mineaderm Kuru Ciltler Için Nemlendirici Güneş Bakım Kremi/uv Care&moisturizing Cream Spf50+

295 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
268,80 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
325 TL279,58 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

mineaderm Kuru Ciltler Için Nemlendirici Güneş Bakım Kremi/uv Care&moisturizing Cream Spf50+

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FLORASYA Satıcı Ünvanı: FIRAT ARGUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0740810001
    Bu ürün FLORASYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güneşe Karşı Nemlendiricili Yoğun Koruma Kremi SPF 50+ UV Care & Moisturizing Cream 50 SPF SERİ ADI Güneş Koruma Serisi ÜRÜN TİPİ Krem CİLT TİPİ Tüm Cilt Tipleri CİLT İHTİYACI Güneş Koruma UV Care & Moisturizing Cream 50 SPF, içeriğindeki güneş koruyucu içerikler ve antioksidanlar sayesinde cildin UV A-UV B ışınlarına karşı korunmasına yardımcı olur. Günlük kullanım için uygun, hafif ve kolay emilen formülüyle cildi nemlendirir ve yumuşatır. UV ışınlardan kaynaklı erken yaşlılık belirtilerine karşı cildin savunma bariyerini güçlendirmeyi destekler. Cilt üzerine kolayca yayılır ve yağlılık hissi bırakmaz. Kozmetik Etki ·Güneş ışınlarından kaynaklı erken yaşlanma belirtilerini önlemeyi destekler. ·UVA/UVB koruması sağlayarak güneş lekelerinin oluşumunu engellemeyi destekler. ·Günlük kullanım için uygun, hafif ve kolay emilen formülüyle cildi nemlendirir ve yumuşatır. ·UV ışınlardan kaynaklı erken yaşlılık belirtilerine karşı cildin savunma bariyerini güçlendirir. ·Cildin nem dengesini destekleyen ve cilt üzerinde etkin koruma sağlayan bir üründür. Kullanım ve Uyarılar: Sabahları, günlük cilt bakımının ardından dışarı çıkmadan 20 dakika önce yüze, boyun bölgelerine ve ellerinize uygulayınız. / Ürünün göz ile temasından kaçınınız, gözle teması durumunda bol su ile yıkayınız. Kullanmadan önce bilek içerisinde test ediniz, alerji durumunda kullanmayınız. Detaylı bilgi için kullanma klavuzunu okuyunuz. Aktif Maddeler ·Shea Butter ·UVA – UVB Filters ·Adansonia Digitata Seed Oil ·Aloe Barbendensis Leaf Juice ·Beta Vulgaris Root Extract ·Centella Asiatica Extract Ürün Bileşimi: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Isononyl Isononanoate, C12-15 Alkyl Benzoate, Titanium Dioxide, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Lecithin, Glycine Soja Sterols, PEG-100 Stearate, Propylene Glycol, Potassium Cetyl Phosphate, Dimethicone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Propanediol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Hydroxyacetophenone, Scenedesmus Rubescens Extract, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium PCA, Cetearyl Alcohol, Hydrolyzed Corn Starch, Beta Vulgaris Root Extract, Butylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Centella Asiatica Extract, Sodium Acrylates Copolymer, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopheryl Acetate, Parfum, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Adansonia Digitata Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chlorphenesin, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Form Krem
  • Görünüm Renksiz
  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 51 - 75 ml
  • Tip Tüp
Geri Bildirim Ver