Mintax 7 Süper Güç Bulaşık Makinesi Tableti 50'li

164,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
164,99 TL
Kurumsal Fatura
250 TL Üzeri Sepette %5 İndirim
Kurumsal Fatura
178,50 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mintax 7 Süper Güç Bulaşık Makinesi Tableti 50'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKDEMIR SHOP&TRADE Satıcı Ünvanı: MUHAMMED EMİN AKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1535306810200000 Vergi Kimlik Numarası: 0210625797
    Bu ürün AKDEMIR SHOP&TRADE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7 Süper Güç Bulaşık Makinesi Tableti 50'li

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yıkama Sayısı 46 - 60 Yıkama
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

Mintax Bulaşık Makinesi Tableti 50'li

Çeşitli alanlarda kullanım olanağı bulunan Mintax bulaşık makinesi tableti temizleme konusunda sık sık tercih edilen bir üründür. Tabakları, bardakları, kaşıkları, çatal ve bıçak takımlarını son derece hijyenik bir şekilde temizler. Bu tablet zorlu lekeleri de çıkarmasıyla bilinir. Ürün; yüzeyleri tertemiz hale getirir. Enzimler, kimyasallar ve aktif maddeler içeren bu tablet düşündüğünüz her temizlik yöntemi için kullanılabilir. Bulaşık makinesinde kullanabilme amacıyla tasarlanan bu ürünü kullanırken kendinizi sınırlandırmak zorunda değilsiniz. Aynı zamanda temizlik ürünü şeklinde de değerlendirilen bu tablet ile tüm lekelere son verebilirsiniz. Üstelik tablet sayısının fazla olması ve uygun fiyata bulunması da artı bir durumdur. Siz de Mintax bulaşık tableti 50’li seçeneğini tercih ederek hijyenik bir deneyime imza atabilirsiniz.

  • Etkili formül
  • Pratik kullanım
  • Hijyenik ve işlevsel

Bulaşık Makinesi Tableti 50’li Pratik Kullanım

Bulaşık Makinesi Tableti 50’li Pratik Kullanım

Bulaşık makinesi tabletinin temizlik konusunda her yerde kullanılabilmesi oldukça büyük bir rahatlık sunar. Beğeni kazanan bu tableti uygun fiyatlı şekilde temin etme şansınız vardır. Ürün, evinizin diğer alanları için de kullanım imkanı sunar. Bu sayede uzun süreli bir deneyim yaşatır. Mintax bulaşık makinesi tableti 50’li ile tuvalet temizliği, beyaz kıyafetlerdeki lekelerin giderilmesi, çamaşır makinesinin tamburun temizlenmesi, metal eşyaların parlatılması, fırın temizliği, yanık tava ve tencerelerin parlatılması gibi işlemler yapılabilir. Aynı zamanda duvar ya da zeminlerde bulunan kalem boyaları, kirli olan mobilyalar ve kahve çay lekeleri gibi durumlarda rahatlıkla kullanılır. Tüm bunların temizliğinin tek bir ürün ile sağlanması hem hijyenik hem ekonomik hem de işlevsel olduğunu ispatlar. Siz de bu ürünü satın alarak evinizin pek çok alanında temizlik amacıyla kullanabilirsiniz.

Bulaşık Makinesi Tableti 50’li Fiyatı

Bulaşık Makinesi Tableti 50’li Fiyatı

Bulaşık makinesi tableti, tasarruf edilmesine de olanak tanır. Bulaşık makinesinin çalıştırılması için gerekli olan tablet ihtiyacında en uygun ve kaliteli olanı tercih etmek son derece önemlidir. Bu noktada Mintax bulaşık makinesi tableti 50’li fiyat konusunda size büyük oranda yardımcı olur. Avantajlı olan fiyatıyla birlikte hem bütçe tasarrufu hem uzun süreli kullanım sunar. İnsanları şaşırtan kullanım alanlarıyla da işlevsel olan yönünü görmek mümkündür. İçinden çıkan tablet sayısı ve bunun cazip fiyatlı olması sayesinde sizi ek masraf yapmaktan kurtarır. Mutfak malzemelerinizin ve diğer kullanım yerlerinin tertemiz olması adına siz de bu tableti satın alabilirsiniz. Güvenli bir şekilde istediğinizin her alanda kullanabilirsiniz. Hem cazip fiyatlı hem de ekonomik olması sebebiyle memnuniyetle kullanılan Mintax bulaşık makinesi tableti 50’li satın alarak yemek gereçlerinizi tertemiz yapabilirsiniz.

Kaliteli Mintax Bulaşık Tableti

Kaliteli Mintax Bulaşık Tableti

İnsanların mutfakta ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri olan bulaşık tableti konusunda en iyisinin ve kaliteli olanın tercih edilmesi gerekir. Çünkü mutfak malzemesinin son derece hijyenik şekilde yıkanması ve temizlenmesi yemek içmek konusunda büyük önem arz eder. Mintax bulaşık makinesi tableti 50’li yorum yapanlar genel olarak üründen memnun kalırlar. Aynı zamanda ürüne dair beğenilerini belirtirler. Bu sayede siz de güvenli şekilde bu ürünü alabilirsiniz. İlk kullanımdan itibaren ürünün kalitesini görebilirsiniz. İstediğiniz şekilde kullanabileceğiniz bu tablet sayı açısından da fazla olduğu çabuk için bitme derdi yoktur. Mintax bulaşık makinesi tableti 50’li kullananlar tarafından da tabletin temizleme ve ekonomik olma konusu ifade edilir. Kaliteli olması gereken bu tarz temizlik ürünlerinin dikkat edilerek seçilmesi önemlidir. Siz de bu ürünü denemek ve kullanmak adına Trendyol’dan satın alabilirsiniz.