Missha Hassas Ciltler İçin Madecassoside İçerikli Nemlendirici Jel 50ml APIEU Madecassoside Gel (Tube)

709 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Missha Hassas Ciltler İçin Madecassoside İçerikli Nemlendirici Jel 50ml APIEU Madecassoside Gel (Tube)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CALVİNA Satıcı Ünvanı: HACI AHMET KURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5940179187
    Bu ürün CALVİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MADECASSOIDE İÇERİKLİ KURU VE HASSAS CİLDİN BAKIMINI SAĞLAYAN NEMLENDİRİCİ JEL -Topuk,dirsek,diz kapağı ve yüz bölgesinde yoğunlaştırılmış yapısıyla özel bakım sağlar. -Kuruluktan ve hassasiyetten kaynaklı yıpranmış cildin bakımını sağlar. -Kızarıklık,incelmiş cilt dokusu,hassasiyet gibi cilt endişelerinin bakımında etkilidir. -Cilt bariyerini besleyerek güçlendirir ve sağlıklı görünümüne kavuşturur. -Kuruluktan dolayı cildin kaybettiği ışıltıyı tekrar kazandırır. -Pürüzsüz ve aydınlık cilt görünümü sağlar. -Hassas cildin direncini arttırır. -KIMLER KULLANMALI :Kuru ve hassas cilde sahip olanlar. -KULLANIM TALİMATI :Yeteri miktar ürünü cilde nüfuz edene kadar uygulayın. -TEMEL İÇERİKLER : Centella Asitica Kaplan Otu -CİLT TİPİ : KURU -KULLANIM ZAMANI : Gece/Gündüz - İncelediğiniz bu ürünün diğer referanslarına ve diğer detaylı incelemesine Tüm Özellikleri Gör sekmesinden ulaşabilirsiniz. -Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Jel
Geri Bildirim Ver

Missha 8809581443235 APIEU Madecassoside Gel(Tube) 50 ml Hassas Ciltler İçin Madecassoside İçerikli Nemlendirici Jel

Missha 50 ml hassas ciltler için Madecassoside içerikli nemlendirici jel topuk, dirsek, diz kapağı ve yüz bölgesinde yoğunlaştırılmış yapısıyla özel bakım sağlar. Kuruluktan ve hassasiyetten kaynaklı yıpranmış tene sahip olan kullanıcılar bu üründen rahatlıkla faydalanabilir. Kızarıklık, incelmiş cilt dokusu, hassasiyet gibi durumlarda bu kremi kullanılarak etkili sonuçlar alabilirsiniz. A'pieu Madecassoside gel cilt bariyerini besleyerek güçlendirirken aynı zamanda sağlıklı bir görünümüne de kavuşturur. Kuruluktan dolayı vücudunuzun kaybettiği ışıltıyı tekrar kazandırmak için kullanılabilecek nemlendirici, pürüzsüz ve aydınlık görünüm sağlar. Ürünün formülü bitki bazlıdır ve yüksek oranda konsantre hâldedir. Kremin kullanımı oldukça kolaydır.

  • A'pieu 50 ml Madecassoside Cica gel tüp içerisinde yer alır.
  • Kuru ve hassas ciltlerin kullanımı için uygun bir formüle sahiptir.
  • Yüze ışıltı kazandırır.

Missha Hassas Ciltler Nemlendirici Jel İçeriğinde Neler Var?

Missha Hassas Ciltler Nemlendirici Jel İçeriğinde Neler Var?

EWG green onaylı Missha 50 ml Madecassoside içerikli nemlendirici jel içeriği sayesinde cilde ihtiyacı olan esnekliği kazandırabilir. Kremin elde edildiği kaplan otu (madecassoside) kuru ciltlerin iyileştirilmesi ve nemlendirilmesinde son derece etkilidir. Ürünün tam içeriğinde ise: Centella Asiatica Leaf Water, Glycerin, Caprylyl Methicone, Niacinamide, Centella Asiatica Extract bulunur. Buna ek olarak Echium Plantagineum Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Cardiospermum Halicacabum Flower/​​Leaf/​​Vine Extract da nemlendiricinin içeriğinde yer alır. Ayrıca Panthenol, Pentylene Glycol, Polymethylsilsesquioxane, Madecassoside, Polyglyceryl-10 Behenate/​Eicosadioate Dimethicone/​Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Hydroxyethylacrylate/​Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer jel formüllü ürünün bileşenleri arasındadır. Son olarak Acrylate/​C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydroxyacetophenone, Tromethamine, Caprylyl Glycol, Asiaticoside, Allantoin, Adenosine, Silica, Octyldodecanol, Tocopherol, Xanthan Gum, Disodium EDTA da kremin bileşenleri içerisindedir.

Missha 50 ml Nemlendirici Jel Hangi Cilt Tiplerine Uygun?

Missha 50 ml Nemlendirici Jel Hangi Cilt Tiplerine Uygun?

A’pieu 50 ml Madecassoside Cica gel tube formülü, kuru ve hassas cilde sahip olan kullanıcılar için geliştirilir. Bununla birlikte bu nemlendirici deri dokusunda direnç artırıcı etki gösterir. Missha 50 ml hassas ciltler için Madecassoside içerikli nemlendirici jelden yeteri kadar alındıktan sonra cilt üzerinde ihtiyaç duyulan bölgelere uygulanabilir. Tene yeterince yedirdikten sonra bir başka bölgeye geçebilirsiniz. Ürün gece ve gündüz şeklinde günde iki defa veya ihtiyaç duyulan zamanlarda kullanılabilir. Jelin yaşlanma karşıtı etkisi sayesinde düzenli kullanımıyla kırışıklıklarda azalma fark edilebilir. Karma ciltler için nemlendiricinin kullanımı iki günde bir olarak düzenlenebilir. Missha 50 ml hassas ciltler için Madecassoside içerikli nemlendirici jel yalnızca yüz bölgesinde kullanılmak üzere üretilir.

Missha Hassas Ciltler İçin Nemlendirici Jel Kaliteli mi?

Missha Hassas Ciltler İçin Nemlendirici Jel Kaliteli mi?

Bu ürün, kaliteli jel yapısı ve zengin içerikli formülü ile nemlendirilmiş, ışıltılı ve daha genç görünen bir cilt için kullanılabilir. Cilt bakımının son adımında uygun miktarda jelin yüze uygulanması gerekir. Nemlendirmesinin yanında cildi beslemesiyle derinin ihtiyacı olan bileşenleri de geri kazandırabilir. Pürüzsüz bir görünüm elde etmek isteyen kullanıcılar düzenli bir şekilde Madecassoside kremi uygulayarak aynı zamanda ışıltılı bir görünüme de kavuşabilir. Nemlendirici jel kırışıklıkları giderirken ileride oluşabilecek ince çizgilerin de önüne geçer. Satın alma işlemi gerçekleştirilmeden önce Missha hassas ciltler için 50 ml Madecassoside içerikli nemlendirici jel yorum içerikleri incelenebilir. Kullanıcı deneyimleri ve incelemelerinden faydalanılabilir. Missha 50 ml hassas ciltler için Madecassoside içerikli nemlendirici jel Türkiye’nin önde gelen çevrimiçi alışveriş platformları arasında bulunan Trendyol ile kolaylıkla satın alınabilir.