minelab Gpx 5000 Define, Altın, Metal Dedektörü

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

minelab Gpx 5000 Define, Altın, Metal Dedektörü

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Tip Işık Ölçüm Cihazları
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Minelab GPX 5000 Define, Altın, Metal Dedektörü

Minelab GPX 5000 define, altın, metal dedektörü segmentinin en üst basamağında yer alan son teknolojiyle geliştirilmiş bir detektördür. Sizler de GPX 5000 teknolojisine sahip olan dedektörü temin ederek en derinlerdeki madenleri bulabilme olanağına sahip olabilirsiniz. En iyi altın arama kapasitesine sahip olan GPX 5000 Minelab, sessiz ve pratik bir şekilde çalışır. En zorlu arazi koşullarında dahi maden aramanıza yardımcı olan dedektör, yeni ve geliştirilmiş özelliklere sahiptir. Pratik ve sessiz bir şekilde çalışmasıyla oldukça kolay bir kullanım olanağı sunar. Hem profesyonel kişiler hem de yeni başlayanlar için uygun olarak tasarlanmış olup gelişmiş bir ara yüzü bulunur. Toprakta yer alan madenleri aramada en ideal performansı elde edebilmeniz mümkündür. Derindeki madenleri tespit edebilme garantisi sunan bu ürüne sahip olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Çok yönlü arama
  • İkili voltaj teknolojisi
  • Zamanlama ayarı

Minelab GPX 5000 Define, Altın, Metal Dedektörü Özellikleri

Minelab GPX 5000 Define, Altın, Metal Dedektörü Özellikleri

Metal altın dedektörü, kendi içerisinde birçok farklı özelliğe sahip olup oldukça geliştirilmiş bir teknolojiyle tasarlanmış bir cihazdır. Minelab altın dedektörü 8 zamanlama fonksiyona sahip olup dijital ve elektronik aksamları değişkenlik gösterir. Altın ararken en iyi performansı gösterirken aynı zamanda en derinlerde yer alan madenleri kolay bir şekilde bulmanıza yardımcı olur. Madeni para, altın, maden tuzu, kaliteli altın gibi madenleri bulunmasını kolaylaştırmak amacıyla tasarlanan bir cihazdır. Çok hassas bir yapısı bulunmasından dolayı en derinlerde kolayca arama yapılabilmesini sağlar. Her boyutta aranacak madenlerin tespit edilmesini sağlamasından dolayı özellikle plaj gibi alanlarda yüksek performans alınmasını sağlar. Hareket kontrol özelliği bulunması sayesinde hedeflerin tespiti oldukça kolay bir şekilde gerçekleşir. Dedektör Minelab ekran aydınlatma özelliğiyle tasarlanır, bu sayede karanlıkta ve gece aramalarında aramaların kolay bir şekilde ilerlemesinde yardımcı olur.

Minelab GPX 5000 Define, Altın, Metal Dedektörü Yapısı

Minelab GPX 5000 Define, Altın, Metal Dedektörü Yapısı

Minelab dedektör GPX 5000 teknolojisini kullanarak tasarlanmış bir cihazdır. En sık rastlanan madenlerin yanı sıra en nadir bulunan altın külçelerini de kolayca bulabilmeniz için hassas özellikler taşır. Geliştirilmiş olan elektronik özelliklerle kısa sürede hedefe kolay bir şekilde ulaşılmasını sağlar. İçeriğinde 6 arama modu ve 8 zamanlama fonksiyonu bulunması müşteriler tarafından en beğenilen özellikleri arasındadır. Minelab GPX 5000 define, altın, metal dedektörü kullananlar demir ikaz özellikleri sayesinde kısa sürede ayrıştırma yapabildiklerini ve en derinlere ulaşabildiklerini iletirler. İspanyolca, Arapça, Rusça ve İngilizce dil opsiyonlarının da bulunması herkese hitap edebilme ayrıcalığını tanır. Otomatik ve manuel bir şekilde ayarlanabilen ses dalgaları en düşük seviyelerde kullanılarak sessiz bir şekilde arama yapılabilmesine yardımcıdır. Siz de dikkat çeken bu seçeneği güven içinde kullanabilirsiniz.

Minelab GPX 5000 Define, Altın, Metal Dedektörü Fiyatı

Minelab GPX 5000 Define, Altın, Metal Dedektörü Fiyatı

Minelab GPX 5000 teknolojisiyle geliştirilmiş olan dedektörler günümüzde en çok tercih edilen arama cihazlarındandır. Minelab GPX 5000 define, altın, metal dedektörü fiyatı içerisinde yer alan ve eklenen özelliklerden dolayı farklılık gösterir. Bu nedenle mutlaka beklentilerin karşılanmasına özen göstererek tercihler yapılmalıdır. En üst seviyede performans gösteren Minelab GPX 5000 define, altın, metal dedektörü yorumları beklentileri karşıladığına yönelik olup satın alma aşamalarında inceleyerek bilgi edinebileceğiniz detaylardandır. Arama becerilerinin artırılması için ek aksesuarlar, içerisinde yer alan ek özellikler sayesinde yüksek performans elde edilmesine yardımcı bir cihazdır. Sizler de bu teknolojiden faydalanarak pratik ve kolay bir kullanım imkanı bulabilir, istediğiniz alanlarda kolay bir şekilde maden araması yapabilirsiniz. Trendyol üzerinden Minelab GPX 5000 define, altın, metal dedektörü satın alarak en derin alanlarda hassas aramalar yapmaya başlayabilirsiniz.