mineaderm Kuru veya Çok Kuru Ciltler İçin Yoğun Nemlendirici Krem

199 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
218,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

mineaderm Kuru veya Çok Kuru Ciltler İçin Yoğun Nemlendirici Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Avi Satıcı Ünvanı: MUSTAFA FURKAN KUŞCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5980901911
    Bu ürün Avi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hassas Ciltler için Yoğun Besleyici Nemlendirici Krem A.D+ Intensive Nourishing Emollient Cream SERİ ADI Atopik Cilt Serisi ÜRÜN TİPİ Krem CİLT TİPİ Hassas Ciltler CİLT İHTİYACI Yoğun Nemlendirme A.D+ Intensive Nourishing Emollient Cream, kuru ve çok kuru ciltler için özel olarak geliştirilen yatıştırıcı etkili bakım ürünüdür. Cildi maksimum düzeyde nemlendirerek yatıştırır, rahatlık kazandırır. Düşük olan cilt toleransını dengelemeye yardımcı olur. Hızlı emilim sayesinde yaşlılık hissi oluşturmadan nem ve yağ dengesinin korunmasını destekler. Kozmetik Etki · Atopik ciltlerde yatıştırıcı etkiyi sağlayan aktifler içerir. · Cildin sağlık kalitesini artırmak ve cildin nem dengesini sağlamak için kullanılır. · Özellikle vücut bölgesindeki kuruluklar için idealdir. · Kuru ve çok kuru ciltlerde oluşan cilt kuruluğuna karşı etkilidir. Kullanım ve Uyarılar: Duş sonrasında hafif nemli cilde uygulandığında optimum nemlendirici etki gösterir. Kremi önceden temizlenmiş ve kurulanmış cilde günde bir veya iki kez uygulanabilir. / Parfüm içermez. Bebeklerin, yetişkinlerin ve çocukların kullanımına uygundur. Aktif Maddeler ·SYN-UP (Amidinobenzyl Benzylsulfonyl D-Seryl Homophenylalaninamide Acetate) ·Shea Butter ·Aloe Vera ·Punica Granatum Fruit Extract ·Phragmites Communis Extract ·Poria Cocos Extract Ürün Bileşimi Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride,Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Sterearate, Sodium PCA, Potassium Cetyl Phosphate, Amidinobenzyl Benzylsulfonyl D-Seryl Homophenylalaninamide Acetate, Butyrospermum Parkii Butter, Oenothera Biennis Oil, Dimethicone, Beta-Glucan, Phragmites Communis Extract, Poria Cocos Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Fruit Extract, Bisabolol, Tocopheryl Acetate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Citric Acid.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF Korumasız
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Tip Şişe
  • Form Krem
  • Ek Özellik Vegan
Geri Bildirim Ver

Mineaderm 8680525350761 Kuru veya Çok Kuru Ciltler İçin Yoğun Nemlendirici Krem

Mineaderm kuru ve çok kuru ciltler i̇çin yoğun nemlendirici krem vücudunuzda tek bir kuru nokta bile bırakmıyor. Kuru cildi derinlemesine nemlendirmek adına tasarlanmış bu krem sayesinde kuru bir cildin verdiği kaşınma ve acı hissini artık unutabilirsiniz. Siz de onlarca hatta yüzlerce nemlendirici krem denemiş ama uzun süre etkili hiçbir sonuç görmemiş olabilirsiniz. Mineaderm kuru ve çok kuru ciltler i̇çin yoğun nemlendirici krem sayesinde nemlendiriciler hakkında bugüne kadar sahip olduğunuz tüm düşünceler değişmek üzere. Sizin de kuru ya da çok kuru kısacası atopik bir cilt yapınız varsa bu ürünü hiç düşünmeden kullanmaya başlayabilirsiniz. Sadece yüzünüzde değil kuruluk hissettiğiniz vücudunuzun her yerinde kremi uygulayabilirsiniz.

