Minoris Organik Saç ve Vücut Şampuanı 2'Li Set

699 TL
(349,50 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Minoris Organik Saç ve Vücut Şampuanı 2'Li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BioOrganik Satıcı Ünvanı: BİO ORGANİK YAŞAM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0176040323887559 Vergi Kimlik Numarası: 1760403238
    Bu ürün BioOrganik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu set 2 adet Minoris Kids Organik Saç ve Vücut Şampuanı içerir! Minoris Kids Saç ve Vücut Şampuanı göz yakmayan formülü ile karpuz çilek aromalı kokusu sayesinde banyolar daha eğlenceli. İçeriği EcoCert tarafından organik olarak sertifikalandırılmış hammaddelerden üretilmiştir. Bebeklerin hassas cildini ve nazikçe temizlemeye yardımcı olur. Minoris Organik Ar-Ge laboratuvarı tarafından geliştirilen özel formülümüzde Parafin, Fitalat, Sls, Sles, Benzil Alkol, Phenoxyethanol, Dehidroasetikasit, Sorbik Asit, Sitrik Asit, Alkol, Paraben, Sülfat ve Parfüm İçermez. İçerik: Aqua, *Myrtus communis Leaf water, **Sodium Cocoamphoacetate, **Cocamidopropyl Betaine, **Glycerin, **Lauryl Glucoside, **Coco-glucoside, **Sodium Cocoyl Glutamate, **Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, **Glyceryl Oleate, **Sorbitan Caprylate, **Propanediol, **Benzoic Acid, Parfume. (* Ingredient from organic farming) (**EcoCert Setifikalı İçerik) Kullanım Şekli: Az miktarı elinize dökünüz sulandırınız ve nazikçe masaj yaparak uygulayınız. Durulayınız Organik içerikli olduğu için az köpürebilir. Maksimum köpük performansı almak için banyo lifi ya da banyo süngeri kullanabilirsiniz. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde ambalajında saklayınız. PETRO KİMYA TÜREVİ HAMMADDELER KESİNLİKLE İÇERMEZ. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Ürün Miktarı: 200ml Son Kullanma Tarihi: 03/2022

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver