Missha Uzun Süre Kalıcı Parlak Su Bazlı Jel Tint APIEU Juicy-Pang Sugar Tint (BE01)

374,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Missha Uzun Süre Kalıcı Parlak Su Bazlı Jel Tint APIEU Juicy-Pang Sugar Tint (BE01)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Missha Türkiye Satıcı Ünvanı: ARS SANAL MAĞAZACILIK KOZMETİK ELEKTRONİK TEKS.İLETİŞİM KİMYA GIDA İNŞ.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080034874000001 Vergi Kimlik Numarası: 0800348740
    Bu ürün Missha Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MEYVE RENKLERİNDE SU BAZLI JEL TINT -Parlak ve nemli yapısı sayesinde dudakların dolgun görünmesini sağlar. -Yapışkanlık hissi bırakmayan hafif yapısı sayesinde gün boyu doğal görünüm sağlar. -Canlı ve yüksek renk pigmentleri sayesinde uzun süre kalıcı ve etkleyici görünüm sağlar. -Su bazlı jel tint yapısı dudaklarınızı nemli ve pürüzsüz görünüme kavuşturur. -KIMLER KULLANMALI :Yükek kalitede renk pigmenti içeren doğal tint isteyenler. -KULLANIM TALİMATI : Dudak hattı boyunca eşit ve homojen bir şekilde uygulama sağlayınız. -TEMEL İÇERİKLER : BAL ELMA KİVİ -KULLANIM ZAMANI : Gece/Gündüz - İncelediğiniz bu ürünün diğer referanslarına ve diğer detaylı incelemesine Tüm Özellikleri Gör sekmesinden ulaşabilirsiniz. -Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Parlak
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Missha Uzun Süre Kalıcı Parlak Su Bazlı Jel Tint Apıeu Juicy-Pang Sugar Tint

Okulda veya işte makyaj, günün kurtarıcısı niteliğindedir. Solgun görünen cilt, makyaj malzemeleri ile yenilenmiş bir görünüme kavuşur. Makyaj denildiği zaman akla birçok malzeme gelir. Bu ürünlerin başında ise Kore’den gelen kozmetik malzemeleri yer alır. Missha uzun süre kalıcı parlak su bazlı jel tint apieu juicy-pang sugar tint de o malzemelerden biridir. Ürün, ruj kullanmayan ve doğal görünüm elde etmek isteyenler tarafından tercih edilir. Ürünün temel içeriğinde ise bal, elma ve kivi kullanılır. Uzun süre kalıcı yapısı ile gece ve gündüz fark etmeden rahat bir şekilde uygulanır. Canlı renk pigmentleri sayesinde ise doğal bir görünüm sağlar. Missha jel tint ürününün parlak ve nemli yapısı ile dudaklarınızın dolgun görünmesini sağlayabilirsiniz.

  • Uzun süren kalıcılık
  • Yüksek renk pigmentleri
  • Doğal pürüzsüz yapı

Missha Parlak Su Bazlı Jel Tint Özellikleri

Missha Parlak Su Bazlı Jel Tint Özellikleri

Makyaj ürünü satın alınırken farklı markalara da ait olan ürünler incelenir. Kore markalarına ait olan güzellik ürünleri ise tercihlerde ilk sırada yer alır. Missha uzun süre kalıcı parlak su bazlı jel tint apieu juicy-pang sugar tint kullananlar da ürünün sahip olduğu özelliklere göre tercihlerini yaparlar. Ürünün parlak ve nemli yapısı ise dudakların dolgun görünmesine yardımcı olur. Yapışkanlık hissi bırakmayan yumuşak yapılı ürün, gün boyu kalıcı ve doğal görünüm sağlar. Ürünün beyaz rengi ve parlak yapısı ise sade makyaj severler tarafından beğenilir. Günlük hayatta ruj kullanmayı sevmeyenler de ürünün farklı renk seçeneklerinden yararlanır. Missha su bazlı jel tint sahip olduğu canlı ve yüksek renk pigmentleri ile uzun süre kalıcılık sağlar. Su bazlı yapısı ile dudaklar nemli görünür. Böylece pürüzsüz dudaklara sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Missha Kalıcı Parlak Su Bazlı Jel Tint

Avantajlı Missha Kalıcı Parlak Su Bazlı Jel Tint

Missha uzun süre kalıcı parlak su bazlı jel tint apieu juicy-pang sugar tint satın almak isteyenler kısa zaman içerisinde aradıkları nitelikte makyaj ürününü bulurlar. İş veya okulda uzun süre makyaj yapmak ile uğraşmak istemeyenler pratik malzemeler ararlar. Ürünün sahip olduğu kalıcılık ise önemli avantajları arasında yer alır. Missha uzun süre kalıcı parlak su bazlı jel tint apieu juicy-pang sugar tint yorumları deneyimli müşterilerin görüşlerini içerir. Ürün, yüksek kalitede renk pigmenti isteyenlerin tercihlerinde ilk sırada yer alır. Temel içeriğinde ise farklı meyve ve bitki özleri kullanılır. Ürün, dudak hattı boyunca eşit ve homojen şekilde uygulanır. Dudaklara kolay sürülmesi ve doğal görünüm oluşturması öne çıkan avantajlarından biridir. Ürün, yapışkanlık hissi bırakmayan yapısı ile kullanıma sunulur. Su bazlı jelin parlak görünümü ile canlı bir gülüş elde edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatıyla Missha Su Bazlı Tint

Bütçe Dostu Fiyatıyla Missha Su Bazlı Tint

Missha uzun süre kalıcı parlak su bazlı jel tint apieu juicy-pang sugar tint fiyatı ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün parlak rengi ve yapışkan olmayan yapısı ise deneyenlerin yüzünü gülümsetir. Kolay sürümü sayesinde ekstra bir çabaya gerek kalmaz. Yüksek renkli pigmentler ile dudaklar oldukça doğal bir görünüme kavuşur. Ürün, dudaklarının dolgun görünmesini isteyen kişiler tarafından sıklıkla tercih edilir. Hafif yapısı sayesinde rahatsızlık vermez. Ürünün tüm gün kalıcı olması ise önemli tercih sebepleri arasında yerini alır. Parlak su bazlı jeller, doğal görünüm sevenler tarafından kullanılır. Canlı pigmentleri ile dudaklarda ruj varmış gibi görünür. Ürünün kolay sürülümü ise makyaj tutkunlarının dikkatini çeker. Tercih edilebilir özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip bu dikkat çekici ürüne Trendyol’dan bütçe dostu fiyatıyla ulaşabilirsiniz.