Mio Kedi Kumu 5 Lt Marsilya Sabunu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mio Kedi Kumu 5 Lt Marsilya Sabunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RENKMAR ONLİNE Satıcı Ünvanı: ÖZLEM ARBUS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0730473422
    Bu ürün RENKMAR ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mio Marsilya Sabunu Kokulu Bentonit Kedi Kumu 5 Lt% 99.5nbsp
  • Tozdan arındırılmıştır.% 100 Doğal ve çevre dostudur.Süper topaklanma gösterir.Doğal koku kontrollüdür.Temizlenmesi kolaydır.Yüksek su tutma kapasitelidir.Kabı kuru ve temiz tutar.Ekonomik tüketim sağlar.Yüksek kalitede bentonitten üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Doğal/Bentonit Kumlar
  • Tane Şekli İnce Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 5 - 10 L
Geri Bildirim Ver

Nio 8680067145238 5 L Marsilya Sabunu Kokulu Bentonit Kedi Kumu

Evlerimizde severek beslediğimiz kedi dostlarımızın sağlıklı ve kaliteli hayat sürmeleri, evcil hayvan sahiplerinin önceliklerindendir. Kedilerin için sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürebilmesi için iyi bir kedi kumu seçmek de çok önemlidir. Kediler tuvalet alışkanlıkları konusunda oldukça hassas canlılardır. Bu sebeple kedi kumu tercihi konusunda da oldukça hassas davranılması gerekir. Mio marsilya sabunu kokulu bentonit kedi kumu 5 lt kedilerin sağlıkları düşünülerek özenle geliştirilmiş bir formüle sahiptir. %100 doğal ve çevre dostu olan bu kumu evlerinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Özel formülü ile Mio marsilya sabunu kokulu kedi kumu 5 lt özellikleri sırasıyla şöyledir:

  • Kolay topaklanabilir yapı
  • Kokuyu hapseden formül
  • Tozdan arındırılmış bentonit

Mio Bentonit Kedi Kumu 5 Lt Koku Ve Tozutma Yapar Mı?

Mio Bentonit Kedi Kumu 5 Lt Koku Ve Tozutma Yapar Mı?

Kedi kumları genellikle ev ve iş yeri gibi kapalı alanlarda kullanılır. Bu sebeple belli özelliklere sahip olmaları çok önemlidir. Mio marsilya sabunu kokulu bentonit kedi kumu 5 lt, tozdan arındırılmış yapısı ile kapalı alanda kullanıma en uygun kedi kumlarındandır. Kediler ile paylaşılan alanların da daha hoş kokması ve temiz kalmasını sağlar. Tercih edilen ürünün tozlanma yapmaması kedi sağlığı içinde son derece önemli bir konudur. Kedilerin kumu kullanırken maruz kalacakları toz onların solunum yollarını olumsuz etkilemektedir. Aynı zamanda kedi kumunu temizleyen kişilerin sağlığı için de toz konusu önemle üzerinde durulması gereken bir meseledir. Daha sağlıklı ve uzun ömürlere sahip olabilmeleri için kedilerin kullandıkları kumların da özenle seçilmesi gerekir. Bu ürün ile kedilerin ve sahiplerinin sağlığı ve genel hayat kaliteleri güvendedir.

Mio Marsilya Sabunu Kokulu Kedi Kumu İyi Topaklanır Mı?

Kedi kumunun kolay ve doğru temizlenebilmesi için iyi topaklanması önemli bir kriterdir. İyi topaklanan kumlar kürek yardımı ile rahatlıkla ayrıştırılır ve kediler için çok daha temiz bir ortam yaratılabilir. Mio marsilya sabunu kokulu bentonit kedi kumu 5 lt özel formülü sayesinde maksimum topaklanma yaratmaktadır. Böylelikle kum temizliği çok daha kolay bir işlem hâlini alır. Topaklanan kumun dağılma riski de bu formül sayesinde en aza indirilir. Mio marsilya sabunu kokulu bentonit kedi kumu 5 lt iyi topaklanması yanında sahip olduğu güzel marsilya sabunu kokusu ile de kullanıcıların beğenisini kazanır. Topaklanan kum, kokuyu içerisinde hapsederken marsilya sabunu çevreye hoş bir kokunun yayılmasını sağlar.

Mio Marsilya Sabunu Kokulu Kedi Kumu Nasıl Kullanılır?

Mio marsilya sabunu kokulu bentonit kedi kumu 5 lt paketler hâlinde satışa sunulur. Ürün, taşıma ve kullanım açısından son derece rahattır. Öncelikli olarak kedi tuvaletinize paketin tamamını ya da ihtiyacınız olan miktarı boşaltabilirsiniz. Eğer kumun tamamını tek seferde kullanmayacaksanız kalan kısmı paket içerisinde uzun süre muhafaza edebilirsiniz. Kedinizin kullanımı sonrasında kumda belirgin topaklanmalar oluşacaktır. Bu kolay topaklanan formül sayesinde ürünün temizlenmesi çok rahat olur. Ayrıca Mio marsilya sabunu kokulu bentonit kedi kumu 5 lt kedinizin kullanımı boyunca çevreye hiçbir kötü koku da yaymaz. Bu olumlu etkiyi içeriğindeki marsilya sabunu ile sağlar. Tozdan arındırılmış ve özel formüllü Mio marsilya sabunu kokulu bentonit kedi kumu 5 lt yorumlarında ürünü satın almış kullanıcıların deneyimlerini bulabilirsiniz. Ürünün en sevilen yanı hiç kötü koku yaymaması olmuştur. Aynı zamanda topaklanma seviyesi de kullanıcıların beğenisini kazanan bir diğer özelliktir. Bu ürünü Trendyol üzerinden birkaç kolay adımda satın alabilirsiniz. Siparişiniz hızlı ve sorunsuz bir şekilde adresinize ulaştırılır.