Miss Betty Çaydanlık Emaye Rose Deluxe

1.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Miss Betty Çaydanlık Emaye Rose Deluxe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: istocdan Satıcı Ünvanı: GÖKTAŞ SOBA YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0406003867600011 Vergi Kimlik Numarası: 4060038676
    Bu ürün istocdan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üst Demlik 1.150 ml Alt Suluk 2.650 ml EMAYE NEDİR ? Kimyasal madde içermez. Yüzeyin gözeneksiz oluşu ve pürüzsüz oluşu nedeni ile gıdaların lezzetini aynen korur. En doğal lezzeti ile Emaye ürünler ile pişirilen gıdalarda bulursunuz. Tüm gıda ile temas eden malzemeler, çok küçük miktarlarda da olsa bileşenlere ayrışabilirler. Tamamen doğal hammaddesi özelliği ve gözeneksiz yapısı ile Emaye, tüm gıdalarda gerçek tadını korurken, en sağlıklı yöntemle pişirilmesi, saklanması ve servis edilmesi için, olabildiğince en uygun mutfak ve sunum ürünüdür. Emaye en kısa anlamıyla metalin Cam ile kaplanmasıdır.
  • Emaye ürünler bulaşık makinesinde yıkanabilir. Tüm ısıtıcılarda alevli ocak, indüksiyon ocaklar, fırında güvenle kullanılabilir. Ayrıca Emaye yüzeyi zarar görmemiş ürünler mikrodalga fırınlarda da kullanılabilir. Çok iyi iletken olma özelliğine sahip olması nedeniyle alevli veya alevsiz ocaklarda kullanılırken çok düşük ısıda kullanmak yeterli olacağından enerji tasarrufu da sağlamaktadır. Temizliği son derece kolaydır. Ilık sabunlu suda bekletildikten kısa bir süre sonra yumuşak bir temizleyici ile üzerinde ki lekeler kolayca temizlenebilir. Sert cisimler ile kazımaya gerek kalmadan temizlenir. Emaye ürünler çok sert darbeler görmedikçe nesiller boyu kullanılabilecek özelliğe sahip oluşu da önemli bir diğer özelliğidir. Emaye hijyen için en uygun ürün olan cama benzer ve sağlık demektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Emaye
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver