Miniworld Gri Beyaz 5 Li Yenidoğan Erkek Bebek Hastane Çıkışı Kutulu

149,90 TL
Beden:
0-3 AY
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Miniworld Gri Beyaz 5 Li Yenidoğan Erkek Bebek Hastane Çıkışı Kutulu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: minikcity Satıcı Ünvanı: EMİNE ARISOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 0780431053
    Bu ürün minikcity tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bayanlar ben geldim 5 li yenidoğan bebek hastane çıkışı seti k542 bebeğiniz için tamamen pamuklu olarak veya doğal malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Zararlı maddeler içermez.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Desen Baskılı
  • Parça Sayısı 5 Parça
  • Renk Beyaz
  • Ortam Günlük
  • Kumaş Tipi Kumaş
  • Ek Özellik Organik
  • Paket İçeriği 5'li
Geri Bildirim Ver

Miniworld Yenidoğan Gri Beyaz Erkek Bebek 5’li Hastane Çıkışı

Bebeklerin cildi her zaman en değerli dokunuşu hak eder. Doğumdan itibaren pürüzsüz ciltleri ile büyüleyen bebekler, alerjilere yatkınlık gösterir. Hastaneden çıktıkları andan itibaren bebeklerin cildine temas eden tüm giysilerin doğal kumaşlardan üretilmesi önemlidir. Miniworld tarafından üretilen yenidoğan erkek bebek hastane çıkışı seti, hassas cilt yapısına uygun özelliklerle üretilmiştir. Miniworld gri beyaz 5'li yenidoğan erkek bebek hastane çıkışı seti, bebeklerin yaşama adım attığı ilk anda üstün bir kalite ile tanışmalarına yardımcı olur. Yenidoğan bebeklerin hassas cildi için özenle üretilen set, antialerjik özelliklere sahiptir. Bu sayede bebeklerin cildinde dış etkenlerden kaynaklı oluşması muhtemel alerji problemlerini önler. Güvenli kullanım sunan hastane çıkışı seti, ebeveynlerin bir numaralı tercihidir.

  • Renk: Gri-Beyaz
  • Ürün İçeriği: 5’li Hastane Çıkışı
  • Malzeme: %100 Pamuk

Miniworld 5’li Yenidoğan Hastane Çıkışı Setinin Özellikleri

Miniworld Yenidoğan Gri Beyaz Erkek Bebek 5’li Hastane Çıkışı Çeşitleri

Miniworld erkek bebek hastane çıkışı 5'li set, üstün kalite sunan benzersiz özelliklere sahiptir. Set içerisinde yer alan ürünlerin üretiminde %100 pamuk malzeme kullanılır. Bu sayede set içindeki tüm parçalar bebeklerin hassas cildine özenle dokunur ve tahrişe neden olmaz.Terlemenin neden olduğu cilde yapışma problemlerini önleyen pamuk kumaşı sayesinde bebeklerin hayata attıkları ilk adımdan itibaren güvenle kullanılabilir. Miniworld yenidoğan hastane çıkış seti içerisinde; şapka, önlük, eldiven, üst ve alt zıbın takımı bulunur. Set içerisinde bulunan eldiven ve yakalık, bebeklerin farkında olmadan cildine zarar vermesini engeller. Özenle üretilmiş kaliteli set içeriği aynı zamanda özgün tasarım detayları ile de dikkat çeker. Bu sayede bebeklerin hem konforlu hem de tarz sahibi olmasına katkıda bulunur.

5’li Yenidoğan Hastane Çıkışı Setinin Kumaşı Kaliteli mi?

Miniworld Yenidoğan Gri Beyaz Erkek Bebek 5’li Hastane Çıkışı Çeşitleri

Miniworld gri beyaz 5'li yenidoğan erkek bebek hastane çıkışı yorumlar ile de kalitesini tescillemiş bir üründür. Set içerisinde bulunan ürünlerin tümü %100 pamuk kumaştan üretilmiştir.Pamuk kumaşın üstün kalitesi sayesinde bebeklerin hassas cildine yumuşak bir dokunuş sunar. Terletmeyen ve cilt üzerine yapışmayan özel kumaşı, bebeklerin hareket özgürlüğünü kısıtlamaz. Miniworld yenidoğan erkek bebek hastane çıkışı seti, ebeveynlerin doğum hazırlıkları sırasında ihtiyaç duyduğu pek çok ürünü içerir. İçeriğinde yer alan ürünlerin %100 doğal ve antialerjik olması sayesinde sağlıklı bir kullanım sunar. 0-3 ay arasındaki bebekler için üretilen hastane çıkışı seti, kaliteli kumaşı sayesinde rahatlıkla yıkanabilir. Beyaz ve gri renklerin dengeli uyumuyla kalitesinin yanında bebeklerin şık ve güzel görünmelerine de yardımcı olur.

Miniworld 5’li Yenidoğan Hastane Çıkışı Seti Kullanışlı mı?

Miniworld Yenidoğan Gri Beyaz Erkek Bebek 5’li Hastane Çıkışı Çeşitleri

Miniworld yenidoğan erkek bebek hastane çıkışı seti kullanışlı bir içeriğe sahiptir. Setin içerisinde bulunan eldiven ve yakalık ürünleri, bebeklerin farkında olmadan gözlerine ve ciltlerine zarar verme ihtimalini engeller. Şapka bebeğin kafa bölgesini korur. Önlük ise beslenme sırasında bebeğin kıyafetinin leke olmasını engeller. Miniworld tarafından üretilen hastane çıkışı seti erkek bebekler için özel tasarım özelliklerine sahiptir. Bu sayede yaşama adım attıkları ilk andan itibaren erkek bebeklere tarz bir görünüm sunar. Pamuk malzemenin yıpranmayan kumaşı, set içerisindeki her bir ürünün kullanım ömrünü uzatır. Set hâlinde şık bir kombin oluşturan ürünler, tek tek parçalar hâlinde de kullanılabilir. Miniworld kalitesiyle üretilen hastane çıkışı seti Trendyol güvencesiyle adresinize sorunsuz ve hızlı teslim edilir. İndirimlerden ve kampanyalardan yararlanarak bu kaliteli seti hesaplı bir şekilde temin edebilirsiniz. İhtiyaç duyarsanız kolay iade ve değişim imkânlarından da yararlanabilirsiniz.