Missha Ölü Derileri Arındıran, Aydınlatıcı Pirinç Peelingi 10ml Pure Source Pocket Pack Rice

49,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Missha Ölü Derileri Arındıran, Aydınlatıcı Pirinç Peelingi 10ml Pure Source Pocket Pack Rice

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Missha Türkiye Satıcı Ünvanı: ARS SANAL MAĞAZACILIK KOZMETİK ELEKTRONİK TEKS.İLETİŞİM KİMYA GIDA İNŞ.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080034874000001 Vergi Kimlik Numarası: 0800348740
    Bu ürün Missha Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PİRİNÇ ÖZLÜ PEELİNG -İçeriğindeki Pirinç ölü deri arıtımını sağlarken pürüzsüz ve aydınlık cilt görünümüne kavuşmanızı sağlar. -Sabaha kadar saatlerce uyumuşcasına dinlenmiş,aydınlık cilt görünümü sağlar. -Pürüzsüz ve nemli cilt görünümü sunar. -KİMLER KULLANMALI :Aydınlatıcı ve cilde pürüzsüz görünüm veren peeling isteyenler. -KULLANIM TALİMATI : Yeterli miktardaki ürünü 1-2 dk aralığında nazikçe masaj hareketleriyle uygulayın ve durulayın. -TEMEL İÇERİKLER : PİRİNÇ ÖZÜ -CİLT TİPİ : KURU-KARMA-YAĞLI -KULLANIM ZAMANI : Gece/Gündüz - İncelediğiniz bu ürünün diğer referanslarına ve diğer detaylı incelemesine Tüm Özellikleri Gör sekmesinden ulaşabilirsiniz. -Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Cilt Tipi Karma
  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver

Missha Ölü Derileri Arındıran, Aydınlatıcı Pirinç Peelingi 10 ml

Cilt bakımında önemli aşamalardan biri peeling ya da maske kullanımıdır. Cildi ölü derilerden arındıran maskeler, nem kaybının engellenmesine yardımcı olur. Bununla birlikte aydınlık ve canlı bir görünüm kazandırır. Pirinç, gözenekleri temizleyen ürünler arasında yer alır. Missha pirinç peeling şeklinde formülize ettiği maskeyi, müşterilere sunar. Günlük kullanıma uygun olan bu ürün, hafif jel dokusuyla öne çıkar. Kolay bir biçimde cilde uygulandığından güvenli ve sağlıklı bir deneyim yaşatır. Nemlendirici özelliğe sahip olan bu ürün, cildin kurumasını engeller. Güvenli kapak sistemine sahip olduğundan uzun süre bekletebilirsiniz. Kullanım miktarına göre 2 ya da 3 kez cildinize uygulayabilirsiniz. Missha ölü derileri arındıran, aydınlatıcı pirinç peelingi 10 ml satın alabilir, cildinizin parlaklığını ve canlılığını geri kazandırabilirsiniz.

  • Nemlendirici özellik
  • Hafif jel doku
  • Tüm ciltlere uygun yapı

Missha Nemlendirici Pirinç Peelingi 10 ml Özellikleri

Missha Nemlendirici Pirinç Peelingi 10 ml Özellikleri

Maskelerin nemlendirici özelliğe sahip olması, cildin güvenli bir biçimde korunmasına yardımcı olur. Özellikle pirinç özlü peelingler, cildin pH dengesini koruyarak pürüzsüz bir görünüm sunar. Missha pirinç maskesi, etkin maddelere sahip olduğundan hızlı bir biçimde cildinize nüfuz eder. %100 doğal maddelerden üretilen bu ürün, güvenli bir kullanım imkanı sunar. Bununla birlikte parlaklığı ve canlılığı artırarak sağlıklı bir dokuya kavuşmaya imkan tanır. Kuruluğu ve pullanmayı önleyen özel içeriği sayesinde istediğiniz etkiye rahatlıkla kavuşabilirsiniz. Doğal esanslarla formülize edilen yapısı ile aydınlık bir görünüme sahip olabilirsiniz. İçerisinde bulunan 200 mg pirinç ile ölü derilerin ciltten uzaklaştırılmasını sağlayabilir, hassaslığı ortadan kaldırabilirsiniz. Missha ölü derileri arındıran, aydınlatıcı pirinç peelingi 10 ml kullananlar, ürünün nemlendirici etkisinden oldukça memnundur. Siz de bu ürün sayesinde cildinizi nemlendirebilirsiniz.

Jel Dokulu Missha Aydınlatıcı Pirinç Peelingi

Jel Dokulu Missha Aydınlatıcı Pirinç Peelingi

Katı forma sahip olan peelingler, cildin yağ oranını artırabilir. Bununla birlikte kullanımı ve yüz bölgesine uygulanması zor olabilir. Missha pirinç özlü peeling, jel formu ile hassas bakımlarınızın tamamlanmasına yardımcı olur. İçerisinde bulunan pirinç özleri sayesinde yumuşak bir bakım desteği sunar. Aynı zamanda taneli yapısı ile ölü derilerden arındırılmış bir görünüm sağlar. Jel formuyla öne çıkan Missha pirinç peelingi, kaliteli paketiyle de kolay bir deneyim kazandırır. Kilit kapak mekanizması pratik bir biçimde açılabilir. Ardından elinize nohut büyüklüğünde sıkarak masaj yöntemiyle uygulayabilirsiniz. Etkili özelliğinden faydalanarak kısa sürede gözle görülür sonuçlar elde edebilirsiniz. 3 kere kullanabilir, her kullanımda güvenli bir biçimde kapağını kapatabilirsiniz. Böylelikle ürünün bakterilerle temas etmesini engelleyebilirsiniz. Missha ölü derileri arındıran, aydınlatıcı pirinç peelingi 10 ml yorumları sayesinde müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz.

Missha Ölü Derileri Arındıran Pirinç Peelingi 10 ml Fiyatı

Missha Ölü Derileri Arındıran Pirinç Peelingi 10 ml Fiyatı

Missha ölü derileri arındıran, aydınlatıcı pirinç peelingi 10 ml şeklinde satışa sunulduğundan müşterilere büyük bir avantaj kazandırır. Besleyici içeriğe sahip olan bu ürün, kolajen üretimine yardımcı olur. Bununla birlikte parlak ve temiz bir görünüm kazanmaya imkan tanır. Nemlendirici etkisi sayesinde pH dengesinin korunmasına da olanak sağlar. Tüm cilt tiplerine uygun olduğundan güvenli bir biçimde kullanabilirsiniz. Temiz yüzünüze uygulayabilir, birkaç dakika bekledikten sonra yıkayabilirsiniz. Soyulana kadar bekleyebilir, masaj yardımıyla cildinizi ölü derilerden arındırabilirsiniz. Ürün, 8806185781886 kodu ile Trendyol’dan satışa sunulur. Bu kod sayesinde maskenizi aratabilir ve güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz. Missha ölü derileri arındıran, aydınlatıcı pirinç peelingi 10 ml fiyatı avantajlı olduğundan bütçenize uygun bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Bu sayede etkili bir kullanım elde edebilir, kolaylıkla cildinizi ölü derilerden arındırabilirsiniz.