mineaderm Leke Karşıtı Ve Cilt Tonu Düzenleyici Bakım Kremi/phyto-white Skin Tone Corrective Complex

425,48 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
454,48 TL
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

mineaderm Leke Karşıtı Ve Cilt Tonu Düzenleyici Bakım Kremi/phyto-white Skin Tone Corrective Complex

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdeeczane Satıcı Ünvanı: AYAZ VE ORTAKLARI İNŞAAT TURİZM ULUSLARARASI İTHALAT İHRACAT İŞLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0108004545900017 Vergi Kimlik Numarası: 1080045459
    Bu ürün Evdeeczane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Leke Karşıtı ve Cilt Tonu Düzenleyici Bakım Kremi Phyto-White Skin Tone Corrective Complex SERİ ADI Leke Karşıtı Bakım Serisi ÜRÜN TİPİ Krem CİLT TİPİ Lekeli Ciltler CİLT İHTİYACI Leke Bakımı, Nemlendirme Phyto-White Skin Tone Corrective Complex, içeriğindeki güçlü aktifler VCIP, Belides, Regenistem Red Rice, Shea Butter, Niacinamide bileşimiyle, leke sorunu ve renk tonu eşitsizliği yaşayan ciltlerin, doğal rengini korumaya, canlı görünümünü yeniden kazanmasına ve yeni lekelerin oluşumunu önlemeye yardımcı olur. . Kozmetik Etki · Bitkisel Kök Hücre teknolojisi içerir. · Yoğun ve dirençli leke oluşumuna karşı etkili çözümler sunar. · Ton eşitsizliği ve yeni leke oluşumuna karşı cildin direncini artırır. · Renk tonu eşitsizliğini düzenlemeyi destekler. · Ciltteki yaşlılık lekelerinin oluşumunu engellemeyi destekler. Kullanım ve Uyarılar: Yaşlılık ve leke problemlerinin göründüğü bölgelere, ince bir tabaka halinde ürün tamamen emilinceye kadar hassas masaj yaparak uygulayınız. Günde iki kez sabah ve akşam düzenli olarak kullanınız. / Oda sıcaklığında çocukların erişemeyeceği yerde muhafaza ediniz. Bilek içerisinde (patch) test edip kullanınız. Aktif Maddeler ·VC -IP (Kapsule Edilmiş C Vitamini) ·Bellis Perennis Flower Extract (Belides) ·Regenistem Red Rice ·Beta Vulgaris Root Extract ·Sodium Hyaluronate ·Vitamin Complex ·Niacinamide ·Ribose Ürün Bileşimi: Aqua, Caprylic / Capric Triglyceride, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethiconol, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Sodium Acrylates Copolymer, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Lecithin, Glycine Soja Sterols, Sodium PCA, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Butylene Glycol, Niacinamide, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrolyzed Corn Starch, Beta Vulgaris Root Extract, Propanediol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Panthenol, Bellis Perennis Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Ozonized Oryza Sativa Callus Culture Extract, Ribose, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Citric Acid.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver