Mirhan Kitap Beyaz Zambaklar Ülkesinde

84,76 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
100,29 TL
Kurumsal Fatura
92,23 TL
250 TL'ye 5 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
110,90 TL
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
114,70 TL110,70 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mirhan Kitap Beyaz Zambaklar Ülkesinde

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MD KİTAP Satıcı Ünvanı: MUSTAFA DEMİRER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2860133786
    Bu ürün MD KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ile ilgili detaylı tüm bilgiler "Ürün Bilgileri" alanında bulunmaktadır. "Ürün Özellikleri" alanı entegrasyon tarafından otomatik olarak aktarıldığı için, bazı bilgilerde yanlışlık olabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İnsanlar, kıskançlık ve üzüntü havası içinde, yaşam koşullarından hoşnutsuz bir biçimde yaşıyorlar. Toplumsal hayat düzeninin kendisi onları kabalaştırıyor. Halk içindeki kabalığın yok edilmesi, halk kitlelerinin eğitilmesi için hiç kimse hiçbir şey yapmıyor. Fakat herkes halktan şikâyetçi oluyor. Bilim insanları ise, halkın yanına yaklaşamayacağı yüksek yerlerde oturuyorlar. Kitaplar ve gazeteler halkın anlamadığı bilimsel kelimelerle yazılıyor. Eski Yunan’da Sokrates şehirleri dolaşarak, kent meydanlarında halka hayatın güzelliğinden söz ediyordu. Peki, bizde halkı böyle eğitenler nerede? Beyaz Zambaklar Ülkesinde, bütün imkânsızlıklara ve olumsuz hayat şartlarına rağmen hem kendilerini hem de ülkelerini güzelleştiren insanların romanıdır. İnsanlık adına oldukça faydalı nasihatlerin verildiği bu eseri Atatürk, okuduğu anda çok beğenmiş ve hemen okul müfredatına girmesi kararını almıştır. Pek çok ders çıkaracağımız ve hayattaki duruşumuzu sorgulayacağımız bu kitabı bir solukta okuyacak ve çok seveceksiniz... Ürün Adı: Beyaz Zambaklar Ülkesinde Ürün Kodu: 9786257083409 Yazar: Grigory Petrov Basım Yılı: 2020 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 184 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Ali Rıza Çoban
  • Roman Türü Belgesel
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver