Miorre Yüksek Bel, Modal Saf Doğal Pamuk Yumuşak Konforlu Tayt

195,75 TL
Beden: S/M
S/M
M/L
L/XL
XL-XXL
XL/2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kargo Bedava
313,48 TL

Ürün Bilgileri

Miorre Yüksek Bel, Modal Saf Doğal Pamuk Yumuşak Konforlu Tayt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DOĞALLIK MERKEZİ Satıcı Ünvanı: AİLEM TEMİZLİK VE DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010162249900001 Vergi Kimlik Numarası: 0101622499
    Bu ürün DOĞALLIK MERKEZİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vazgeçilmeziniz olacak...Asla modası geçmeyecek, günün her anı na uygun, çok amaçlı bir ürün!Tek başına bluz ve tuniklerle kombinl eyebileceğiniz gibi,soğuk günlerde pantolon altında da kullanılacak zara fette...%46 Pamuk %46 Modal %8 LycraKayın ağacından üretil en modal, tamamıyla doğal, yaş ve kuru mukavemeti yüksek bir lif çeşidid ir. Yıpranmaya karşı oldukça dayanıklıdır. Nem transfer özelliği gayet i yidir. Modal iplikle örülen veya dokunan kumaşlar, yumuşak tuşeye sahipt ir. Çok iyi nem transfer özelliği nedeniyle, sıcak, rutubetli iklimlerde dahi giyim konforu sunar. Modal pamuk karışımı, her ikisinin de selüloz ik esaslı ve doğal olması nedeniyle kullanımda % 100 doğallık sunmaktadı r. Modalın karışıma kattığı narin, konforlu tutum, parlaklık ve yüksek y aş ve kuru mukavemet özellikleri ile pamuğun bilinen davranışları birleş erek iplik özelliklerini oluşturmaktadır. Modal ve pamuğun boya alma öze lliklerindeki benzerlik, elde edilen ipliklerde üni görünümü sağlamaktad ır.Made of beech wood modal, completely natural, wet and dry stre ngth of a high fiber type. Highly resistant to abrasion. Moisture transf er feature is very good. Modal yarns are knitted or woven fabrics, has a soft hand. Due to a very good moisture transfer feature a warm, humid c limates, even the clothing comfort. Modal cotton blend, both due tothe u se of 100 % natural cellulose-based and naturally provides. It adds to t he mix Modal...s gentle, comfortable handle, brightness, and high wet an d dry strength properties combined with the behavior of cotton yarn prop erties are known. Modal and cotton dye resembles to provide uniform appe arance from yarn.

Ürün Özellikleri

  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Renk Siyah
  • Bel 72
  • Boy Standart
Geri Bildirim Ver