Miorre Dikişsiz Toparlayıcı Külot

195,75 TL
Beden: S/M
S/M
M/L
M/L
L/XL
XL/2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)

Ürün Bilgileri

Miorre Dikişsiz Toparlayıcı Külot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DOĞALLIK MERKEZİ Satıcı Ünvanı: AİLEM TEMİZLİK VE DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010162249900001 Vergi Kimlik Numarası: 0101622499
    Bu ürün DOĞALLIK MERKEZİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünlerimiz özenle paketlenerek gizli kargo olarak gönderilmektedir. Kargo personeli dahil paket içeriğini kimse bilmemektedir. Paket dışında ürün içeriğine dair bilgi bulunmamaktadır. %90 Polyamid,%10 Elastan İç çamaşırı rahatlığında... Her tarz kıyafetinizin içinde günlük iç çamaşırı rahatlığı sunarken, kalça ve karın bölgesinde mükemmel bir toparlama etkisi sağlayan, çok kullanışlı bir ürün. Benzersiz seamless teknolojisini günün her anına taşıyın... Dikişsiz örgü teknolojisinden vazgeçemeyeceğiniz,yüksek belli slip. %90 Polyamid,%10 Elastan. ÖZELLİKLERİ -Terlemeye bağlı istenmeyen kokuları önler. -Nefes alma özelliğine sahiptir.Sıcak ve nemli iklimlerde bile konforlu bir kullanım sağlar -Anti-slide® silikon teknolojisi sayesinde aşağı doğru kaymaz . -Dikişsiz örgü teknolojisi ile üretilmiştir. Ara parçası hariç herhangi bir dikim parçası içermez. Bu da dikim onucunda oluşan kumaş katları ve dikiş izlerinden doğabilecek rahatsızlıkları ortadan kaldırır. -Güçlendirilmiş dikişleri sayesinde patlama veya yırtılma riski oluşmaz -İç çamaşırı olarak kullanıma elverişlidir. YIKAMA -Yıkama talimatına mutlaka uyulması gerekir. İçerisinde bulunan esnek iplerin yüksek ve uzun süreli sıcaklıklara ve de kimyasallara maruz kalması toparlanma etkisini azaltabilir. Sadece sabun kullanarak 30 derecede elde yıkanmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyamid Karışımlı
  • Paket İçeriği Tekli
  • Kalıp Slip
  • Renk Siyah
  • Desen Düz
  • Kumaş/İplik Özellik Pamuk - Elastan
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Bel Normal Bel
  • Alt Siluet Hipster
  • Ortam Lounge/Home

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni90% Poliamid, 10% Elasta

Yıkama Talimatları

  • Type 1
Geri Bildirim Ver

Miorre Dikişsiz Toparlayıcı Külot

İyi bir deneyim için iç çamaşırı tercihinin rahat yapıya sahip olması gerekir. Miorre dikişsiz toparlayıcı külot %90 polyamid ve %10 elastan kumaş kullanılarak tasarlanır. Kalça ve karın bölgesi üzerinde yüksek düzeyde bir toparlayıcı etkisi mevcuttur. Günlük ve gece hayatınızda her türlü kıyafetinizin içinde tercih edebilirsiniz. Yüksek belli yapısı ile vücudunuzu tam saran bir formu mevcuttur. Kaliteli kumaşı kullanım sırasında terlemenize ve kötü kokular meydana gelmesine sebep olmaz. Dikişsiz örgü sistemi kullanılarak üretim aşaması gerçekleştirilir. Nefes alan kumaşı sayesinde konfor alanı oluşmasına yardımcı olur. Sıcak havalarda dahi rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Silikonlu formu iç çamaşırınızın kaymasını önleyici bir etkiye sahiptir. Siz de bu toparlayıcı modeli gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Rahat ve esnek yapı
  • Yüksek toparlayıcı etki
  • Uzun süreli kullanım seçeneği

