Minteks Havlu Ince Tabanlı (evalı) Terlik (6'lı Mix)

595 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Minteks Havlu Ince Tabanlı (evalı) Terlik (6'lı Mix)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MinteksHome Satıcı Ünvanı: MİNTEKS TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621006040200034 Vergi Kimlik Numarası: 6210060402
    Bu ürün MinteksHome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 Pamuk Hidrofil Havlu Kumaşından İnce Tabanlı Havlu Terlik 6 adet mix terlik paketi Numara aralığı:(36-40) Taban kalınlığı : 1cm Renkleri: Krem, Mor, Bordo, Pudra, Bej, Nil Yeşili

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Taban Tekstil
  • Renk Bej

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver

Minteks Havlu İnce Tabanlı (Evalı) Terlik (6'lı Mix)

Ev giyiminde konfor sağlayan ürünler önemli bir yer tutar. Bunlardan biri olan terliklerin de aynı şekilde rahat ve kullanışlı olması oldukça önemlidir. Gün boyu ayakkabı giydikten sonra yorulan ayakların sağlığı ve rahatlığı için tasarlanan Minteks havlu terlik modelleri sıklıkla tercih edilir. Markanın kalitesini yansıtan havlu terlikler yumuşak dokusu ve ayağınıza uygun tabanıyla sizi memnun edebilir. Ürünün pamuklu kumaşı sayesinde terletmeyen iç yapısı, sağladığı rahatlığın yanı sıra ayak sağlığını korumaya da yardımcı olur. Hava aldıran kumaşı sayesinde oldukça kullanışlıdır. Bu terlik modeli ince tabanlı olmasından dolayı ayağınızda ağırlık yapmaz. Yumuşak dokusuyla ekstra konfor sağlar. Estetik tasarımıyla zevkinizi yansıtmanıza imkan tanıyan terlik tarzınızı tamamlar.

  • %100 pamuk hidrofil havlu kumaş
  • İnce taban özelliği
  • Ayak sağlığının korunmasına yardımcı

Minteks Havlu İnce Tabanlı Terlik Özellikleri

Minteks Havlu İnce Tabanlı Terlik Özellikleri

Terlik seçiminin doğru yapılması oldukça önemlidir. Bu noktada ayak sağlığını korumanın yanı sıra göz zevkinize de hitap eden modeller ön plana çıkar. Rahatlık sağlayan markanın havlu terlik modelini ayak numaranıza uygun olacak şekilde tercih edebilirsiniz. Minteks havlu ince tabanlı (evalı) terlik (6'lı mix) için numara aralığı 36’dan başlar ve 40 numaraya kadar herkese uygun olacak şekilde üretilir. Ayrıca özel tasarımıyla eşsiz bir görünüm sunar. Ürünün taban kalınlığının düşük olması ayakların yorulmasını engeller. Gün boyu kullanıma imkan sağlar. Böylece gittiğiniz ev ortamlarında da aynı şekilde rahatlıkla ürünü kullanabilirsiniz. 6’lı olarak sahip olabileceğiniz bu ürünün farklı renkleri mevcuttur. Bu renkler mor, bej, pudra, bordo, krem, nil yeşili olarak karşınıza çıkar. Dilediğiniz renkte tercih ederek ev şıklığınıza farklı bir hava katabilirsiniz.

Minteks Havlu Terlik Avantajları

Minteks Havlu Terlik Avantajları

Minteks havlu kullananlar ev içinde şıklığını ve farkını yansıtmanız için iyi bir fırsat bulabilir. Dayanıklı kumaşı ve dikişleri sayesinde uzun yıllar kullanıma olanak sağlar. Birbirinden farklı avantajlar sunan bu ürün, özel kumaşı sayesinde sıklıkla tercih edilir. Ürünün hidrofil kumaşı %100 pamuktan oluşur. Bu sayede ayaklarda oluşabilecek nem veya terleme gibi durumların önüne geçilir. Pamuklu doku hava aldıran yapısıyla ayak sağlığınızı korurken aynı zamanda estetik bir görünüm oluşturur. Özellikle soğuk geçen ayların vazgeçilmezi olan bu terlik modeli farklı renklerden oluşan 6’lı paket halinde müşterilerin beğenisine sunulur. Bahar ve kış aylarında ayak ısısının muhafaza edilmesi, pek çok rahatsızlıktan korunmanıza yardımcı olabilir. Minteks havlu ince tabanlı (evalı) terlik (6'lı Mix) yorum ve değerlendirmeleri inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Minteks Havlu İnce Tabanlı Terlik Fiyatları

Minteks Havlu İnce Tabanlı Terlik Fiyatları

Rahatlık algısını derinden hissettiren markanın havlu terliği pek çok anlamda müşterileri memnun eder. Minteks havlu fiyatları bütçenize uygun olacak şekilde belirlenir. Ürün fiyatları sağladığı avantajları karşılayabilir. Estetik görünümü ve eşsiz rahatlık hissiyle büyük beğeni toplayan terlik, her yaştan birey için kullanıma uygundur. Aynı zamanda eşsiz renklere sahip olan bu ürünü sevdiklerinize hediye olarak da satın alabilirsiniz. Ön ve üst kısımları kapalı olan bu terlik kış aylarında ve serin havalarda kullanılabilir. Terletmeyen ve nefes aldıran yapısı sayesinde ayaklarınızı sıcak tutar. Ürün ince tabanı sayesinde rahatlığından ödün vermeyenlerin ilk tercihi olabilir. Bu ince tabanlar, gün boyu yorulan ayaklarınızın dinlenmesini ve rahatlamasını sağlar. Benzersiz bir konfor sunarken modeli ve renkleriyle de dikkat çeken bu terlikleri Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.