mineaderm Selüli?t Kremi?/anticellulite Cream Tightening&firming Complex

268,19 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

mineaderm Selüli?t Kremi?/anticellulite Cream Tightening&firming Complex

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOHOUSE Satıcı Ünvanı: CCM KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203069895800001 Vergi Kimlik Numarası: 2030698958
    Bu ürün DERMOHOUSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Selülit Oluşumuna Karşı ve Sıkılaştırıcı Vücut Bakım Kremi Anti Cellulite Cream Tightening Firming Complex SERİ ADI Vücut Bakım Serisi ÜRÜN TİPİ Krem CİLT TİPİ Tüm Cilt Tipleri CİLT İHTİYACI Selülit Bakım Selülit görünüme karşı çift etkili özel aktifler içerir. Cildin elastikiyetini artırmayı destekleyerek selülit oluşumunu engellemeye, sıkılaşmış ve pürüzsüz bir görünüme yardımcı olur. Düzenli kullanımda selülit görünüme sebep olan birikimlere karşı cildin direncini artırır. Kozmetik Etki · Selülit görünüme karşı çift etkili özel aktifler içerir. · Cildin elastikiyetini artırmayı destekler · Pürüzsüz bir görünüme yardımcı olur. · Düzenli kullanımda selülit görünüme sebep olan birikimlere karşı cildin direncini artırır. Kullanım ve Uyarılar: Yeterli miktarda ürünü bel, kalça, basen v.b bölgelere, ince bir tabaka halinde, tamamen emilinceye kadar, hassas masaj yaparak uygulayınız. / Oda sıcaklığında, çocukların erişemeyeceği yerde muhafaza ediniz. Bilek içerisinde (patch) test edip kullanınız. Detaylı bilgi için kullanma kılavuzunu okuyunuz. Aktif Maddeler ·Coffea Canephora Seed Extract ·Arnica Montana Flower Extract ·Rosmarinus Officinalis Flower Oil ·Citrus Aurantium Dulcis Oil ·Citrus Limon Seed Oil ·Triticum Vulgare Germ Oil ·Jojoba (Simmondsia Chinensis Seed Oil) ·Sodium PCA Ürün Bileşimi: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Ceteareth-20, Sodium PCA, Cetearyl Glucoside, Phenoxyethanol, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Dimethicone, Allantoin, Panthenol, Cyclopentasiloxane, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arnica Montana Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Citrus Limon Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Glycine Soja Oil, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Coffea Canephora Seed Extract, Dimethiconol.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver