MİSBAHÇE Nemlendirici & Aydınlatıcı Göz Çevresi Serumu 15 Ml

1.320 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MİSBAHÇE Nemlendirici & Aydınlatıcı Göz Çevresi Serumu 15 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MİSBAHÇE Satıcı Ünvanı: MİSBAHÇE GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622060176600017 Vergi Kimlik Numarası: 6220601766
    Bu ürün MİSBAHÇE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ne için kullanılır ? Kırışıklıklar, kaz ayakları, koyu halkalar, göz altı torbaları Ne fayda sağlar ? Canlandırıcı, aydınlatıcı, yaşlanma karşıtı Yeni Nemlendirici & Aydınlatıcı Göz Çevresi Serumu geliştirilen formülüyle şimdi daha güçlü! Göz çevrenizdeki cilde ışıltı veren, canlandıran aydınlatıcı ve yaşlanma karşıtı özelliklere sahip ipeksi, hafif bir serumdur. Daha canlı bir görünüm ortaya çıkarmaya yardımcı olan Nemlendirici & Aydınlatıcı Göz Serumu, organik Aloe Vera, Gül Suyu ve Itır dahil olmak üzere antioksidan açısından zengin botanik hidrosollerin karışımı sayesinde cildi besler ve nemlendirir. Yaşlanmanın etkileriyle mücadele etmek için yüksek konsantrasyonda kullanılan düşük moleküler ağırlıklı Hyaluronik Asit, dolgun ve genç bir cilt görünümü ortaya çıkarırken, geliştirilmiş formüle yeni eklenen Papatya ve Şahin Otu aktifleriyle Gotu Kola ve yeni eklenen Yabanmersini, Salatalık ve Tavşan Memesi Bitkisi özleriyle cildi aydınlatmaya yardımcı olur. Bu formül, yorgun görünen göz çevresini hızla uyandırır, tazeler ve canlı görünümünü geri getirir. Ciltte ipeksi bir his bırakır. 7 Yüksek Performanslı Botanik Aktif Bileşenler: Hieracium Pilosella (Şahin Otu) Özü, Bellis Perennis (Papatya) Özü, Vaccinium Myrillus (Yabanmersini) Özü, Ruscus Aculeatus (Tavşan Memesi Bitkisi) Özü, Cucumis Sativus (Salatalık) Özü, Hyalüronik Asit, Centella Asiatica (Gotu Kola) Özü Tüm İçerik Listesi: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Pelargonium Graveolens Water, Rosa Damascena Flower Water, Hydrolyzed Corn Starch, Beta Vu, Igaris Root Extract, Hieracium Pilosella Extract, Bellis Perennis Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Glycerin, Xanthan Gum, Caprylhdroxamic Acid, Glyceryl Caprylate, Sodium Hyaluronate, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract Uyarılar Haricen kullanım içindir. Göz ile temasından kaçının. Göze kaçması durumunda bol su ile durulayın. Kızarıklık ve kaşıntı olursa kullanımı bırakın. Açıldıktan sonra 12 içerisinde tüketilmesini öneririz.

Ürün Özellikleri

  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Kullanma Amacı Koyu Halka Karşıtı
  • Hacim 15 - 30 ml
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Ek Özellik Vegan
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver