Minoris Organik Antialerjik Ultimate Konsantre Yüzey Temizleyici

319 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
334,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
334,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Minoris Organik Antialerjik Ultimate Konsantre Yüzey Temizleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SirinBabyKids Satıcı Ünvanı: ERDİNÇ RAMAZANOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7340407167
    Bu ürün SirinBabyKids tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 Paket ürün ile 100 kovaya kadar temizlik yapılabilecek şekilde Ultimate Konsantre olarak geliştirlmiştir. Minoris Organik Yüzey Temizleyici, Bor ve Organik bileşenlerin bir arada kullanıldığı yeni nesil ileri teknoloji ile üretilmiş Türkiye’nin ilk ve tek Ultimate Konsantre Antialerjik Yüzey Temizleyicisidir. Bebekli evler için özel olarak Antialerjik olarak uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda üretilmiştir. Parfüm içermeyen formülü sayesinde temizlik sırasında ve sonrasında bebeğinizin ve sizin sağlığınızı parfümlerin olumsuz etkilerinden korur. Ahşap, Fayans, Granit, Mermer, Porselen, Plastik ve diğer tüm yüzeylerin temizliğinde kullanılır. Yüzeyler üzerinde kalıntı bırakmaz kolayca temizlik sağlar. Ürün içeriği organik materyallerden oluştuğu için ürün rengi farklılık gösterebilir. Kapak altındaki emniyet kilidi açılmadığı ve saklama koşullarına uyulduğu takdirde son kullanma tarihi, imal tarihinden itibaren 5 yıldır. Ürün emniyet kilidi açıldıktan itibaren 6 ay içerisinde tüketilmesi önerilir. Nötr pH değeri sayesinde yüzeylerinizi çizmeden hassasca temizler. Dünya’nın en çevreci ambalajına ve içeriğine sahip yüzey temizleyicidir. Biyoparçalanabilir hammaddeler kullanılarak üretilmiştir. Aile bütçenize dosttur. İçerik ve ambalaj patentlidir. Kullanım Şekli: 5 lt su dolu kovaya 10ml kullanmanız yeterlidir. Sülfat(SLS, SLES, ml ES), FOSFAT, OPTİK AĞARTICI, SENTETİK PARFÜM, BOYA ve PARABEN İçermez.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Form Sıvı
  • Cilt Tipi Hassas
  • Özellik Kokusuz
  • Boy
Geri Bildirim Ver