minelab - Go Find 44

11.400 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.500 TL

Ürün Bilgileri

minelab - Go Find 44

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Define Grup Dedektör Satıcı Ünvanı: SANEM EYİGÜN MANAV İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3830335582
    Bu ürün Define Grup Dedektör tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Minelab Go Find 44 Videoları: MINELAB GO-FIND 44 GO-FIND 44 modeli ile daha derine inin ve diğer insanların kaçırdıkları hazineleri tespit edin. Üstün performans Maksimum performans için gelişmiş teknoloji ve yenilikçi özellikler. Kompakt ve Montajsız Oldukça kolay bir kuruluma sahip. Toplanabilecek ve kaybolabilecek herhangi bir parçası bulunmamaktadır. Kompakt bir yapıya sahip. Ultra Hafif Sadece 1.06 kg (2.3 lbs) ağırlığında, mevcut dedektörler arasında en hafifi yüksek performanslı olanı, Go Find 66 Otomatik kolay takip özelliği Otomatik zemin takibi sayesinde gürültü ve yalancı sinyali azaltır ve hedef sinyalleri maksimuma çıkarır. Hazine Görünümü Kırmızı = demir hedefler, büyük olasılıkla çöp. Yeşil = demir olmayan hedefler, muhtemelen hazine! Görünümü Çöplerden hazineyi bilir. GO-FIND’in Hazine Görünümü özelliği, orada ne çöp ya da hazinenin olduğunu anlamanız için yanar. Kırmızı LED'leri alın, büyük olasılıkla bir çivi veya bir anahtar buldunuz. Yeşil LED'leri alın ve bozuk para veya mücevher buldunuz. Gidin. Detaylar: Avınızı bir sonraki seviyeye ilerletin. GO-FIND 44 yüksek teknoloji ürünü bir dedektördür. Daha fazla hazineyi ortaya çıkarmak için hassasiyet, performans ve maksimum derinlik sunar. Bugün profesyonelce define avına çıkın. Taşınabilirlik Katlanabilir Gövde Arama Modları: 3 Arama Başlığı: 10 inç (25,4 cm) - Su geçirmez Hazine Manzarası: 5 LED Arka Işık: Evet Hassasiyet Seviyeleri: 4 Ses seviyesi: 5 Pinpointer (Hedef Merkezleme): Evet Bluetooth: Evet Smartphone App: Standart Sürümü Piller: 4xAA Piller (Piller dahil değildir) Uzunluk: 21,9 inç / 555 mm'de çöktü Açılmış olarak uzunluk: 51,4 inç / 1305 mm Ağırlık: 1.06 kg / 2.3 lbs Kamuflaj Kaplamaları: GO-FIND'nız üzerindeki koruyucu kaplamaları kolayca değiştirebilir ve kişiselleştirebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz ortama uyacak şekilde kaplama seçimi yapabilirsiniz. GO-FIND Mobil Uygulaması: Her zaman, her yerde, GO-FIND kontrolünüzde olun. GO-FIND uygulaması sayesinde nerelerde arama yaptığınızı ve nerelerde tespit sağladığınızı saklı tutar. Ayrıca define ararken en sevdiğiniz müzikleri dinleyin. GO-FIND ın akıllı telefon uygulaması sayesinde avucunuzun içinde hazine avcılığının geleceğini hissedin. GO-FIND 44 kullanıcıları için ücretsiz olan Standart Uygulama var ve GO-FIND 66 kullanıcıları için ücretsiz olan Pro App. Pro App ayrıca bir "Uygulama İçi Satın Alma" aracılığıyla GO-FIND 44 kullanıcıları için kullanılabilir. Paraların ID sini (kimliğini) tanımlamak • Dedektör bilgilerini görüntüleyin ve dedektörü uzaktan kontrol edin * • Müzik dinleyin ve aynı zamanda define tespiti yapın • Bulgularınızı Google Haritalar'a kaydetme * • Dedektörü ve Uygulama tonlarını özelleştirin * Sadece Pro App de mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver