Miniso Mınıso Iphone 11 Pro Telefon Kılıfı (siyah)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Miniso Mınıso Iphone 11 Pro Telefon Kılıfı (siyah)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Materyal: TPU, PC, Nano emici malzeme. Telefon kılıfı, nano emici tekniği ile, cam ve fayans gibi kuru, temiz ve pürüzsüz yüzeylere yapışabilir. Telefon kılıfı kirlendiğinde yavaşça temiz suyla temizleyin, ancak ürünün performansına zarar veren deterjanlar kullanmamaya özen gösteriniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Miniso iPhone 11 Pro Telefon Kılıfı (Siyah)

Telefonunuzu kaliteli malzemelerden imal edilen bir kılıfla güven altına alabilirsiniz. Miniso iPhone 11 Pro telefon kılıfı (siyah) modelini estetik şık görüntüsü, cihazınızla uyumlu yapısı, aksesuar bütünlüğü, orijinal olması, dayanıklılığı ve kalitesiyle tercih edebilirsiniz. Kılıfın iç kısmında yer alan mikrofiber doku, telefonun aşırı ısınmasını ve çizilmesini engellediği için güvenle kullanabilirsiniz. Özel tasarım olan ürün telefonun kenarlarını ve köşe noktalarını da korur. Yükseklik payı bırakılarak yapılan tasarım cihazın ön yüzeyi ve kamera kısmı düşünülerek üretilir. Tüm tuşlara erişim sağlayan hassas model, ses ya da şarj için ihtiyacınız olan soketleri kapatmadığı için kullanışlıdır. Klasik modellerden farklı olarak bu ürüne eklenen charm, süs, el askılığı ve boyun ipi takabilmeyi sağlayan delikler sayesinde pratik kullanım kolaylığını deneyimleyebilirsiniz.

  • Aksesuar bütünlüğü
  • Temizleme kolaylığı
  • Üst seviyede koruma

iPhone 11 Pro Kılıf Özellikleri ve Avantajları

iPhone 11 Pro Kılıf Özellikleri ve Avantajları

iPhone 11 pro telefon kılıfı lekelere karşı dayanıklı olup silinebilir özelliktedir. TPU maddeler ısıtıldıklarında yumuşayan soğutulduklarında sertleşen plastik malzemelerdir. PC de ısıya dayanıklı ve hafiftir. Nano emici malzeme, telefonun kapağına yapışarak kaymadan duran bir teknolojidir. Darbe sonucu kırılmalara karşı üst seviyede koruma sağlar. Bu özelliklere sahip telefon kılıfınızı güvenle kullanabilirsiniz. Kılıfınızındaki nano emici teknoloji sayesinde cam ve fayans gibi kuru, temiz ve pürüzsüz yüzeylere kolayca yapıştırabilirsiniz. Ürün kirlendiği zaman yavaşça temiz suyla temizleyebilirsiniz. Ürünün performansına zarar veren ve materyalleri zedeleyen ağır kimyasal içerikli deterjanlar kullanmamaya özen göstermeniz tavsiye edilir. Çin yapımı siyah silikon kılıfın iç kısmındaki yumuşak mikrofiber kaplama cihaz kapağına fazladan koruma sağlar. Mikrofiber kaplama sayesinde kapağı kılcal çiziklerden koruyarak kozmetik değerini ilk günkü gibi muhafaza edebilirsiniz.

Apple iPhone 11 Pro Kılıf Kullanımı

Apple iPhone 11 Pro Kılıf Kullanımı

iPhone 11 Pro'yu tamamlanması amacıyla tasarlanan silikon kılıf, ses düğmelerine, yan tuşlara ve telefonunuzun eğimli kenarlarına tam olarak oturduğu için cihazda ekstra kalınlık oluşturmadan rahat kullanım sağlar. Yumuşak dokulu ve ipeksi silikon dış yüzeyi ise elinizde hoş bir tutuş hissi bıraktığından severek kullanabilirsiniz. Üstelik telefonunuzu her zaman, hatta kablosuz şarj olurken bile kılıf ile kullanabilirsiniz. Apple iPhone 11 Pro kılıf tasarım ve üretim aşamalarında binlerce saat boyunca test edildiğinden özenli üretim ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Hiçbir zaman modası geçmeyen ve her kombine uyum sağlayan siyah renkli ürün, günlük kullanım için ideal özellikte bir tasarımdır. Ürünün hem kenarlarından hem iç köşelerindeki kısımlardan güçlendirilmiş yapısı şok emici özelliğe sahiptir. Bu seçkin ve oldukça zarif Miniso telefon kılıfı ile akıllı telefonunuza sağlamlık kazandırarak güvenle kullanabilirsiniz.

Apple iPhone 11 Pro Kılıf (Siyah) Fiyat ve Yorumları

Apple iPhone 11 Pro Kılıf (Siyah) Fiyat ve Yorumları

Miniso iPhone 11 Pro telefon kılıfı (siyah) fiyat kalite ve sağlamlık bakımından güvenle tercih edebileceğiniz bir üründür. Kılıfın telefon modelinize tam uyumlu yapısı kullanım ayrıcalığı sunabilir. Modelin uzunluğu 14,5 cm, genişliği ise 7,4 cm olarak 11 Pro modeli ile birebir uyum sağlar. Cihazınıza özel tasarlanan kılıfla tüm düğmeleri işlevsel olarak kullanabilirsiniz. Ergonomik yapısıyla ürünü telefonunuza kolay takıp çıkarabilirsiniz. Cihazınızın dört köşesini kavrayarak koruma altına alır ve hiçbir kenarı açıkta kalmadığından günlük kullanımda oluşabilecek çiziklere karşı koruma sağlar. Kılıfın iç kısmında bulunan mikrofiber yapı ile oluşabilecek darbelere karşı cihazı yüksek seviyede koruma altına alır. iPhone kılıfın şık görüntüsü ve siyah rengiyle üzerinizde taşıdığınız aksesuarlarla uyumda sıkıntı yaşamadan kullanabilirsiniz. Miniso iPhone 11 Pro telefon kılıfı (siyah) yorum içeriklerine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.