Missha Cildi Aydınlatan ve Besleyen Vitamin Kapsüllü Peeling 200ml Near Skin Self Control Peeling

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Missha Cildi Aydınlatan ve Besleyen Vitamin Kapsüllü Peeling 200ml Near Skin Self Control Peeling

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • HASSAS CİLTLER İÇİN GRANÜLSÜZ BESLEYİCİ PEELİNG -Ciltteki ölü derilerin tahriş etmeden nazikçe arıtımını sağlar. -Pürüzsüz ve ton eşitliği sağlanmış cilt dokusuna görünümü sağlar. -Cansız,donuk,mat cilt görünümünden kurtularak berrak sağlıklı cilt görünümüne kavuşmanızı sağlar. -İçeriğindeki Peptid ve Sarı Vitamin Kapsülü cildi besleyerek esnek görünüm sunar. -KİMLER KULLANMALI :Hassas cildine nazik ve hipoalerjenik ürünlerle bakım yapmak isteyenler. -KULLANIM TALİMATI : Temiz cildinize göz ve dudak çevresi hariç haftada 1 yada 2 kez ölü deriler çıkana kadar(1-2 dk.) masaj hareketleriyle uygulama yapıp durulayınız. -TEMEL İÇERİKLER : Peptid Sarı Vitamin Kapsülü -CİLT TİPİ : KURU-KARMA -KULLANIM ZAMANI : Gece/Gündüz - İncelediğiniz bu ürünün diğer referanslarına ve diğer detaylı incelemesine Tüm Özellikleri Gör sekmesinden ulaşabilirsiniz. -Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Akne Karşıtı
  • Cilt Tipi Hassas
  • Form Peeling - Partiküllü
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 200-299 ml
Geri Bildirim Ver

Missha Pürüzsüzleştirici ve Aydınlatıcı Vitamin Kapsüllü Peeling 200ml

Missha peeling pürüzsüzleştirici ve aydınlatıcı vitamin kapsül, kadınların oldukça sık tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Özel formüle edilen içeriğiyle vücudun farklı bölgelerinde kullanılabilen bu ürün, yumuşak yapısı ve yoğun kıvamıyla dikkat çeker. Missha Near Skin Self Control peeling massage, cilt üzerinde üst düzey etki göstererek ölü derilerden kurtulmanıza yardımcı olur. Cildinin aydınlık bir görünüme kavuşmasını isteyenler tarafından tercih edilen bu peeling, deriyi pürüzsüzleştirir. Cildi besler ve cilt tonunu eşitler. Missha peeling ürünü, bakım bakım rutininin bir parçası olabilir. Hafifi ve küçük boyutlu tasarımıyla kolaylıkla her yerde kullanılabilir. Bu sayede müşterilerin vazgeçilmez ürünleri arasında bulunur. Ayrıca, donuk ve mat bir cilt görünümüne sahip olanlar da kremle derilerine masaj yapabilir. Böylece aydınlık bir görünüm kazanılabilir.

  • Hipoalerjenik formül
  • Cildi yenileme
  • Yoğun kıvam

Missha Vitamin Kapsüllü Peeling Özellikleri

Missha Vitamin Kapsüllü Peeling Özellikleri

Her cilt tipi için uygun olan Missha Near Skin, hassas ciltler için de uyumlu bir formüle sahiptir. Çeşitli testlerden geçirilerek onaylanan hipoalerjenik formül, düzenli kullanımda cildin esnek yapısını geri kazanmasına yardımcı olabilir. Derinin pürüzsüz ve canlı olmasını sağlayan bu ürün, nazik bir şekilde onarım yapar. Cilt yapısını bozmadan ölü deriyi uzaklaştırır. Yumuşak formül yoğun yapısına rağmen deri üzerinde ağırlık yapmaz. Missha Near Skin peeling kullananlar pürüzsüzleştirici ve aydınlatıcı etkiden memnun kalabilir. Yüksek onarım sunan krem, sarı vitamin kapsülleri içerir. Bu kapsüller masaj yapılarak uygulandığında cilt üzerinde biriken katmanın giderilmesine yardımcı olur. Formülde yer alan maddellerden biri de peptittir. Derinin beslenmesini peptit sağlar. Missha peeling Self Control pürüzsüzleştirici vitamin kapsülü, formülünde bulunan bu maddelerle deriyi onarır ve koruyucu bir kalkan oluşturur.

Missha Pürüzsüzleştirici Peeling Nasıl Kullanılır?

Missha Pürüzsüzleştirici Peeling Nasıl Kullanılır?

Missha Near Skin peeling düzenli kullanıldığı takdirde uzun vadede etkilerini gösterir. Yüz, vücut, bacaklar gibi farklı bölgelerde kullanılabilen krem, masaj yapılarak uygulanır. Öncelikle yeterli miktarda ürünün ilgili bölgeye sürülmesi ve 1-2 dakika beklenmesi gerekir. Ardından, içeriden dışarıya doğru 2-3 dakika boyunca deriye masaj yapılabilir. Yuvarlak hareketler ölü derinin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Ölü derinin tamamen temizlendiğinden emin olduktan sonra vücudunuzu ılık su ile durulayabilirsiniz. Ölü derinin tamamen yok edilmesi de zararlıdır. Bu nedenle kremin haftada 1-2 kez kullanılması gerekir. Uygulamanın ardından cilt yumuşak ve pütürsüz bir form kazanır. Pek çok farklı alanda kullanılan Missha Near Skin Self Control peeling 200 ml ağırlığı sayesinde her yere taşınabilir. Bu sayede bakım rutininize evinizin dışında da devam edebilirsiniz.

Missha Pürüzsüzleştirici ve Aydınlatıcı Vitamin Kapsüllü Peeling Fiyatları

Missha Pürüzsüzleştirici ve Aydınlatıcı Vitamin Kapsüllü Peeling  Fiyatları

Missha peeling kremi, özel formüle edilen içeriğiyle düzeltici bir etki sunar. Cildin yenilenmesine yardımcı olur. Çeşitli nedenlerle oluşan ölü deri, bakım ve temizlik ürünlerinin işlevsiz kalmasına neden olabilir. Bu ürün cilt üzerinde oluşan ölü derinin atılmasını sağlar ve deriye nüfus eder. Bu sayede kremin etkisi net bir şekilde görülebilir. Deri canlı bir görünüme kavuşur. Sarı kapsüller ve peptit, cildin hem temizlenmesini hem de aydınmasını sağlar. Yüksek koruma sağlayan krem, pratik kullanımıyla bakım rutinlerinin vazgeçilmez parçası olabilir. Missha Near Skin Self Control peeling massage 200 ml ürünü özel içeriği sayesinde cildin hafiflemesini ve rahatlamasını sağlayarak üst düzey etki sunar. Missha Near Skin Self Control peeling message 200 ml yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Uygun Missha peeling fiyatları sayesinde aydınlık bir cilde kavuşabilirsiniz.