Minoris Kids Organik Kolay Tarama Saç Kremi 200 ml

429,95 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
434,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
434,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
434,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
434,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Minoris Kids Organik Kolay Tarama Saç Kremi 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MINIMODA Satıcı Ünvanı: MİNİMODA PAZARLAMA MOBİLYA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621090035900001 Vergi Kimlik Numarası: 6210900359
    Bu ürün MINIMODA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Minoris Kids Organik Kolay Tarama Saç Spreyi 200 ml Karpuz Çilek Kokulu Banyo sonrası ya da günün her anında çocuğunuzun saçlarını taramakta zorlanıyorsanız bu ürün tam size göre! Minoris Baby organik laboratuvarlarında geliştirilen Minoris Kids organik kolay tarama saç spreyi miniklerin hassas tenleri ve ipeksi saçları düşünülerek geliştirildi. İçeriğindeki organik bitki özleri ve vitaminler sayesinde
  • saçların her zamankinden daha sağlıklı ve canlı görünmesini sağlarken aynı zamanda nemlendirerek besleyecek. Çocukların saçları yetişkinlere göre daha ince telli ve karışmaya daha müsait yapıdadır. Banyoda, uykudan sonra ya da oynarken bile düğümlenebilir. Bu durumdaki saçı taramak hem çocuğunuzun canını çok yakacak hem de bundan sonraki saç tarama rutinlerinizden korkarak daha da uzaklaşacaktır. Organik Kolay Tarama Saç Spreyi Yararları Nelerdir? Düğümlenmiş saçları kolayca açar, saç taramayı daha keyifli ve basit hale getirir. İçeriğinde bulunan Calendula Suyu güçlü nemlendirici etkisiyle saçları yumuşatır, elektriklenmesini önler. Provitamin B5 ise saçı kökten uca besler, güçlenmesine yardımcı olur. Organik Kolay Tarama Saç Spreyi Kullanımı Nasıldır? Islak ya da kuru saça uygulama yapılabilir. Ürünü kullanmadan önce çalkalayın, taramaya hazır saça uygulayın ve nazikçe tarayın. Durulama gerektirmez. İstenilen sıklıkta kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Boy 200 ML
Geri Bildirim Ver