Toparlayıcı Külot ile Konforlu Bir Deneyim

Toparlayıcı Külot ile Konforlu Bir Deneyim

Dikişsiz toparlayıcı külot ile gün boyu büyük bir ölçüde konforlu ve rahat hissedebilirsiniz. Bu ürünün yalnızca ara parçası üzerinde dikiş yer alır. Bu sayede dikiş izinden dolayı meydana gelebilecek sorunlar ile uğraşmak zorunda kalmazsınız. Kullanıma bağlı olarak yırtılma ya da sökülme gibi bir sorun ile karşılaşılmaz. Formunun bozulmaması için çamaşır makinesinde yıkama özelliği mevcut değildir. Yalnızca 30 derece sıcaklığa sahip suda ve elde yıkanabilir. Doğru ve uygun kullanım sonucu size uzun yıllar eşlik edebilecek kaliteye sahip bir külot modelidir. Bedeninize uygun seçim yapmanız iyi bir deneyim yaşamanız için önemlidir. Kullanım esnasında kızarıklık ya da kaşıntı sorununa sebep olmaz. Ürün, müşteriler tarafından oldukça beğenilir. Siz de hayatınızı kolay ve konforlu bir hale getirecek bu kaliteli modele pratik ve güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Miorre Dikişsiz Toparlayıcı Külot Yorumları

Miorre Dikişsiz Toparlayıcı Külot Yorumları

Miorre toparlayıcı külot S, M ve L bedenleri ile müşteri beğenisine sunulur. Beden tablosu yardımı ile boy ve kilo ölçülerinize göre gönül rahatlığı ile tercih yapabilirsiniz. Esnek kumaşı gün içerisinde fiziksel aktivitelerinizin kısıtlanmasına ya da rahatsız hissetmenize olanak vermez. Yüksek bel özelliği ile kalça ve karın bölgeniz olduğundan ince ve sıkı görünür ve bu sayede estetik bir görünüme sahip olabilirsiniz. Yıkama talimatlarına uyarak yıkama aşamasını gerçekleştirmeniz tavsiye edilir. Bu modeli kullanan müşteriler de ürün hakkındaki deneyimlerinden ve kumaş kalitesinden söz eder. Kullanışlı özellikleri ile kısa zamanda tercih haline gelir. Eğer bu değerlendirmeleri merak ederseniz Miorre dikişsiz toparlayıcı külot yorumları bölümünden ulaşabilir ve içiniz rahat bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Dilerseniz siz de ürün hakkında yorumda bulunarak diğer müşterilere yardımcı olabilirsiniz.

Miorre Dikişsiz Toparlayıcı Külot Fiyatı

Miorre Dikişsiz Toparlayıcı Külot Fiyatı

Miorre dikişsiz toparlayıcı külot fiyatı belirlenirken ürünün müşteri için uygun olup olmadığı göz önünde bulundurulur. Üretim aşaması, malzeme tedariği ve işçiliği gibi faktörler de bu noktada oldukça büyük bir önem taşır. Uzun süreli kullanım seçeneği sayesinde ergonomik bir özelliğe de sahip avantajlı bir üründür. Yalnızca kadın müşteriler için özenle tasarlanan bir modeldir. Tüm detayları düşünülerek özenli bir şekilde tasarlanır. Her kumaş türüne sahip pantolon ya da eteklerin altında tercih edilebilir. Rahat ve esnek yapısı ile üzerinizde varlığını dahi hissetmezsiniz. Günlük hayat içerisinde konforlu vakitler geçirmenize yardımcı olur. İç çamaşırı seçiminde kumaş kalitesi ve rahat hissetme unsuru oldukça önemlidir. Miorre dikişsiz külot modelinde tüm bu özellikleri bulabilirsiniz. Dilerseniz ürünü favorilerinize ekleyebilir ya da Trendyol güvencesi ile hızlı bir şekilde bu modele sahip olabilirsiniz.