Minoris Kids Kukuli Organik Saç Ve Vücut Şampuanı 220 ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
313,41 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
334,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
334,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Minoris Kids Kukuli Organik Saç Ve Vücut Şampuanı 220 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MINIMODA Satıcı Ünvanı: MİNİMODA PAZARLAMA MOBİLYA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621090035900001 Vergi Kimlik Numarası: 6210900359
    Bu ürün MINIMODA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kukuli & Minoris Kids Muz Kokulu Saç ve Vücut Şampuanı 220ml Çocuklarınızın banyo rutinine Muz kokulu yepyeni bir ürün eklemeye hazır olun! Kukuli & Minoris Kids muz kokulu saç ve vücut şampuanı organik içerikleriyle birlikte sizin için hazırlandı! Hem saç hem de vücut şampuanı olarak kullanabilirsiniz. Çocukların hassas cildine uyum sağlayacak ve zarar vermeyecek içeriğe sahiptir. Saçları ve cildi nazikçe temizler. Kukuli & Minoris Kids saç ve vücut şampuanı
  • diğer tüm Minoris Kids ürünleri gibi özel testler ve laboratuvar çalışmalarıyla geliştirilmiştir. İçeriğinde hiçbir kimyasal madde barındırmaz. Sıradan tüm şampuanlarda görebileceğiniz paraben, sls, sles, alkol ve sentetik parfüm gibi petrokimya türevleri bu üründe yer almaz. Tüm içeriği doğal ve organik sertifikalara sahiptir. Detaylı içerik listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Muz Kokulu Saç ve Vücut Şampuanı Kullanımı Nasıldır? Az miktarda şampuanı elinize alın ve suyla seyrelterek köpürtün. Nazikçe masaj yaparak saç ve vücuda uygulayın, daha sonra bol su ile durulayın. Ürün organik içerikli olduğu için çok köpürmeyecektir. Maksimum köpük performansı için çocuğunuzun cildine uygun banyo lifi ya da banyo süngeri ile kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver