Minizooistanbul Hayvan Figürlü 6’lı Su Bardağı Seti

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Minizooistanbul Hayvan Figürlü 6’lı Su Bardağı Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Minizoo Satıcı Ünvanı: VRP İNŞAAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925051318600011 Vergi Kimlik Numarası: 9250513186
    Bu ürün Minizoo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • El yapımı cam “Penguen, Bambi, Balık, Fil, Köpek, Yunus” figürlerinden oluşan su bardağı seti. ?345 cc su bardağıdır. Figürler el yapımı camdır. Elde, tercihen normal ısıda su ile yıkanmalıdır. Sıcak ve asitli içecek kullanımına uygun değildir. Küçük çocukların cam figürleri oyuncak olarak görüp, bardaktan ayırmaya çalışma davranışlarına karşı ebeveynleri eşliğinde kullanmalarını öneriyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Su Bardağı
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Minizooİstanbul Hayvan Figürlü 6’lı Su Bardağı Seti

İçecekleri tüketmek için bardak çeşitlerine ihtiyaç duyulur. Minizooİstanbul hayvan figürlü 6’lı su bardağı seti mutfak için kullanışlı bir üründür. Aynı zamanda tasarımında hayvan figürüne yer verilmesi sebebiyle beğeni toplayan bir üründür. Pratik kullanımı ve dikkat çeken görünümüyle hayvan figürlü su bardağı sizi her anlamda memnun eder. Modelin camdan üretilmesi uzun süre kullanım sağlar. Model 6’lı set olarak sunulur. Böylece ikram sırasında bir bütünlük oluşturmanız mümkün olur. 345 cc olan bu takım her zaman rahatlıkla kullanılabilir. Isıya dayanıklı yapıda üretilen bardak tek bir set halinde sunulur. Ürüne sahip olduktan sonra set içerisinden istediğiniz hayvan figürünü seçerek kullanabilirsiniz. Bardakların içerisinde bulunan 3 boyutlu hayvan figürleri de cam ile üretildiği için içeceklerle temasa uygundur.

  • Isıya dayanıklı yapısı
  • Kullanışlı ve farklı tasarıma sahip
  • Cam materyalden üretim

Minizooİstanbul Hayvan Figürlü 6’lı Bardak Seti Özellikleri

Minizooİstanbul Hayvan Figürlü 6’lı Bardak Seti Özellikleri

Pratik ve farklı tasarımı olan ürünler her zaman ön plana çıkar. Figürlü su bardağı seti görünümü ile ilgi çeken bir modeldir. İhtiyaç duyulan her zaman kullanılabilir. Kaliteli özelliklere sahip olan bu bardak seti farklı hayvanlardan oluşan bir tasarıma sahiptir. Dizaynında hayvanlara yer verilmesi müşteriler için bir avantaj sunar. Bardak içerisinde penguen, balık, fil ve yunus gibi hayvan figürlerine yer verilir. Ürün bu avantaj sayesinde çocuklar için ilgi çekici olur. Ayrıca Minizooİstanbul bardak seti cam olması sayesinde insan sağlığını destekler. Ev ya da ofis gibi uygun bulunan her alanda kullanılabilir. Figürler el yapımı camdır. 345 cc boyutuna sahip bu set sıcak ve asitli içeceklerin kullanıma uygun değildir. Bardakların içerisinde bulunan figürler 3 boyutlu olduğu için çocuklar kullanırken çıkarmaya çalışmamaları için dikkat edilmesi önerilir.

Minizooİstanbul 6’lı Su Bardağı Seti Avantajları

Minizooİstanbul 6’lı Su Bardağı Seti Avantajları

Evde veya işyerinde hızlıca kullanmak istediğiniz mutfak malzemeleriniz olabilir. Bu kullanışlı ürün sayesinde kısa bir süre içinde istediğiniz içeceği kolaylıkla servis edebilirsiniz. Yüksek dayanıklılığa sahip olan bu hayvan figürlü bardak seti, uzun zaman boyunca müşterilere ilk günkü gibi kullanım avantajı sağlar. Minizooİstanbul hayvan figürlü 6’lı su bardağı seti yorumları ve özellikleriyle öne çıkar. Elinize oturan ergonomik ve hayvan figürlü tasarımıyla kullandığınız süre boyunca rahatsızlık ve ağırlık hissi oluşmaz. Avantajlı boyutu ve ağır olmayan yapısıyla zahmetsiz olarak kullanabilirsiniz. 6’lı bardak seti aynı zamanda ideal boyu ve yapısı sayesinde fazla yer kaplamaz. Bu yönüyle az yer olan mutfak dolaplarına da kolayca sığar. Elde normal ısıda su ve sabunla temizlenmesi kullanım ömrünün korunması için tavsiye edilir. Leke tutmayan yapısıyla kolayca temizlenebilen bu bardakları çalkalayıp kuruladıktan sonra tekrar kullanabilirsiniz.

Minizooİstanbul Hayvan Figürlü 6’lı Bardak Seti Fiyatları

Minizooİstanbul Hayvan Figürlü 6’lı Bardak Seti Fiyatları

Minizooİstanbul hayvan figürlü 6’lı su bardağı set fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün, uygun bulunan her ortamda kullanılabilir. Yeterli kalınlıkta cam ile üretildiği için ihtiyaç duyulan dayanıklılığı sağlar. Altılı bardak setinin sağladığı konforlu ve şık kullanımı müşterilerin beğenisini kazanır. Tek bir set halinde sahip olabileceğiniz bu ürün, altı bardaktan oluşur. Görünümüyle dikkat çeken bu altılı bardak setiyle konuklarınıza ilgi çekici sunumlar yapabilirsiniz. Bardak setini satın almadan önce müşteri yorumlarını ve değerlendirmelerini okuyabilir, ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz. Minizooİstanbul hayvan figürlü 6’lı su bardağı seti kullananlar tarafından paylaşılan deneyimler karar vermenizi kolaylaştırır. Bu görüşleri incelemeniz satın alma sürecinde size yol gösterir. Bardak setinin dikkat çeken şık tasarımı favori ürünler arasında yer alır. Avantajlı fiyat seçenekleriyle ve işlevsel özellikleri ile öne çıkan bu ürüne Trendyol’dan erişebilirsiniz.