Mito Mix Adult Cat Tavuklu Ve Balıklı Renkli Taneli Yetişkin Kedi Maması - 15 Kg

1.160 TL
(77,33 TL / kg)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mito Mix Adult Cat Tavuklu Ve Balıklı Renkli Taneli Yetişkin Kedi Maması - 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TemizmamaShop Satıcı Ünvanı: Z KARGO KURYE TAŞIMA DAĞITIM DEPOLAMA VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0996099633200001 Vergi Kimlik Numarası: 9960996332
    Bu ürün TemizmamaShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm ırklardan yetişkin kediler için hazırlanmıştır. Premium Mito Mix
  • İyi bir vücut kondisyonu sağlamak ve tüm besinsel gereksinimleri fazlasıyla karşılamak üzere yetişkin kediler için formüle edilmiştir. Aynı zamanda, sağlıklı sinir sistemi gelişimi sağlamak için esansiyel bir besin olan Taurin oranı arttırılmıştır. Mito Mix Adult Cat
  • iyi bir vücut kondisyonu sağlamak ve tüm besinsel gereksinimleri fazlasıyla karşılamak üzere tüm yetişkin kediler için formüle edilmiştir. Aynı zamanda, sağlıklı sinir sistemi gelişimi sağlamak için esansiyel bir besin olan Taurin oranı arttırılmıştır. İÇİNDEKİLER: Kurutulmuş Tavuk Proteini (%30), Buğday Unu (%22), Baldo Pirinç (%16), Mısır (%10), Rafine Tavuk Yağı (%8), Hamsi Unu (%8), Karides Unu (%3), Bira Mayası, Hidrolize Tavuk Ciğeri, Hamsi Yağı, Nükleotit Maya Proteini, Mineraller, Prebiotik Mannan Oligo Sakkaritler Tüy yumaklarının atılımını kolaylaştırmak için gerekli selüloz değerlerine sahiptir. Ayrıca, taş ve kristal oluşumu gibi üriner sistem ile ilgili oluşabilecek problemlerin riskini azaltmak için, mamalarda pH ve mineral içeriğinin dengelemesine hassasiyetle özen gösterilmiştir
  • Mito Mix Adult Cat içeriğinde, diğer kedi mamalarımıza kıyasla daha fazla sebze yani bitkisel proteinler kullanılmıştır.
  • Mito Mix üretiminde insan sağlığına uygun ve dostlarımıza herhangi bir zararı bulunmayan, AB onaylı renklendiriciler kullanılmaktadır. Aynı renklendiriciler
  • makarna, pasta ve kurabiye yapımında da kullanılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Balık
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
Geri Bildirim Ver

Mito Mix HBV00000HRIFB Adult Cat 15 Kg Tavuklu ve Balıklı Renki Taneli Yetişkin Kedi Maması

Patili dostlarınızın sağlığını etkileyen en önemli etmenlerden birisi beslenmesidir. Bu doğrultuda Mito Mix 15 kg tavuklu ve balıklı yetişkin kedi maması, yetişkin kedilerin ihtiyacı olan tüm besin öğelerini doğru ölçüde karşılayabilir. Sevimli dostlarınızın sağlıklı bir şekilde beslenmesine yardımcı olur. Mito Mix 15 kg tavuklu ve balıklı yetişkin kedi maması, onların sindirim ve boşaltım sistemine uygun olarak üretilir. Aynı zamanda lezzet olarak da damak tatlarına hitap edebilir.

  • Ağırlık: 15 kg
  • Uygun Yaş Aralığı: 1-7 yaş
  • Aroma: Balık ve Tavuk

Mito Mix Yetişkin Kedi Mamasının İçeriğinde Neler Vardır?

Mito Mix Yetişkin Kedi Mamasının İçeriğinde Neler Vardır?

Mito Mix 15 kg tavuklu ve balıklı yetişkin kedi maması, onların mide ve bağırsak fonksiyonlarına özel olarak üretilerek damak tatlarına göre lezzetlendirilir. İçeriğinde ise tavuk ve balık parçaları bulunur. Balık olarak hamsi kullanılır. Besin, farklı deniz ürünlerinden de destek alır. Mama içerisinde balık ve tavuktan gelen proteinin yanında kedinizin besin ihtiyaçlarını karşılayacak karbonhidrat ve yağlar da mevcuttur. İçeriğinde %30 kurutulmuş tavuk proteini, %22 buğday unu, %16 baldo pirinç, %10 mısır, %8 rafine tavuk yağı, %8 hamsi unu, %3 karides unu yer alır. Bunların yanı sıra bira mayası, hidrolize tavuk ciğeri, hamsi yağı, nükleotit maya proteini, mineraller ve prebiyotik mannan oligo sakkaritler mevcuttur. Mito Mix 15 kg tavuklu ve balıklı yetişkin kedi mamasının besin ve enerji değerleri yüksektir.

Mito Mix 15 Kg Kedi Maması Kaç Yaş Kediler İçin Uygundur?

Mito Mix 15 Kg Kedi Maması Kaç Yaş Kediler İçin Uygundur?

Mito Mix adult cat 15 kg tavuklu ve balıklı renkli taneli yetişkin kedi maması, sevimli dostlarınız için özel olarak geliştirilir. Kediler, 1 yaşından 7 yaşına kadar yetişkin kabul edilir. 1 yaşından küçük olanlar, yavru kedi; 7 yaşından büyük olanlar da yaşlı kedilerdir. Yavru, yetişkin ve yaşlı kedilerin alması gereken günlük besin öğeleri ve miktarları farklıdır. Dolayısıyla kullanılacak besinlerin kedilerin yaşına uygun olarak seçilmesi gerekir. Yetişkin kedilerin günlük olarak kilo başına 80 kalori almaları tavsiye edilir. Bu 80 kalori içinde protein, karbonhidrat ve yağlar dengeli olarak bulunmalıdır. Mito Mix 15 kg tavuklu ve balıklı yetişkin kedi maması, içeriğindeki protein, karbonhidrat ve yağlar sayesinde minik dostunuzun ihtiyacı olan besin öğelerini gerekli ölçüde karşılar. Mito mix yetişkin kedi maması, 1-7 yaş arası kediler için uygundur.

Mito Mix 15 Kg Tavuklu Ve Balıklı Kedi Maması Kaliteli Mi?

Mito Mix adult cat 15 kg tavuklu ve balıklı renkli taneli yetişkin kedi maması, son derece sağlıklı ve kalitelidir. İçeriğindeki protein, karbonhidrat, yağ ve mineraller kedinize ihtiyacı olan besin değerlerini sağlamaya yeter. Bu besini kullandığınızda ekstra bir vitamin, mineral benzeri takviye edici gıda kullanmanıza gerek kalmaz. Günlük beslenme için ideal ve yeterli bir gıdadır. Ürünün sindirimi kolaydır. İçeriğinde hayvansal protein olarak tavuk ve balık kullanılması sayesinde herhangi bir hazımsızlık probleminin önüne geçilmiş olur.

Trendyol’dan satın alabileceğiniz 15 kg’lık büyük ambalajı sayesinde çok miktarda mamaya daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Bu anlamda son derece ekonomik bir seçim olabilir. 15 kilogramlık bu paket, patili arkadaşınızın mama ihtiyacını uzun süre karşılamaya yeter. Aynı zamanda birden fazla kedisi olanlar veya sokaktaki canları besleyenler için de oldukça avantajlı bir seçimdir. Mito Mix adult cat tavuklu ve balıklı renkli taneli 15 kg yetişkin kedi maması yorumlarında kedi sahipleri, kedilerinin ürünü severek tükettiğini belirtir.