Miniso Mınıso Kalp Yastık

439,99 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Miniso Mınıso Kalp Yastık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Miniso Satıcı Ünvanı: MİNİSO MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621051828100015 Vergi Kimlik Numarası: 6210518281
    Bu ürün Miniso tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Materyal: Dış:%93 Polyester,%7 Elastan
  • Dolgu:%100 Polyester.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Miniso 2006902810103 Kalp Yastık

Miniso kalp yastık, konforlu yapısıyla başı korumasının yanı sıra muhteşem dış tasarımıyla da göz kamaştırır. Yumuşak niteliği sayesinde keyifli vakitler geçirmenize yardımcı olan ürünü dekoratif eşya olarak da değerlendirebilirsiniz. Özellikle televizyon izleme gibi çeşitli aktivitelerde üst düzeyde rahatlık sunan yastık, özenle tasarlanmış detaylandırmalarıyla da beğeni kazanır. Bulunduğu ortama eğlenceli bir hava katan ürün, şirin görünümüyle hem çocuklar hem de yetişkinler için uygun özelliktedir. Bunun yanı sıra Miniso kalp yastık ile rahat bir uyku keyfi sürerek basınç ve kas gerginliğini minimum seviyeye indirebilirsiniz.

  • Yeşil renklidir.
  • Kalp şeklindedir.
  • 11 x 35 x 28 cm boyutlarındadır.

Miniso Kalp Yastık Hangi Malzemeden Üretilir?

Miniso Kalp Yastık Hangi Malzemeden Üretilir?

Miniso kalp yastık, dolgu kısmı %100 polyester malzeme kullanılarak üretilen konfor aracıdır. Liften imal edilen bu yapının dolgun ve rahatlatıcı özelliği sayesinde uzun süreli uyku deneyimi yaşamanız mümkün kılınır. İç ve dış malzemesi kaynaklı makinede yıkanılması tavsiye edilmeyen ürünü ıslak bez yardımıyla silebilirsiniz. Bunun yanı sıra ılık suyla elinizde de temizleyebileceğiniz Miniso polyester kalp yastık ile hijyenik kullanım sağlamanız mümkündür. Sentetik polyester malzemenin hacimli yapısı itibarıyla son derece kaliteli vakitler geçirebilirsiniz. Bunun yanı sıra ürünün dış yapısında bulunan %7 elastan kaplama, rengi ve parlaklığıyla tasarıma eşsiz bir görünüm katar. Nem çekme özelliği sayesinde rahat kullanım imkânı tanıyan Miniso kalp yastık ile evinize hareket katabilir, baş ve boyun bölgesinin sağlığını koruyabilirsiniz. Üründen parlak yapılı dış malzemesi gereği dekoratif amaçlı yararlanmanız mümkündür.

Miniso Kalp Yastık Ebatları Nedir?

Miniso kalp yastık, 11x 35 x 28 cm boyutlarıyla dekoratif kullanıma uygun nitelik taşır. İdeal ölçüleri itibarıyla dilediğiniz yere götürebileceğiniz ürünü özellikle seyahatlerde tercih edebilirsiniz. Kapladığı küçük alanla dekor eşyası olma niteliğine sahip yastık aynı zamanda konforlu kullanım için de elverişlidir. Bebeklerin ve çocukların yanı sıra yetişkinlerin de gönül rahatlığıyla yararlanabileceği sevimli ürünle uyku kalitenizi artırarak sağlığınızı koruyabilirsiniz. Kalp şekilli tasarım, kusursuz dikim ve dolgu özellikleriyle birleşmesi sonucu yumuşaklık oranını yükseltir. Mükemmel ölçüleriyle oturma gibi dik duruş anlarında dâhil yararlanabileceğiniz yastıkla pek çok alanda kullanım sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte ürün, yıkama gibi durumlarla da şekil bozukluğuna sebebiyet vermez. Ebatları koruyarak uzun süreli faydalanabileceğiniz Miniso kalp yastığın yer kaplamayan niteliği sayesinde gün boyu sağlıklı vakitler geçirebilirsiniz.

Miniso Kalp Yastığı Kimlere Hitap Eder?

Miniso polyester kalp yastık yorumları incelendiğinde tercih eden kullanıcıların memnuniyet oranı dikkat çeker. Ürün, şirin tasarımıyla çocukların yanı sıra çoğu yetişkinin de ilgisini çeken niteliğe sahiptir. Kalp şeklinde yer alan yazı detaylandırması ile üretilen yastığı hediye olarak tercih edebilirsiniz. Üzerindeki mesajla bulunduğu ortama romantik ve eğlenceli bir hava katan ürün, yumuşak malzemesi sayesinde hassas ciltler için de uygundur. Özellikle kullanım esnasında boyun ve yüz bölgesinin sıkça temasta kaldığı yastığın tüylü yapısı itibarıyla oldukça konforlu vakitler geçirebilirsiniz. Cildi tahriş etmeyen kaliteli malzemelerle kaplanan ürün, bebek beşiklerinde dekoratif amaçlı yararlanmak için de ideal özellikler barındırır. Mükemmel konfora ve sevimli tasarıma sahip Miniso kalp yastık, yeşil rengiyle farklı ve benzersiz bir ortam yaratmak isteyen kullanıcılara da hitap eder. Rahat bir seyahat için tercih ederek beklentinizi üst düzeyde karşılayabileceğiniz ürünle uyku kalitenizi üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Bütçenizi yormayacak Miniso kalp yastık fiyatını Trendyol’da bulabilir, ürünü satın alarak kendinize ve sevdiklerinize muhteşem bir hediye verebilirsiniz.