Minoris Baby Organik Antialerjik Bebek Çamaşır Deterjanı 50 Yıkama

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
2.000 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
55 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
495 TL487 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
519,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Minoris Baby Organik Antialerjik Bebek Çamaşır Deterjanı 50 Yıkama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SirinBabyKids Satıcı Ünvanı: ERDİNÇ RAMAZANOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7340407167
    Bu ürün SirinBabyKids tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Minoris baby organik deterjan
Geri Bildirim Ver

Minoris Baby Organik Bebek Çamaşır Deterjanı 1 lt 50 Yıkama

Temizlik son derece önemlidir. Özellikle çocukların çamaşırlarının tertemiz olması, birçok kişi için zorlayıcı olabilir. Çünkü çocukların kıyafetlerinin kirlenmesi oldukça kolaydır. Minoris baby organik bebek çamaşır deterjanı 1 l 50 yıkama ile bebeklerinizin kıyafetlerini güvenle yıkayabilirsiniz. Kokusuz yapısı sayesinde parfüm içermez ve rahatsızlık vermez. İçerisinde günlük yaşamda kullanılan ham maddeler bulunur. 1 litre olan bu ürünü 50 yıkamaya kadar kullanabilirsiniz. Organik olması sebebi ile bebeğiniz için son derece sağlıklı bir tercihtir. Hassas ciltler için özel olarak üretilen ve dermatolojik olarak test edilen bir formüle sahiptir. Doğada tamamen çözünebilen maddelerden üretilir ve antialerjik yapıdadır. Çamaşırlarınızı hassasça temizler ve yumuşatır. İçerisinde bor bulunan bu deterjan, tamamen yerli üretim bir temizlik ürünüdür. Bebeğiniz için organik olan ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Antialerjik içerik
  • Organik doku
  • Kokusuz formül

Doğa Dostu Minoris Baby Çamaşır Deterjanı 1 lt 50 Yıkama

Doğa Dostu Minoris Baby Çamaşır Deterjanı 1 L, 50 Yıkama

Atık sulara zarar vermeyen bu ürün, suların geri dönüşebilirliğini % 98 oranında destekler. Doğada çözünür ve yenilebilir ham maddelerden üretilir. Bitkilerden elde edilen aktif bileşenlerden oluşur. İçerisinde zeytinyağı, ayçiçek yağı, karbonat, limon tuzu gibi gündelik yaşantının parçası olan maddeler kullanılır. Dolayısıyla içeriğini bilerek gönül rahatlığıyla çocuğunuz için tercih edebilirsiniz. İçindeki bu doğal yumuşatıcılar sayesinde ayrıca bir yumuşatıcı kullanmanız gerekmez. Kokusuz bir üründür. Çamaşırları kapalı alanda kurutursanız, odaya herhangi bir koku yayılmadığını gözlemleyebilirsiniz. Aynı zamanda nötre yakın pH değeri ile hassas ciltlerin kullanımına son derece uygun olarak üretilir. Sentetik boya, parfüm ve petrokimyasal içermemesi sebebi ile bebeklerinizin çamaşır temizliğinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Minoris baby organik bebek çamaşır deterjanı 1 l 50 yıkama yorumlarına göz atarak ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Minoris Bebek Çamaşır Deterjanı 1 lt 50 Yıkama Kullanımı

Minoris Bebek Çamaşır Deterjanı 1 L, 50 Yıkama Kullanımı

Organik bebek çamaşır deterjanı, son derece kolay bir kullanıma sahiptir. Çamaşır makinesinin deterjan kısmına bir miktar koymanız yeterli olur. Doğal yumuşatıcılar içermesi sebebi ile ek olarak yumuşatıcı kullanmanıza gerek yoktur. Dolayısıyla oldukça pratiktir. Tüm yıkama derecelerine uygundur. Giysilerde herhangi bir deterjan kalıntısı bırakmaz. Sls, sles ve paraben içermeyen bu malzemeyi çocuklarınızın kıyafetlerinde tereddütsüz kullanabilirsiniz. Ayrıca başka zararlı kimyasallar da içermemesi ile beğeni toplar. Ultra konsantre yapısı sayesinde bütçe dostudur. Hayvanlar üzerinde test edilmeyen bir üründür. Nötre yakın pH değeri sayesinde hassas ciltlerin kullanımına uygundur. Herhangi bir alerjik reaksiyona sebebiyet vermez. Çamaşırlarınızı, ister açık ister kapalı alanda kurutabilirsiniz. Parfüm içermediğinden kapalı alanda koku yaymaz. Son derece organik bir şekilde üretilen ve zararlı kimyasallar içermeyen bu ürünü satın alabilirsiniz.

Avantajlı Minoris Bebek Çamaşır Deterjanı 1 lt 50 Yıkama Fiyatı

Avantajlı Minoris Bebek Çamaşır Deterjanı 1 L, 50 Yıkama Fiyatı

Günlük yaşantıda kullanılan karbonat, limon tuzu gibi maddelerden oluşan bir formül ile üretilen bu ürün, organiktir. Herhangi bir zararlı kimyasal içermez. Bebekleriniz için anti alerjiktir. Dermatolojik olarak test edilen bir içeriğe sahiptir. Hassas ciltler için de kullanımı uygundur. Doğayı destekleyen, yenilebilir maddelerden üretilen ürün, su geri dönüşebilirliğini de destekler. Doğada çözünebilmesi ile beğeni toplar. Kokusuz ve parfümsüzdür. Doğal yumuşatıcılar içererek çamaşırlarınızı yumuşacık yapar. Kıyafetlerinizde kalıntı bırakmaz. Bütün yıkama ısı derecelerinde kullanılabilir. Bu deterjan ile hem çamaşırlarınız temiz hem de bebeğiniz kimyasallardan uzak kalır. Minoris baby organik bebek çamaşır deterjanı 1 l 50 yıkama fiyatı ürünün formülü ve sunduğu özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Hem çevre dostu hem de sağlıklı ürünü Trendyol aracılığıyla inceleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.