MİSBAHÇE Ozonlu Kantaron Yağı 100 ml

595 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MİSBAHÇE Ozonlu Kantaron Yağı 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MİSBAHÇE Satıcı Ünvanı: MİSBAHÇE GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622060176600017 Vergi Kimlik Numarası: 6220601766
    Bu ürün MİSBAHÇE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Misbahçe Ozonlu Kantaron yağının içerisinde bulunan ozonlu zeytinyağı
  • bahçemizin zeytinlerinden elde edilen soğuk damlama zeytinyağına 12 hafta boyunca durmadan Ayvalık'taki oksijenin enjekte edilmiş halidir. Cilde oksijen taşır. Yine Ayvalık'ta topladığımız Kantaron çiçeklerinin maseratıyla elde edilen kantaron yağının emilimini ve etkisini artırır. Leke ve yaşlanma karşıtı bakım yapar, cildi onarır. Yüzde yüz saftır, koruyucu içermez. Paraben, sülfat, yapay koku, boya, petrokimyasal, ftalat, triklosan gibi maddeler içermez. Cilt kendini uykuda onarırken, gece kullanımı önerilir. Çok konsantredir. Az miktarda sürülmesi yeterlidir. Buzdolabında saklanması ve 12 ay içinde tüketilmesi tavsiye edilir. Kullanım şekli: Performansını artırmak için öncesinde Nemlendirici & Leke Karşıtı Aktif Yüz Suyuuygulayınız. İçindekiler: ozonlanmış zeytinyağı, kantaron ekstratı Bitkinin yetiştiği yer: Türkiye Uyarılar: Haricen kullanım içindir. Tüm cilde uygulamadan önce cildin ufak bir yerinde mutlaka test ediniz. Buzdolabında saklayınız.
  • Yaşlanma ve kırışıklıklara karşı savaşır
  • İz ve leke karşıtı bakım yapar
  • Cilt için onarıcıdır
  • Tüm cilt tipleri için uygundur

Ürün Özellikleri

  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver

MİSBAHÇE Ozonlu Kantaron Yağı 100 Ml

Bitkisel yağlar, mucizevi etkileri sebebiyle yoğun ilgiye sahiptir. Bu yağlar arasında kantaron yağı, iyileştirici ve yenileyici etkileriyle dikkat çeker. Doğal ürünler arasında popülaritesini arttıran MİSBAHÇE ozonlu kantaron yağı 100 ml ozon katkısıyla dikkat çeker. Özenle hazırlanan bu ürün, yara veya leke tedavisine yardımcı olur. Ürünün yağ yapısı zaman içinde cilt tarafından emilir. Bitkisel olduğundan kendine has kokusu bulunur. Ozon katkılı olması sayesinde cilt yenilenme sürecini kısaltır. Hızlı şekilde iyileşme sağlayarak cildinizin daha canlı görünmesine yardımcı olur. İz ve lekelerin renk tonunu zaman içerisinde açar. Onarıcı bu yağ, doğal ve bitkiseldir. Katkısız olmasıyla yoğun ilgiye sahiptir. Tüm cilt tiplerine uyumlu bir üründür. Bakım rutinine kolaylıkla dahil edilebilir. Etkili sonuçlar almak için bu kantaron yağını düzenli olarak kullanabilirsiniz.

  • Yenileyici ve onarıcı
  • Bitkisel içerik
  • Kaliteli yapı

Etkileyici MİSBAHÇE Kantaron Yağı Detayları

Etkileyici MİSBAHÇE Kantaron Yağı Detayları

MİSBAHÇE ozonlu kantaron yağı, %100 doğal ve sentetik malzemeden üretilen katkısız bir üründür. Bu kantaron yağı, bitkisel içeriğiyle müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Muadillerinin aksine içerisinde ozon malzemesi yer alır. Ozonlanmış bu ürün, cildin yenilenme hızını artırır. Yenilenme sürecini hızlandıran bu yağ sayesinde cildin görünümü kısa sürede iyileşir. Sivilce veya yanma gibi etkenlerden oluşan yaraları hızlı şekilde onarır. Yapıcı ve yenileyici etkisiyle cilde aydınlık bir görünüm kazandırır. Deri yüzeyine soyucu bir etki yapar. Peeling etkisiyle soyulan cilt kendini yeniler ve onarır. Deri yüzeyine gece boyu oksijen taşıyarak oluşan hasarları engeller. Antioksidan yapısı sayesinde yaşlanmanın önüne geçer. Leke açıcı, ince kırışıklıkları giderici ve onarıcı etkisiyle öne çıkar. Birden fazla yararıyla adından söz ettirir. Ozonlanmış kantaron yağı müşterilerin ilgisini çektiğinden güvenle tercih edebileceğiniz bir üründür.

Üstün Kalitede Ozonlu Kantaron Yağı

Üstün Kalitede Ozonlu Kantaron Yağı

Faydalı etkilere sahip bu ürün, cilt bakım sürecine kolaylıkla dahil edilir. Bakım adımlarında cilt yüzeyini temizlemek önceliklidir. Ardından cilde uygulayabilirsiniz. Gece kullanılması önerilir. Bu kantaron yağı, peeling etkisine sahip olduğu için kullanım döneminde düzenli olarak güneş kremi sürülmesi önemlidir. 100 ml boyutu bulunur. Küçük miktarlarda cilde uygulandığı için uzun süre kullanabilirsiniz. MİSBAHÇE ozonlu kantaron yağı 100 ml kullananlar ozonlu kantaron yağının yumuşatıcı ve aydınlatıcı etkisinden memnun kalır. Ciltte bıraktığı aydınlık görünümden dolayı yoğun ilgi görür. Leke ve izleri düzenli kullanımda küçültür. Yüze eşit miktarda dağıtılması önemlidir. İnce bir şekilde sürülmelidir. MİSBAHÇE ozonlu kantaron yağı 100 ml yorumları ürünün etkileyici performansından bahseder. Olumlu yorumlar ürünün kalitesini kanıtlar. Tüm süreç ozon içeriği sayesinde hızlı ilerler. Doğal ve bitkisel bu ürünü güvenle satın alabilirsiniz.

Dikkat Çekici MİSBAHÇE Ozonlu Kantaron Yağ

Dikkat Çekici MİSBAHÇE Ozonlu Kantaron Yağ

Sıradan kantaron yağlarının aksine ozonlu yapısıyla herkesin dikkatini çeker. Cilde oksijen taşıması sayesinde yaşlanma belirtilerini minimuma indirir. Derinin elastikiyetini toparlamaya yardımcı olur. Aydınlık ve eşit bir görünüm sağlar. Onarıcı ve yenileyici etkileriyle adından söz ettirir. Sizin için iyileştirici bir bakım yapar. Kantaron yağı, ozonun çözülmesini önlemek için sürekli buzdolabında saklanmalıdır. Soğuk şartlarda muhafaza ederek ozonun etkisi korunur. Kaliteli içeriğe sahip ürünün 12 ay içerisinde tüketilmesi önerilir. Etkileyici özelliklere sahip yağ, avantajlı fiyatıyla da beğeni toplar. Hesaplı MİSBAHÇE ozonlu kantaron yağı 100 ml fiyatı sayesinde müşterilerin bütçesine uyum sağlar. Doğal ve bitkisel yapısıyla güvenle tercih edebileceğiniz ve bakım ürünlerinize dahil edebileceğiniz bir üründür. Trendyol üzerinden yorum detaylarını inceleyebilir ve MİSBAHÇE ozonlu kantaron yağı 100 ml satın al seçeneğiyle yağa sahip olabilirsiniz.