  • Kuru ya da çok kuru ciltler
  • SPF korumasız
  • 200 ml

Mineaderm Kuru Ciltler İçin Yoğun Nemlendirici Krem İçeriği

Mineaderm Kuru Ciltler İçin Yoğun Nemlendirici Krem İçeriği Nasıldır?

Mineaderm atopik ciltler i̇çin yoğun nemlendirici krem syn-up shea yapı, aloe vera, punica, granatum, phragmites, communis extract, poria, hindistan cevizi yağı, aqua, gliserin, kaprik trigliserit, sodyum PCA, isopropyl palmitate, cetearyl alkol, potasyum, cetyl fosfat, benzylsulfonyl D-Seryl, homophenylalanine, amidinobenzamide, asetat,, cyclopentasiloxane, butyrospermum, parkii Butter, oenothera biennis yağı, dimethicone, glyceryl stearate, PEG-100 sterearate, beta glukan, phragmites communis özü, ethylhexylglycerin, aloe barbadensis leaf sıvısı, punica granatum meyve özü, bisabolol, polysorbate 20, tocopherol, karbomer, xanthan gum ve sitrik asit içermektedir. Tüm bu bileşenleri sayesinde mineaderm çok kuru ciltler i̇çin yoğun nemlendirici krem, cildinizin derinliklerindeki kurulukları gidermektedir. Kuruluktan sızlayan cilt yapınıza elveda diyebilir ve bebeksi yumuşaklıkta olan cildinize alışmaya başlayabilirsiniz.

Mineaderm Atopik Ciltler İçin Nemlendirici Krem Özellikleri

Mineaderm kuru ve çok kuru ciltler i̇çin yoğun nemlendirici krem az miktarda kullanımda bile yoğun nemlendirme imkanı sağlar. İçerdiği bileşenler kurumuş, çatlamış ya da kuruluktan dolayı gerilmiş cildinizi yumuşatarak cildinize ihtiyacı olan nem miktarını verir. 200 ml olan bu nem bombası sayesinde haftalarca hatta aylarca uzun süren nemlendirme etkisine hazır olun. Düzenli kullanım sayesinde cildinizi tüm atopik yapısından kurtulabilirsiniz. Kullanışlı ağızlığı ve şişesi sayesinde temiz cildinize kolayca nemlendirici kremi uygulayabilirsiniz. Mineaderm kuru ve çok kuru ciltler i̇çin yoğun nemlendirici krem vegandır ve vegan ürün standartlarına göre test edilmektedir. Kuruluk oranına göre özellikle vücut bölgelerinize günde 2-3 kez uygulayabilirsiniz. Mineaderm çok kuru ciltler i̇çin yoğun nemlendirici kremle siz de vücudunuzdaki nem dengesini ayarlayabilir ve gün boyu ferah bir cilde kavuşabilirsiniz.

Mineaderm Çok Kuru Ciltler İçin Yoğun Nemlendirici Kimler İçindir?

Mineaderm kuru ve çok kuru ciltler i̇çin yoğun nemlendirici krem yıllardır kuru ya da çok kuru ciltle savaşmış tüm bireyler için uygundur. Sadece kadınlar değil erkekler de bu kremi kullanarak cilt nem dengesini düzenleyebilir. Her sabah gerilmiş bir ciltle güne uyanıyorsanız, cildinizin kuruluğundan dolayı her gün o herkesin bildiği sızlamayı hissediyorsanız ve aynaya her baktığınızda kuruluktan dökülen cildinizi görüyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Kuruluk sadece yüzünüzde değil vücudunuzun her bölgesinde meydana gelebilir. Özellikle kalça, karın ve bel çevrenizde kuruluktan dolayı çatlamalar meydana geldiyse de bu ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz. Yılan derisi gibi olan bu görüntüden kurtulmak ve yeni doğmuş bebek yumuşaklığında bir cilt elde etmek için mineaderm kuru ve çok kuru ciltler i̇çin yoğun nemlendirici krem yorumlarını inceleyebilir ve mineaderm kuru ve çok kuru ciltler i̇çin yoğun nemlendirici krem fiyatına bakabilirsiniz. Ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.