Minoris Baby Organik Leke Çıkarıcı 500ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Minoris Baby Organik Leke Çıkarıcı 500ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Minoris Baby Leke Çıkarıcı Sprey 500ml Minoris Baby Organik Leke çıkarıcı sprey mineraller ve organik bileşiklerin birlikte kullanımıyla ortaya çıkan, yeni nesil ileri teknoloji ürünü, Türkiye’nin ilk ve tek leke çıkarıcı spreyidir. Bebek ve çocuk kıyafetleri ve ürünleri üzerinde kalmış olan tüm lekelerle savaşması için özel geliştirilmiş bir üründür. Her leke üzerinde tam performans alma hedefi ile çalışmaktadır. Ürün parfüm içermez. Paraben, sls, petrokimya gibi tehlikeli kimyasallardan uzaktır. Ürün içeriğinin %97’si tamamen organiktir. Nötr pH değerine sahiptir. Bu sayede ciltte hiçbir hassasiyet oluşturmaz. Organik ürün olduğu için üretildiği mevsime göre ürün rengi farklılık gösterebilmektedir. Ürün içeriği hakkında daha detaylı bilgiyi aşağıdaki ürün içerik listesinde bulabilirsiniz. Organik Leke Çıkarıcı Sprey Kullanımı Nasıldır? Her kullanımdan önce şişeyi birkaç kez ters çevirin. Kumaşlardaki lekeli bölgeye sprey başlıkla birlikte uygulayın. Leke çıkarıcı uyguladığınız çamaşırları ön yıkama yaparak yıkayın. Daha üst düzey performans için Minoris Baby organik bebek deterjanı ile birlikte kullanmanızı öneririz. Önemli Uyarı Ürün Organik içerikleri nedeni ile ana yıkamada kimyasal deterjanlar, sabun tozu, enzim içeren toz ya da sıvı deterjanlar ile birlikte kullanılmaz. Bahsi geçen ürünlerden kullanmaya devam etmek istiyorsanız çamaşırınızı sadece leke üzerine ıslatacak kadar uygulama yapıp 15 dakikalık programda yıkaması tamamlandıktan sonra tekrar diğer deterjanlar ile yıkamalısınız!
Geri Bildirim Ver

Minoris Baby Organik Leke Çıkarıcı 500 ml

Çeşitli deterjan ve leke çıkarıcı ürünler, farklı beklentilere hitap eden içeriklerle hazırlanır. Bebek kıyafetleri için özel olarak geliştirilen Minoris organik leke çıkarıcı temiz ve doğal içeriğe sahiptir. Minoris markası tarafından geliştirilen üründe temiz içeriğin yanı sıra güçlü leke çıkarma özelliği de yer alır. Zorlu kirleri bile kolaylıkla çıkaran ve kıyafetlerde iz bırakmayan ürün, yıkama sonrasında kimyasal kalıntısı bırakmaz. Kıyafetler bebeklerin teni ile temas ettiği için kullanılan kir çıkarıcının organik olması, birçok ebeveyn tarafından tercih edilir. Minoris organik leke çıkarıcı sprey 500 ml olarak hazırlanan paketlerde satışa sunulur. Ürün içeriğini ve müşteri deneyimlerini detaylı olarak inceleyerek kararınızı verebilir, alışverişinizi güvenle yapabilirsiniz.

  • Ağır kimyasal içermeyen organik formül
  • Kıyafetleri yıpratmadan temizleyen leke çıkarıcı
  • Sprey şişeli ambalaj sayesinde kolay kullanım

Temiz İçerikli Minoris Baby Organik Leke Çıkarıcı

Temiz İçerikli Minoris Baby Organik Leke Çıkarıcı

Bebekler birçok açıdan yetişkin insanlara göre hassastır. Bu nedenle bebeklere özel birçok ürün geliştirilir. Minoris markası bebekler için özel geliştirdiği organik leke çıkarıcıyı sunar. Ürün, kalitesi ve içeriği ile beğeni toplar. Ürün özellikleri incelendiğinde ilk olarak dikkat çeken organik formül olur. Bunun yanı sıra kolay uygulama sağlayan sprey şişede satılan ürünü her kıyafet için kullanabilirsiniz. Minoris Baby organik leke çıkarıcı 500 ml ambalaj ile satışa sunulur. Sprey başlık ile beraber satılan ürün bittiğinde yeni paket alabilir ve sprey başlığı tekrar kullanabilirsiniz. Minoris Baby organik leke çıkarıcı, zorlu kirleri bile rahatlıkla çıkarır. Bebeğinizin ek gıdaya geçiş döneminde kıyafetlerinde oluşan yemek kirlerini doğal leke çıkarıcı ile temizleyebilirsiniz. Minoris Baby leke çıkarıcı formülünü inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Minoris Baby Doğal Leke Çıkarıcı ile Temiz Bebek Kıyafetleri

Minoris Baby Doğal Leke Çıkarıcı ile Temiz Bebek Kıyafetleri

Bebek cildinin hassaslığı ve alerjik yapıya açık olması sebebiyle günün çeşitli anlarında farklı ürünler tercih edilir. Bebek kıyafetlerinin temizlenmesi için yetişkinler ile aynı deterjan ve leke çıkarıcıların kullanılmaması önerilir. Minoris markası bebeklere özel olarak formüle ettiği organik leke temizleyici ile müşterilerin dikkatini çeker. Minoris organik leke çıkarıcı sprey başlık ilavesi ile satılır. Ürüne kolaylıkla takılan sprey başlığı sayesinde sıvı ürünü tam olarak kirlenen yere uygulayabilirsiniz. Minoris Baby organik leke çıkarıcı 500 ml kullananlar ürünün içeriğinin yanı sıra güçlü temizleme formülünden de memnun kalır. Ürün içeriğini detaylı olarak okuyarak içinizin rahat etmesini sağlayabilirsiniz. 500 ml hacim ile satışa sunulan ürün, uzun süre kullanıma yeterli olarak avantaj sağlar. Bebeğinizin kıyafetlerinin her an temiz olması için organik leke temizleyiciyi dilediğiniz sıklıkta kullanabilirsiniz.

Minoris Baby Organik Leke Çıkarıcı Fiyatı ve Yorumları

Minoris Baby Organik Leke Çıkarıcı Fiyatı ve Yorumları

Minoris markasının ürettiği çeşitli ürünler çevrim içi alışveriş kolaylığı ile Trendyol’da satılır. Minoris Baby organik leke çıkarıcı 500 ml fiyatları ürün özelliklerine bağlı olarak belirlenir. Formülün pH değeri nötr olarak sunulur. Petrokimya, SLS ve paraben gibi kimyasalların tehlikesinden uzak olan üründe parfüm bulunmaz. %97 oranında doğal ham madde içeren ürün, kirler üzerine uygulandığı zaman tam performans almak üzere tasarlanır. Bebeği için doğal ve kaliteli deterjan arayanlara hitap eden ürün, güçlü formülü sayesinde her lekeyi kolaylıkla temizler. Minoris Baby organik leke çıkarıcı 500 ml yorumları ise müşterilerin erişimine sunulan bir başka bölümdür. Müşteri yorumlarını okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Bebeğinizin kıyafetlerinde yer alan lekeleri tamamen temizleyen kimyasal ilavesiz leke çıkarıcıyı deneyerek etkisini görebilirsiniz. İleri teknolojiyle üretilen yeni nesil ürünü güvenle satın alabilirsiniz.