaparken kullandığınızda çakralarınızı dengelemenize yardımcı olur ve enerji akışınızı düzenler. Soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklarda solunum yollarınızı açmaya yardımcı olur. Rahat nefes almayı sağlaması sizleri benzeri rahatsızlıklardan korur. Parlak bir cilde sahip olmanıza olanak sağlar. Kısacası bu özellikleri ile kullanımı, dikkatin önemli olduğu işlerinizde, yoga veya meditasyon programlarınızda rahatlamanızı sağlar; uyku problemleri yaşadığınızda yardımcı olarak ve sizlere şifa olur.

Mitr Sandal Ağacı, Öd Ağacı ve Palo Tütsü Paketi Avantajları

Mitr Sandal Ağacı, Öd Ağacı ve Palo Tütsü Paketi Avantajları

Mitr sandal ağacı tütsü Avustralya’dan, Mitr palo tütsü Peru’dan, Mitr öd ağacı tütsü ise Hindistan’dan ithal edilir. Toplamda 60 gram olan bu paket içeriğinde her tütsü 20 gr olarak bulunur. Etrafınıza mutluluk ve huzur saçar. Sahip oldukları özellikleriyle, fizyolojik ve psikolojik olarak sizlerin rahatlamanızı sağlar. Doğal yöntemler ile eklem ağrıları, kuru öksürük gibi rahatsızlıklarda ağrı kesici olarak da kullanılır. Ayrıca inanışlara göre nazardan korunmak ve kötü enerjiyi defetmek adına da kullanılır. Yoga ve meditasyon programlarınızda sizlere eşlik ederek keyifli ve kolay uygulamaya imkan tanır. Palo tütsü yaz aylarında sinekleri uzaklaştırıcı etkisine sahiptir ve sinek savar olarak kullanılabilmesi de avantajdır. Mitr sandal ağacı – öd ağacı ve palo tütsü paketi 60 gr fiyat bilgisine Trendyol üzerinden ulaşabilir ve dilerseniz ürünü satın alabilirsiniz.