Minoris Baby Organik Güneş Kremi 50 Spf Vegan Çinko Oksit Bazlı

740 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Minoris Baby Organik Güneş Kremi 50 Spf Vegan Çinko Oksit Bazlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baby and mom Satıcı Ünvanı: EMİNE İREM ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1930497687
    Bu ürün Baby and mom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Minoris Baby Organik Güneş Kremi 50 SPF 150 ml Özellikleri
  • Minoris Baby Organik Güneş Kremi Minoris Organik Kimya Ar-Ge laboratuvarlarında geliştirilmiş, nano mineral parçacıklar içermeyen özel üretim bir üründür. İçeriğinde gül, aloe vera, aynısefa bitkilerinin özlerini barındırır. Bu ürünlerin cildi koruma, yatıştırma ve besleme özelliklerinden gücünü almaktadır. Güneşin kuvvetli ışınlarına karşı koruma kalkanı oluşturur. UVA ve UVB ışınlarına karşı güçlü bir koruma sağlar. Güneş yanıkları, güneş lekeleri ya da güneşe bağlı olabilecek cilt rahatsızlıklarına karşı savaşır. Cildi korurken içeriğindeki bitki özleri sayesinde nemlendirir. Minoris Baby Organik güneş kremi bebekler için üretilmiş olsa da tüm yaş grupları için kullanıma uygun yapıdadır. Yüksek koruma faktörü sayesinde hem çocuklarınızı hem de kendinizi güneşten koruyabilirsiniz. Organik güneş kremi içeriğinde kimyasal ürün bulundurmaz. Paraben, parfüm, peg, silikon, parafin, boya, titanyum dioksit gibi çoğu üründe denk gelebileceğiniz kimyasallar Minoris Baby organik güneş kremi içerisinde yer almaz. Ürün kullanımı: Yeteri miktar ürünü elinizle masaj yaparak vücuda direkt olarak uygulayın. Güneş altında uzun saatler geçirecekseniz 40 dakikada bir olacak şekilde krem uygulamasını yenileyin. Ürünü açılmadan 3 yıl, açıldıktan sonra 12 ay içerisinde tüketmeniz önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Krem
  • SPF SPF 50 +
  • Boy 100 - 200 ML
Geri Bildirim Ver